Všechny nejčastější sexuální fantazie jsou zcela legální

Sexuální fantazie jsou běžnou součástí života, i když je v praxi ani nechcete vyzkoušet. Do jakých pěti nejčastějších kategorií se dělí a co to znamená, pokud sníte o podvádění?

Mnoho lidí se stydí za své vnitřní erotické myšlenky, ale bez ohledu na to, o čem fantazírujete, neexistuje představa, která by si zasloužila opovržení. Sexuální fantazie jsou naprosto normální, a dokonce se dělí do pěti hlavních kategorií.

Skupinové orgie

Proč je skupinový sex tak populárním fantasy tématem? Pokud sníte o hrátkách s více partnery, pravděpodobně si představujete, že hlavní hvězdou show jste vy. Myšlenka toho, že jste ve středu dění, je chlípná a vzrušující. Trojky a skupinové orgie také vytvářejí smyslové přetížení. Více nabídek, vůní, chutí a škvírek rovná se více zážitků. Poměrně běžná fantazie!

Síla, kontrola nebo drsný sex

Sadismus a masochismus, otroctví, disciplína, dominance a podřízenost (BDSM) tvoří druhou nejoblíbenější představu. Tato myšlenka je blízká hlavně lidem, kteří mimo ložnici mají vždy kontrolu. Ve skutečnosti je tento druh hry o bezmezné důvěře i adrenalinu a obsahuje širokou škálu sexuálních aktivit.

Nemonogamie

Otevřené vztahy, polyamorie a swinging jsou stále více uznávány a bývají masturbační potravou pro lidi v monogamních vztazích. Proč? Někteří lidé jasně vědí, že chtějí jen jednoho romantického partnera, ale zároveň touží bavit se i s jinými. Pokud máte tyto fantazie, položte si otázku, co vás k nim táhne. Jste ve vztahu nespokojeni? Probíhá mezi vámi a milencem nějaký vnitřní konflikt?

Tabu a zakázaný sex

Mezi další fantazijní tabu patří i olizování nohou nebo podpaží, ale i voyeurismus a exhibicionismus. Je to vlastně jakési uspokojení vlastních nemravných tužeb, aniž by se člověk musel nějak osobně angažovat.

Vášeň a romantika

Ukázalo se, že dlouhé procházky po pláži, večeře při svíčkách a oční kontakt při milování nejsou jen romantickou nadsázkou. Leckdo vyžaduje, aby se s ním zacházelo jako s královskou rodinou. Romantická gesta ukazují na velké množství vynaloženého času, úsilí a možná i peněz ze strany protějšku a mohou nás přimět, abychom se pro danou osobu cítili významní. Taky zcela normální! Sečteno a podtrženo, sexuální fantazie jsou běžnou součástí života a často slouží jen pro zvýšení sexuální touhy, neboť se jedná o pouhý produkt mysli.

Zdroje: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10138526/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat