Megan Fox se pochlubila potetovaným partnerem

11.08.2020 | Osobnosti

Herečka Megan Fox se letos na jaře rozhodla odejít od manžela Briana Austina Greena, s nímž má tři syny. Vyměnila ho za hudebníka Colsona Bakera, který si říká Machine Gun Kelly. Jejich milostný vztah stojí především na fyzické přitažlivosti a sexu. Megan o tom hovoří často, tento týden se pochlubila Colsonovým potetovaným torsem a připsala, že je to bolestně krásný kluk, kterého miluje.

Fox na Instagramu zveřejnila černobílou fotografii z koupelny, na níž oba stojí polonazí. Ona má podprsenku, on si kryje rozkrok ručníkem. Megan ke snímku potetovaného muže připsala: „Bolestně nádherný kluk… mé srdce je tvoje.

Čtyřiatřicetiletá Megan vypadá vedle mohutného hudebníka mladšího o čtyři roky velmi droboučce. U prvního oficiálního společného snímku z července tohoto roku pak Colson píše: „Čekal jsem celou věčnost, abych tě opět našel.“

Fox přitom před časem prohlásila, že je Colson její spřízněnou duší, kterou v tomto životě dlouho hledala.

„Najednou jsem cítila, že se stane nějaká divočina, ale nebyla jsem si jistá, o co půjde. Jen jsem cítila, hluboko uvnitř své duše, že se něco musí stát. A pak jsme se potkali na natáčení. Má v sobě něco, jako by byl mým dvojčetem. Je to má spřízněná duše,“ tvrdí herečka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat