Alžběta II. opět po třiatřiceti letech neprožije Vánoce s rodinou

12.11.2020 | Osobnosti

V roce 1987 se nekonaly tradiční rodinné Vánoce v Sandringhamu. A nebudou se konat ani letos. Britská královna Alžběta II. dala na doporučení lékařů a s manželem princem Philipem, který by se příští rok mohl dožít stovky, se budou izolovat na zámku Windsor i během svátků. Mladší příbuzní pro ně představují příliš velkou hrozbu jako přenašeči SARS-CoV-2. V jejich věku by případné onemocnění COVID-19 mělo velmi pravděpodobně fatální následek.

„Bylo nám řečeno, že je nemáme očekávat, že se vrátí na Vánoce,“ uvedl zdroj ze Sandringhamského zámku v rozhovoru pro The Sun.

Sandringham je soukromým majetkem britského královského rodu. Většina princů a princezen zde přišla na svět a zemřel zde také královnin otec Albert alias král Jiří VI.

Královna musela rodinné Vánoce zrušit také proto, že se zaměstnanci ze Sandringhamu odmítli na několik týdnů izolovat s královniným příbuzenstvem v Sandringhamu, a tedy vzdát se během Vánoc styků s vlastními rodinami.

Alžběta II. a princ Philip prožívají lockdown na hradě Windsor za Londýnem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat