Diskuse na téma bikram yoga

16. 10. 2012 | Pohyb a sport

Zdravím čtenářky bety, mám na vás dotaz. Byly jste už někdy na bikram yoze?Já nikdy a přiznám se, že jsem ani dlouhou dobu nevěděla, že něco takového u nás existuje. Zajímá mě to z toho důvodu, že u klasického posilování se zkracují svaly(to cítím sama na sobě) a taky po stereotypním způsobu sportování si tělo zvykne, tak bych chtěla zkusit něco nového a padlo mi do oka toto. Jsem zvědavá na vaše komenty.;-)

tamca 21.12.2012

Fakt??? tak to ráda slyším. A jinak je teda škoda, že je tak málo studií, ikdyž myslím víc než 2.Mám to štestí, že jsem z Brna. A ty jsi byla na té Jugoslávské či kde?

JarkaNe 26.10.2012

Ano byly, zatím není moc rozšířená, protože jsem snad jen 2 studia co vím(Brno a Ostrava), ale v luxusnějším jsem nikdy nebyla. A co se týče samotného cvičení se nedá slovy popsat, je třeba vyzkoušet.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat