Nejoblíbenější sexuální fantazie žen

Ano, i ženy myslí na sex a milují kino v hlavě. Ženy totiž mohou být stejně chlípné a nadržené jako muži. A také máme vlastní touhy, erotická přání a sexuální fantazie.

Nejpozději od vydání Padesáti odstínů šedi se ženské fantazie o dominanci a podřízenosti rozjely naplno. Ženy ji považují za velmi vzrušující a žhavou. Není divu, že svazovací sady nebo pouta patří mezi oblíbené hračky mnoha párů. Ovšem pozor! Ne každá žena, která sní o tom, že bude v posteli submisivní nebo má jiné násilnické fantazie, chce, aby se to odehrálo i ve skutečnosti. Většinu času je to jen myšlenka, která vás vzruší. Měli byste to vyzkoušet se správným partnerem, abyste zjistili, zda to skutečně vyhovuje vašemu sexuálnímu životu – a pokud vám to bude nepříjemné, řekněte „stop“.

Trojka... nebo čtyřka...

Sex ve třech je také na seznamu našich oblíbených erotických sexuálních fantazií. Skupinový sex však u nás žen není tak populární jako u mužů. Sex s více lidmi má potenciál pro různé žhavé hry a techniky – možnosti sexuální stimulace jsou prostě mnohem větší, když je zapojeno více lidí. To samo o sobě je dostatečný důvod pro žhavé fantazie o trojce nebo čtyřce.

Někdo se dívá

Překvapivé se může zdát, že ženy považují za vzrušující, když je při sexu někdo přistihne, nebo dokonce sleduje. Trocha voyeurismu a exhibicionismu k ženské duševní kinematografii rozhodně patří.

Touha po moci

Nejen submisivita, ale i dominantní chování v posteli je pro ženy erotickým snem. Ať už jde o to, že partner ženy je zcela vydán na milost a nemilost ženě a může si s ním dělat, co chce, nebo o fantazie, v nichž žena dává příkazy, kárá nebo nutí prosit o milost.

Sex s cizincem

Cizinec v posteli – zdá se, že tato myšlenka vzrušuje mnoho žen. Přitažlivost neznáma, napětí a vzrušení, jaké to s ním bude. To však nemusí muže ve vztazích znepokojovat. Ženy sice sní o sexu s divokým cizincem, ale se svým partnerem má vášnivý sex bez zábran.

Tip: Sex s úplně cizím člověkem je jistě velmi vzrušující, ale ne vždy dobrý nápad. Pokud však přesto chcete tuto fantazii prožít, můžete tak učinit s vlastním partnerem. Ve hře na hraní rolí. Můžete tak spojit známé s kouzlem neznámého a podivného. S maskami a různými rolemi se milování najednou stává zcela dráždivě novým a vzrušujícím.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat