Tchyně jako jeden z důvodů partnerských lží

Lhát se sice nemá, ale je to běžná praxe. Mlží se nejen kvůli penězům, ale i tchyni! A když s tím člověk začne hned na začátku vztahu, táhne se to s ním až do konce.

Že poctivost je nejlepší politika? Toť otázka. Vážně svému partnerovi vždycky říkáte úplnou pravdu, a to bez jakýchkoli úhybných manévrů? Možná vám to taky občas „ujede“. Že by z těchto důvodů? Jsou to ty nejběžnější!

Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají

Ať hodí kamenem ten, kdo v té největší zamilovanosti a v počátcích vztahu nechtěl na drahou polovičku co nejvíce zapůsobit. Tvářili jste se, že milujete kempování, zbožňujete olivy a čirou „náhodou“ posloucháte stejnou kapelu jako váš vyvolený? Pak teď jen sklízíte to, co jste si zaseli. Kupí se vám doma plechovky darovaných oliv, se vším sebezapřením jezdíte pod stan a k narozeninám dostáváte lístky na koncert, jehož hlavního protagonistu nemůžete vystát. Vaše utrpení může skončit, jen musíte přiznat barvu. Máte na to odvahu, nebo rozjetý vlak už nelze zastavit?

O peníze jde až v první řadě

Tak byl ten svetr trochu dražší, no a? Proč toho svého zatěžovat tím, že stál přes dva tisíce. A vážně by něčemu prospělo, kdyby věděl, že je tenhle kousek už druhý v pořadí? Peníze jako takové jsou častým důvodem nejen lží, ale i hádek a ve finále také rozchodů.

Méně řešení, více klidu

„Miláčku, moje maminka přijde v neděli na oběd, nevadí ti to?“ Co se na tohle dá asi tak říct. Máte riskovat a připomenout partnerovi, že se po vás tchyně sveze při každé možné příležitosti? Že její kritické připomínky a rádoby vtipné narážky na to, že bývalá přítelkyně vašeho drahého všechno dělala jinak a lépe, opravdu nejsou k smíchu? Pokud se chcete vyhnout kázání na téma vaší přehnané zaujatosti, pravděpodobně se zmůžete jen na dotaz, co máte uvařit. Ne snad, že by to té harpyji chutnalo, i kdyby vám v kuchyni pomáhal sám velký kuchař Gordon Ramsy, kterému by po telefonu radil Jamie Oliver.

Zdroje: www.scmp.com/lifestyle/family-relationships/article/3209746/9-reasons-we-lie-our-relationships-not-wanting-be-mean-hiding-spending-habits-how-communicate-better, názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat