Brazilský, hollywoodský a další intimní účesy žen

Intimní účesy nebo čistě přírodní? Zda a v jaké podobě své intimní ochlupení nosíme, je samozřejmě na každé ženě. My vám ukážeme jen několik možností.

Účesové trendy sledujeme a stylujeme se individuálně, nejen co se týče vlasů na hlavě. Intimní účesy jsou také již dlouho oblastí, kde můžete být kreativní, chcete-li. A i když mnoho lidí preferuje divoké účesy, intimní účesy jsou stále oblíbené – mezi muži i ženami.

Kdy k nám éra intimních účesů před mnoha lety dorazila, možná jste si ze začátku troufli jen na oblast bikin, tedy pragmaticky zkrátili chloupky na bocích, aby v létě v plavkách nebyly vidět žádné intimní chloupky po stranách.

Postupem času se ale účesy stávají mnohem sofistikovanější – ochlupení je stále užší a užší až se nakonec lidé oholili úplně. Už tehdy na to byly různé názory. Ale dobrá věc je: nikomu není nic do toho, co nosíte. Bez ohledu na to, zda nahoře nebo dole.

Trend se ale ubírá i druhým směrem: osvobození od zastaralých ideálů krásy, které nás stojí čas a nervy a nakonec nejsou vůbec důležité. Pokud tedy milujete divoký růst a přirozenost, nechte své ochlupení přesně takové, jaké je. Všechny trendy a stylingové nápady slouží pouze jako možnosti a inspirace.

Čistá příroda: keř

Čistá příroda! Malé chloupky mohou růst a rašit tak, jak chtějí. Výsledek: chlupatý keř. Tento intimní účes je úplným opakem uhlazeného hollywoodského střihu. Přirozený divoký porost má ale také své zastánce.

Směr: šipka

Šipka míří přímo k cíli. S tímto intimním účesem odpadají pokusy a trápení. Vlasy jsou jednoduše zastřiženy do tvaru šípu. T

Intimní účes pro minimalisty

Intimní účes à la Europe: Jak se upravuje? Na podbřišku zůstává malý keřík, zbylé chlupy se oholí. To nejlepší z obou světů, dotek čisté přírody a dotek hladkého a snadného.

Stylový: přistávací dráha

Na přistávací dráze zůstávají dva tenké proužky a chlupy musí uvolnit pole uprostřed. Určitě jen něco pro zkušené depilátory.

Formát na šířku: knír

Napříč místo podélně: Pokud si v intimní oblasti necháte široký vodorovný pruh, zastřihnete si vlasy do tvaru kníru. Všude kolem je holosečí.

Sladký: motýl

Sladký a hravý: motýlí intimní účes. I zde musíte pracovat se šablonou a citlivostí. Je to rozhodně poutač.

Jen pro zkušené: písmena

Od A do Z – pokud jste vtipní, můžete si do intimních vlasů nechat upravit jakékoli písmeno abecedy. Oblíbené přání: První písmeno vašeho partnera. Bylo by to milé překvapení.

Praktické: trojúhelník

Ořízněte špičky! Trojúhelníkem divoký keř úhledně zastřihnete. Široké nahoře, úzké dole: chloupky tvoří geometrický intimní účes.

Romantický: srdce

Skrytý důkaz lásky: chlupaté srdce se objeví, až když spadnou kalhotky. Intimní účes s romantickým faktorem - i když trochu složitý.

Klasika: Brazilec

Brazilský střih představuje proužkovou variantu. Chloupky zastřihneme do úzkého pruhu nad vulválními pysky. Přesně oříznout – a hotovo. Snadné i pro nezkušené.

Velmi snadné: hollywoodský střih

Všechno pryč! Naprostým hitem mezi intimními účesy je aktuálně hollywoodský střih, nazývaný také 'bikiny complete'. Tady se nic netvaruje. Místo toho musí pryč každý chloupek. Výsledek: zcela viditelná a nahá vulva.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat