Diskuse na téma Výbava do porodnice

Ahoj, v září mám rodit a chtěla bych se poradit ohledně výbavy do porodnice, poradila by jste mi některá, co navíc mimo klasickou výbavu jste v porodnici ocenily ?

Simona K. 25.02.2024

Holky, díky za tip na monitor dechu i zmíněný e-shop! Ráda dám na doporučení a pokud je někdo fakt spokojenej, stojí zato tam nakoupit.

Blanickova 24.02.2024

Já mám tuto chůvičku s monitorem dechu a jsem s ní moc spokojená www.feedo.cz/angelcare-ac25-monitor-pohybu-dechu-a-video-chuvicka Navíc s Feedo.clubem je na ni sleva.

Dominka_K 23.02.2024

V porodnici jsem nic navíc teda nepotřebovala, ale kdybych měla napsat, bez čeho jsem se neobešla, když jsem přišla z porodnice - je to monitor dechu a odsávačka mateřského mléka.

SoukupovaH Dominka_K 24.02.2024

S tím souhlasím - já jsem kupovala videomonitor s tou chůvičkou, je to fakt důležitá věc. Mám značku Philips, kupovala jsem ho na feedo.cz.

Ivana 19.04.2023

Holky za 2 měsíce mám termín, tak pomalu zjišťuji co si sebou zabalit do porodnice. Co všechno jste si prosím s sebou braly? Samozřejmě vím, že hygienické potřeby pro sebe i pro mimi, ale co ještě je potřeba?

Mirka Ivana 23.04.2023

Na stránkách každé porodnice by měly mít seznam, nebo alespoň v té mojí tam seznam byl vyvěšený a podle něj jsem se řídila. A veškeré potřeby jsem si nakoupila zde https://www.mudrlife.cz/ a nakupuji tu pořád. A nedávno jsem si zde koupila i odsávačku na mateřské mléko. Vyhovuje mi, že eshop má velkou nabídku potřeb jak pro maminku, tak i pro miminko.

Ivana Ivana 04.05.2023

Jé vidíš, tak to mě nenapadlo se podívat, ale na tvůj popud jsem se koukla a opravdu tam doporučený seznam byl také. Dívala jsem se na stránky eshopu a je pravda, že tam mají skoro všechno co do porodnice potřebuji, takže jsem si tam rovnou vše objednala :-D.

Heluš Ivana 23.05.2023

Určitě dle toho seznamu, já teda za sebe můžu doporučit tu sadu do porodnice tu velkou, měla jsem ji a byla jsem moc spokojená, na stránce jsem toho brala ale víc i včetně odsávačky na mlíko, teploměrů atd..no co měl a bylo potřeba. Tak přeji hlavně ať vše dobře dopadne. :)

Tichavka 12.04.2022

je to hodně individuální, ale porodnický balíček jsem taky měla

Sandriskaa 09.04.2022

Majki, já s sebou do porodnice měla tento balíček https://www.pilulka.cz/happy-porodnicky-balicek-vel-m-l Hodně mi pomohl a nemusela jsem vymýšlet co všechno potřebuju, jsou zde ty nejzákladnější věci. :)

Simona 07.11.2021

Mazaly jste si pupík i po porodu nebo to už není třeba ?

Laura 18.09.2021

Ty jo, já jsem si vše kupovala sama. Nevím, ta nějak je to plepší, když vím, co kupuju... Koupila jsem vše na https://www.abena.cz. Tam jdem vybrala vše, co jsem potřebovala.

Simonka 01.07.2021

Objednávala jsem si ji tady přes ten eshop :) https://www.babymum.cz/taska-pres-rameno-2/

Majki636 30.06.2021

Vybavenou tašku do porodnice ? Kde bych ji sehnala ?

Simonka 29.06.2021

No to těžko říct, protože já jsem si kupovala už vybavenou tašku do porodnice a z té jsem využila naprosto všechno.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat