Vyrýsovanému Davidu Guettovi lockdown nesvědčí

20.11.2020 | Osobnosti

David Guetta vyslal bizarní vzkaz fanouškům. Na sociálních sítích sdílí fotky, na nichž je jen v plavkách, a z obrázků je patrné, že má vyrýsované svaly včetně vánočky na břiše. Jenže třiapadesátiletý dýdžej, jemuž by figuru mohli závidět i mladší muži, tvrdí, že se během karantény spustil a nechutně přibral.

„Trochu se stydím, protože jsem byl vyrýsovaný zpočátku, ale pak jsem se přestal hlídat a být konzistentní. Takže až poslední dva týdny jsem zase disciplinovaný. Nevím, co se mi stalo, ale tak jsem se v jednu chvíli zabral do hudby, že jsem se spustil. Je šílené, co člověk dokáže se svým vlastním tělem. Bylo to opravdu působivé, udělal jsem pár videí, jak vylézám z bazénu, a zveřejnil nějaké fotky na Instagramu, ale pak jsem začal zase jíst a přestal cvičit,“ tvrdí Guetta, který byl zvolen dýdžejem číslo 1 tohoto roku.

Pařížský rodák se před šesti roky rozvedl s manželkou Cathy, již si bral v roce 1992 a má s ní dvě děti. O jeho soukromí se ví velmi málo. Až po letech Cathy prozradila, že David byl tím, kdo inicioval rozvod.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat