Udělejte v ložnici pořádné žhavé divadlo

Při hraní rolí při sexu si mnoho lidí pravděpodobně vybaví staré hry na sestry a pacienty. Ale to je jen hloupé klišé, které mnoha lidem brání objevit tento extrémně vzrušující druh sexu.

Pěkné na sexuálních fantaziích je, že si je můžete dopřát volně, aniž by o tom někdo věděl. Můžete snít o jiných mužích a ženách, představovat si sexuální praktiky, na které byste se v reálném životě nikdy neodvážili, a bez zábran se oddávat svým snům.

Ale co když chcete svůj mentální obraz proměnit ve skutečnost? Pokud byste rádi realizovali své fantazie se svým stálým partnerem, ale sníte o sexu s cizím člověkem? Nebo když sníte o tom, že budete v posteli submisivní, ale váš partner je na to příliš milující? Pak by pro vás mohl být sex s hraním rolí to pravé. Protože zde můžete prožít své představy, aniž byste se okamžitě stali jinou osobou nebo obrátili svůj vztah naruby. Zde jste submisivní nebo agresivní, hříšní nebo stydliví, protože vklouznete do role, která vás láká.

Sex s cizincem

Jednou z nejčastějších sexuálních fantazií, zejména u žen, je sex s cizím člověkem. Tento nápad se zdá být extrémně sexy. Tak proč to neprožít? A pokud jste v oddaném, monogamním vztahu, můžete ho prožít v hraní rolí se svým partnerem. Oba vklouznete do role cizince a představujete si, že se setkáváte poprvé. Pokud to opravdu zvládnete, můžete extrémně zvýšit svou touhu a zábavu.

Sex jako na prvním rande

Jednoduchá role, vhodná i pro začátečníky: vaše vlastní role – ale v minulosti. Páry se tak mohou domluvit, aby si znovu zopakovaly první rande nebo poprvé, kdy spolu skončily v posteli. Tato hra je o navození kouzla počátku, kdy bylo vše stále nové a objevovali jste svůj milostný život. Nepotřebujete k tomu kostým ani velkou fantazii, stačí jen zavzpomínat na začátek své lásky, kdy bylo vše ještě neuvěřitelně vzrušující.

Soukromý striptýz

Proč svlékání nepozvednout na roli? Zahrajte si na striptéra nebo striptérku. Heslo je jen se dívat, nedotýkat se. A divák musí nejprve hodně trpět. Tuto hru lze také pohodlně upravit, například jako milostnou hru mezi masérkou a hostem. Může to tedy začít jako neškodná masáž, která se pak pomalu vymkne kontrole, protože masáž je stále příjemnější a intimnější.

Hra s překračováním hranic

Tento nápad prozkoumat svou erotiku novým způsobem jde ještě o něco dále: Jinými slovy, jde o dominanci nebo podrobení se mezi dominou a zákazníkem. Zde může žena vypustit páru a potrestat partnera a trochu ho trápit. Samozřejmě i naopak. Důležité však je, že pokud překračujete hranice mezi měkkým a tvrdým, tak jen do té míry, aby to bylo v pořádku pro vás oba. Profesionálové na SM scéně mají vždy předem domluvené kódové slovo, které může podřízený říct, pokud je toho na něj moc. Protože prosit o milost a být ušetřen je často součástí hry, a tak už pro oba hráče není tak snadné rozpoznat, kdy někdo skutečně dosáhl svých limitů. Pokud si nejste jisti, můžete využít nápady z románu „Shades of Grey“.

Kostýmní bitva během sexu

Ne každý má rád divoké outfity, pokud jde o chtíč a vášeň. Mnoho lidí si myslí, že nahá kůže je to nejlepší a nepotřebuje žádnou další eleganci. Najdou se ale i příznivci křiklavých outfitů a pro ně jsou tematické kostýmy opravdu sexy. Pokud chcete, můžete pro své milování využít cosplay, třeba v oblečení podle manga modelů.

Důležitá poznámka na závěr: Prožijte svou touhu a vyzkoušejte, co vás vzrušuje, ale vždy za předpokladu, že to baví obě strany a je to OK pro oba. Zejména pokud jde o hraní rolí při sexu, které jde trochu do extrému, je souhlas a bezpečí pro oba zásadní.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat