Usnadnili jsme jim to. Tátové to s čisticími ubrousky a olejíčky zvládají skvěle

26.02.2024 | Děti a rodina

Čisticí vlhčené ubrousky a čisticí olejíčky jsou naším velkým spojencem v péči o naše ratolesti. Oblíbili si je nejen maminky, ale především tatínkové a zvládají to na jedničku. Mají mnoho předností, přebalování je s nimi snadné, rychlé, doma i na cestách. Česká značka Linteo Baby navíc nabízí ubrousky biologicky rozložitelné, takže jejich používáním se chováte ekologicky i eticky.

S čisticími ubrousky je to snadné

Mnozí z nás si na ně zvykli, někteří je teprve objevují. Když jednou ale přijdete na výhody čisticích ubrousků, už si to bez nich nedokážete představit. Používáte je doma i na cestách. Tam, kde nemáte k dispozici vodu, si s nimi hravě vystačíte. Tátové rychle a snadno ošetří dětskou pokožku a maminky jsou nadšené.

Biologicky rozložitelné ubrousky

Záleží vám nejen na kvalitě, ale i na naší přírodě? Pak hledejte ubrousky biologicky rozložitelné. Česká značka Linteo Baby přesně takové vyrábí. Vlhčené čisticí ubrousky Biodegradable s aloe vera jsou 100% rozložitelné a tím pádem jsou skvělou volbou pro každého zodpovědného rodiče. Jsou jemné, bez alkoholu, s 98–99% obsahem čisté vody pro vysokou a dlouhotrvající hydrataci. Jsou šetrné k přírodě a něžné k dětské pokožce. Neobsahují žádné PEG emulgátory, parfémy ani jiná barviva. Obsahují pouze přírodní vlákna.

Čisticí olejíček

Parťákem ubrousků a skvělým pomocníkem pro vás bude čisticí olejíček. Nejen, že důkladně vyčistí dětskou pokožku, ale zároveň ji hydratuje a vyživuje. Když vyberete ten správný, zabráníte vysoušení pokožky a předejdete tak prasklinkám a poraněním intimních míst dítěte. Linteo Baby vyrábí Bezoplachový čisticí olej na tělo a zadeček, který lze jednoznačně doporučit. Perfektně čistí, hydratuje a chrání dětskou pokožku. Obsahuje BIO měsíček lékařský, Biolin P a vzácné přírodní oleje. Biolin P vytváří na pokožce ochranný antimikrobiální štít. Je klinicky prokázáno, že zabraňuje opakovanému výskytu kožních problémů jako je např. vyrážka z plen.

České produkty vysoké kvality

Linteo Baby je česká značka s vysokou kvalitou, které lze bezvýhradně důvěřovat. Rodičům a jejich dětem přináší pocity lásky, klidu a bezpečí. Všechny kosmetické produkty jsou vyráběny v Česku, jsou 100% přírodní, veganské, se surovinami v BIO kvalitě. Prochází přísnými kontrolami a jsou pečlivě dermatologicky testovány. Jejich kvalitu zpečetil Státní zdravotní ústav. Linteo Baby je vítězem volby spotřebitele roku 2022. Program Volba spotřebitelů každoročně oceňuje nové a inovované výrobky na českém trhu. Čtyři tisíce respondentů vybírá každoročně nejlepší novinku. Linteo Baby získalo ocenění nejlepší novinka roku 2022 a to hned ve 2 kategoriích – plenky Linteo Baby Premium a za inovovanou řadu Dětské kosmetiky.

Více informací najdete na www.linteo.cz.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat