Když je první sex s novým partnerem ve znamení katastrofy

Tolik jste se oba těšili na to, až svá těla konečně uvidíte v celé odhalené kráse. Pohled to možná byl skvělý, ale o následném sexu se to říct rozhodně nedá. Kde hledat chybu?

První dny randění, než se spolu poprvé vyspíte, jsou neuvěřitelně vzrušující. Pak přijde den D a vy se ocitnete v posteli s někým, koho máte opravdu rádi. Jenže! Ani při nejlepší vůli se milování nedá nazvat úžasným. Takhle jste si to přece nevysnili!

Učení dělá mistra?

Uměli jste snad řídit auto bez předchozích návštěv autoškoly? Tak vidíte. Jsou věci, které prostě vyžadují trochu praxe a cviku. „Je naprosto normální být po premiérovém sexu s novým partnerem nespokojený,“ potvrzuje britská sexkoučka Caroline Kent. „Přestože víme, že na poznání něčí osobnosti potřebujeme čas, když dojde na poznávání těla, býváme příliš horliví,“ vysvětluje tato odbornice. Důvodem frustrace ovšem nemusí být jen netrpělivost a naše naivní představa, že hned ze startu bude všechno dokonalé. I sklenka vína na posilněnou v ložnici nadělá pěknou paseku!

Útlum na obtíž

„Po konzumaci alkoholu spousta lidí bojuje s orgasmem fyzicky i duševně. I když vám jeho určité množství možná pomůže svléknout si šaty, rozhodně vám nepomůže k uspokojivým intimním zážitkům, protože otupuje smysly,“ varuje výše jmenovaná expertka. Při omezené všímavosti je čitelnost partnerových signálů pochopitelně složitější, ne-li nemožná. Pokud se tedy chcete při druhém pokusu bavit lépe, místo vína si dejte raději vodu. A pak je tu ještě jedna zásadní otázka – ví vůbec vaše drahá polovička, že ze společného večera máte tak rozporuplné pocity?

Za mě dobrý!

Orgasmus se i přes veškeré pokusy bohužel nedostavil, což vám k mírné „depresi“ asi stačí. Hodně tu však záleží na mužském postoji, který je velmi výmluvný. „Jestli si ani nevšiml, že nedošlo k vyvrcholení, soustředí se jen na sebe, což je špatné a neomluvitelné znamení. Zasloužíte si někoho lepšího, pro koho bude vaše potěšení důležité,“ dává námět k zamyšlení sexkoučka Caroline Kent.

Zdroj: www.marieclaire.co.uk/life/sex-and-relationships/so-the-sex-was-bad-what-next-4428, názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat