TESTOVÁNÍ: Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to

23.01.2017 | Testování

Pro někoho jejich výskyt končí s obdobím puberty, jiní se ale trápí dál. Výskyt problémů už sice není tak intenzivní, ale občas se někde objeví nějaká ta nedokonalost. Co s tím?


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 120 testerek

Doporučeno: 177x


Nejprve je potřeba si ujasnit fakta. Nejedná se o pravé akné, jako jsme zažili v pubertě, jedná se spíše o občasný výskyt problematických partií, ať už se jedná o pupínky nebo hrubou kůži na obličeji. Zkrátka každá máme období, kdy se pleť chová všelijak, jen ne tak, jak očekáváme.

Co je příčinou?

Příčinou bývá stres, nezdravý životní styl a hormonální nerovnováha. Ale co s tím? Asi každá máme období, kdy máme před menstruací či vysadíme antikoncepci, a pleť si dělá, co chce. Jindy, přestože všude čteme, jak žít harmonicky, si rveme vlasy - nestíháme, potřebujeme toho ještě tolik udělat, ponocujeme, v rychlosti se nacpeme bagetou a spláchneme ji horkou čokoládou z automatu! A tohle vše se projeví na stavu pleti. Dát do pořádku to, co se nám vyrojilo na obličeji, se zdá jako další nadlidský úkol.

Nejprve začněte se správným čištěním

Nejdůležitější v rámci péče o pleť je její čištění, to říkáme i píšeme pořád. Ale nikoli vodou. Kdo čistí pleť vodou, připravuje tak svou pokožku o ochranný kožní film, který si pleť pracně vytváří. Tím pádem má pak pleť tendenci být suchá a pnout, v důsledku čehož se začne rychle mastit.

Často slýcháme dotazy typu “Nevím, co mám za pleť, po umytí mne pne, ale současně mám i akné”. No aby ne!

Pleť rychle opraví konopí

Po vyčištění pleti aplikujte Konopný korekční krém pro problematickou pleť od společnosti Ryor. Jedná se o lehký hydratační krém, který obsahuje nejen  vzácný kanabidiol (CBD), ovlivňující zásadní problémy pokožky, ale i hydratační látky jako kyselinu hyaluronovou a rostlinné ceramidy. A pozor! Tento krém pokožku zároveň i lehce zmatní.

V období mrazů přidejte

Jak jsme psali výše, Konopný korekční krém pro problematickou pleť je lehký krém, a pokud mrzne, bude potřeba ho překrýt ještě ideálně Ochranným krémem na problematickou pleť nebo Výživným krémem s ceramidy.

Více informací najdete na: www.ryor.cz

Co budeme testovat?

Konopný korekční krém pro problematickou pleť

Lehký hydratační krém, který je ideální pro normální a smíšenou pleť včetně pleti s občasným výskytem problematických partií a pupínků.

  • Obsahuje vzácný kanabidiol (CBD), který ovlivňuje a napomáhá řešit většinu zásadních problémů pokožky.
  • Kyselina hyaluronová a rostlinné ceramidy pleti zajišťují bohatou hydrataci.
  • Při pravidelné aplikaci ráno i večer je pleť sjednocená, zmatněná a bez viditelných problémů.
  • Při mrazivém počasí překryjte Ochranným krémem na problematickou pleť nebo Výživným krémem s ceramidy.
  • Dermatologicky testováno.

Aktivní látky:

  • Kanabidiol – vysoká regenerace, spouští opravné fyziologické reakce v organismu, tedy i opravy povrchu pokožky.
  • Rostlinné ceramidy – zajišťují restrukturalizaci a  hydrataci pleti.
  • Kyselina hyaluronová – optimálně hydratuje pleť a vypíná vrásky.
  • Arganové máslo – zanechává na pleti ochranný film.
  • Lecitinový komplex – vytváří lamelární strukturu na povrchu kůže, které zabraňují odpařování vody, a tím dochází k zvýšení hydratace pokožky.
vybraná testerka | 22.03.2017

Lehká textura, pleť je jemná. Neparfemovaný. Cena je příznivá. Oceňuji také, že se jedná o český výrobek a že firma netestuje výrobky na zvířatech. Snad po delším použití budou výsledky znatelné a pleť bude výrazně lepší.

Zatím nevidím žádné výrazné zlepšení.

vybraná testerka | 22.03.2017

V první řadě považuji za kladné konzistenci krému, Dobře se rozmazává a je příjemný i po namazání. Bezvadná vůně. A v neposlední řadě hodnotím za velmi kladné provedení dávkování - pumpička - hygienické, praktické.

Zápory jsem nenašla.

vybraná testerka | 21.03.2017

Krém můžu jednoznačně doporučit. Je jemný, lehký, dobře se vstřebává a má příjemnou jemnou vůni. Po třech týdnech používání mi pleť přijde dostatečně hydratovaná, ale méně mastná. Rovněž již nejsou tak patrná červená místa. Celkově je pleť více sjednocená a projevy akné jsou mnohem menší. U tohoto krémů již zůstanu a chystám se, dokoupit si i další výrobky z tého produktové řady.

vybraná testerka | 21.03.2017

Po otestování (které stále pokračuje) mohu jen doporučit. Pleť je pružnější, dostatečně hydratovaná a problematické pupínky se pomalu vytrácejí... Již není tak mastná, naopak mi přijde matnější a sjednocená. Dokonce i vůně je příjemná...

vybraná testerka | 21.03.2017

Krém jsem si velice oblíbila, pleť po něm není mastná ani vysušená, to se mi občas stávalo u krémů na akné. Krém má příjemnou vůni, líbí se mi že se za chviličku absorbuje do pokožky a můžu se přes něj i nalíčit. Jsem moc ráda, že jsem tento výrobek mohla vyzkoušet, rozhodně si ho půjdu koupit. Pleť se mi po něm krásně zklidnila, za mě rozhodně doporučuji dál :)

vybraná testerka | 01.03.2017

Byla jsem velmi mile překvapená. Super výrobek, příjemná vůně, vyhovující konzistence krému. Nezanechává nepříjemný pocit na pleti. Mám poměrně problematickou pleť a nemohu tedy použít jen tak něco, ne vše mi vyhovuje, takže jsem ráda, když se zadaří testování, aby pro mne nákup výrobků nebyly vyhozené peníze. Mohu s klidným srdcem doporučit. Výrobek mne nadchl.

neshledala jsem žádné nedostatky.

vybraná testerka | 20.02.2017
Doporučení: 5

Velmi lehoučký a příjemný, snadno roztíratelný krém. Lehce zmatní pleť, ale zároveň jí hydratuje po celý den. Na lehčí akné působí rychle. Cenově velmi dobrý, určitě doporučuji všem kdo trpí lehčím akné.

vybraná testerka | 20.02.2017

Konopný korekční krém od Ryoru určitě doporučuji. Slyšela jsem o účincích konopí hodně, ale i tak jsem byla příjemně překvapená, že to vážně funguje. Krém má příjemné složení, krásně se vstřebává, vůbec nezanechává nějaký mastný film na pokožce, jako jiné krémy. Pokožka je potom tak krásně hladká, človk by na ní furt šahal, což se samozřejmě nemá:-) Líbí se mi i vůně, je taková nevtíravá. Pupínky jsou pak míň i vidět, rychle mizí. co mi je hodně sympatické, je, že nemám kůži ani moc suchou. Určitě tomuto krému zůstanu věrná, Ryor je hodně kvalitní kosmetika a ještě za ní člověk neutratí majlant:-) Takže bych všem konopný korekční krém určitě doporučila, za mě 10*

vybraná testerka | 20.02.2017

S akné bojuju sem tam jako spousta dospělých žen,takže děkuju za možnost testovat.Hned jako první musim ohodnotit kladně balení konopného krému od Ryor - nemám ráda, když se do krému musí sahat prsty,takže pumpička je skvělé řešení.Potěšila mě i konzistence krému,který je úžasně lehký a okamžitě se vstřebává. A co víc,aniž bych měla pocit že mi něco zůstalo na obličeji,tak je pokožka pak krásně matná a mám menší póry.Pod makeup ideální, ale i bez něj nejsou pupínky tak nápadné. Rychle po aplikaci konopného krému mizí, jakoby se vysuší,ale pleť je zárověň hydratovaná. Určitě bych doporučila všem ženám(ale vlastně klidně i mužům)co je trápí akné. Já ho budu používat i dál!

nejsou

vybraná testerka | 19.02.2017

Jelikož mám smíšenou pleť, a teď v zimě místy vysušenou, tak na tomto krému oceňuji, že se jednoduše nanáší, pomáhá mi s vysušenými místy a přitom nemastí. Jako podklad pod make-up mi díky svému nemastnému složení náramně vyhovuje.

- vůně mi moc nesedí, zdá se mi umělá - žádné zázraky s napomáháním řešení pupínků

vybraná testerka | 18.02.2017

Nadšená jsem byla už při představě Ryoru doma. To, že se dokonale hodí na můj problém? Jásala jsem. Nadšení mě nepřešlo ani při testování! Má lehkou strukturu, okamžitě se vpije do pleti, netvoří lesklý ani mastný film a co víc? Jak slibuje, tak taky činí - tedy matní. Opravdu se mi nestalo, aby krém bez barviv sjednotil barvu pleti, ale tady jsem zírala. Prohlížela jsem se ze všech stran a paráda. Na tváři jej neucítíte a navíc přidané konopí léčí. Určitě doporučuji!

Ani ň proti!

vybraná testerka | 17.02.2017

Děkuji za možnost testovat tento skvělý výrobek. Na značku Ryor mohu pět jenom chválu. Výrobky této ryze české firmy jsou vysoce kvalitní. Například se mi velmi osvědčil peeling. Konkrétně tento krém, který jsem mohla vyzkoušet, je vynikající. Lehký, nedráždivý, má jemnou nevtíravou vůni, potlačuje negativní projevy akné. Zároveň má skvělé krycí schopnosti. Tento výrobek mohu jen doporučit.

žádné

vybraná testerka | 17.02.2017

Děkuji za možnost otestování krému :-) Konzistence je velmi příjemná - lehoučká až gelová. Ocenila jsem, že se do pleti začne ihned vstřebávat a pleť je rázem zcela matná. Také hezky hydratuje. Bude vyhovovat i těm, kteří neradi navoněné krémy, jelikož vůně je opravdu minimální a jemná. Za sebe ráda doporučuji :-)

vybraná testerka | 17.02.2017

Z testování jsem byla nadšená, akné mě trápí už více jak 15 let, vyzkoušeno mám už snad všechno, ale nikdy mě ještě nic neoslnilo jako tento super krém! Líbí se mi dávkování pumpičkou. Krém je lehký, nelepí a dobře se roztírá. Cítím jak pleť hned zvláční, zjemní, hydratuje. Po chvilce je znát, že je pleť zmatněná, pupínky zklidněné a už tolik "nevystupují" . Po týdnu už bylo vidět, že je akné na ústupu. Jsem s krémem velice spokojená a určitě si ho znovu pořídím. Děkuji za možnost testování, jsem ráda že jsem díky Vám poznala tento úžasný krém :-)

vybraná testerka | 16.02.2017

Děkuji za možnost testování konopného korekčního krému pro problematickou pleť. Bez testování bych jej asi jen tak nepořídila. Jsem z něj nadšená. Je lehký, rychle se vstřebává, pleť je hydratovaná (suchá místa mažu hutnějším krémem), Projevy akné v prvních dnech úplně ustoupily (asi léčba šokem), nyní se sice objevily další pupínky, ale po večerním namazání se probouzím s redukovanou reakcí :-) - pupínky se potlačí a do dvou dnů jsou pryč. Krém budu kupovat.

vybraná testerka | 16.02.2017

Měla jsem to štěstí,že jsem mohla tento výrobek testovat a byla jsem velmi mile překvapena. Problémy s pletí řeším již spoustu let a vyzkoušela jsem nespočet kosmetických přípravků a tenhle se řadí mezi ty povedené. Určitě vyzkouším další výrobky z této řady.

Žádné,vřele doporučuji.

vybraná testerka | 14.02.2017

skvělé složení, praktické balení i dávkovač. Krémík si našel své místo u mě v kosmetické taštičce, i když jsem si musela pár dní zvykat, není moc ´mastný´ , takže jsem cítila , že mám suchou plet

vybraná testerka | 14.02.2017

Naprosto skvělý krém, který mi perfektně sedl. Pleť byla po jeho nanešení matná, ale zároveň jakoby hydratovaná, jemná a nebyla napnutá. Korekční krém má příjemnou, nevtíravou vůni. Určitě zakoupím další balení. Moc doporučuji!

vybraná testerka | 14.02.2017

Tento výrobek mě opravdu nadchnul. Pleť je po něm krásně jemná a příjemná na dotek. Krém má příjemnou nevtíravou vůni a dobře se roztírá. Zmatňující efekt je ještě bonusem navíc. Určitě zakoupím další.

vybraná testerka | 14.02.2017

Z krému jsem naprosto nadšená, ihned bylo znát, že jsem ho použila. Plet byla matnější, pupínky se nepodebíraly. Krásně voní. Až mi přípravek dojde koupím si ho znova a také 12 leté sestře, která má problémy s pletí také.

vybraná testerka | 13.02.2017

Děkuji za možnost testovat. Jsem nadšena. S pupínky se trápím stále a asi až nyní jsem našla díky tomuto testování prostředek, který mě pomáhá. Ano,je to tak. Již po prvním použití jsem zjistila, že pleť se zmatnila a pupínky se nepodebraly. Alergická reakce, začervenání, pnutí, vůbec nic z toho se nekonalo. Naopak, velmi jemný sametový pocit na pleti a pokožka byla hydratovaná, ale přesto nevypadá mastně. Po dalším používání se mi pleť začala více a více hojit a pupínky jakoby byly zachyceny hned v okamžiku vzniku a díky tomuto prostředku se nemohou dále vyvinout a začít být viditelné.Proto, kdo má problematickou pleť a výsev pupínků mohu opravdu tento produkt doporučit. Je skvělý.

vybraná testerka | 13.02.2017

Děkuji za možnost testování. Krém hodnotím jako naprosto ideální pro problematickou pleť. Po nanesení je pleť hydratovaná, ale zároveň také zmatněná, což je jedním z problémů, které přes den mám. Jelikož se lesknu jak zrcátko. Vůně krému je příjemná a po nanesení mám pocit čistoty. Pleť je pružnější díky hydratační vlastnosti krému. Jako nejlepší vlastnost krému hodnotím zmatnění a celkové zklidnění problematické pleti. Ač je krém určen na problematickou pleť netáhne ani nevysušuje! Ráda doporučuji všem majitelkám problematické či smíšené pleti. S tímto krémem nemůžete šlápnout vedle.

vybraná testerka | 12.02.2017

Konopný korekční krém pro problematickou pleť mě nadchnul. Má skvělé vlastnosti. Je lehký, příjemný na pleti, rychle se vstřebá, zanechá pleť hydratovanou, nepodrážděnou, sjednocenou a zmatněnou. Projevy akné ustoupily.

vybraná testerka | 08.02.2017

Krém se mi velmi dobře používá, pleť po něm není mastná ani přesušená jak se mi pro mnohých krémech proti akné často stávalo. Líbí se mi i vůně a ihned po použití se mohu nalíčit a líčen krásně drží. Já jsem moc ráda, že jsem mohla testovat, zdá se mi že za dva dny se pleť krásně zklidnila a uvidím jaké budou výsledky při dlouhodobém používání.

vybraná testerka | 08.02.2017

Tento krém mě velmi mile překvapil.Ty účinné látky které jsou napsány že krém obsahuje tam asi opravdu budou...:-) Krém je lehký,nemastný,hned se do pleti vsákne,pleť není zarudnutá právě naopak,vypadá jakoby rozjasněně,"odpočatě" a vyhlazuje vrásky.Mohu tento krém jenom doporučit,já jsem s ním velice spokojena...:-)

Žádný zápor jsem zatím na pleti z tohoto krému nenašla.:-)

20.11.2022

Produkt vřele doporučuji, pomohl mi proti akné

Žádné

28.10.2022

Značka Ryor je na trhu již řadu let, její výrobky jsou kvalitní

16.05.2020

RYOR je známá osvědčená značka a konopí (ne to kouřené) je vlastně takový malý zelený zázrak , snad ani nespočítám na co vše v kosmetice a medicině je skvělý

-

06.08.2019

Konopný korekční krém pro problematickou pleť od společnosti Ryor mne naprosto dostal. Konopí je samo o sobě zázračné, ale díky kyselině hyaluronové a díky dalším složkám je toto malý zázrak pro mou pleť. Po pár použití je pokožka o poznání lepší. Velmi mě překvapila vůně.

09.03.2019

Konopnou řadu od RYORu znám moc dobře - mám zkušenost jak s přípravky na pleť, tak se šampony a vždy jsem byla velmi spokojena. Opravdu působí, ale zároveň nedráždí pleť či nemá nepříjemnou vůni. Ve své cenové kategorii je to nejlepší značka a žádnými jejími produkty neuděláte chybu.Vřele doporučuji.

10.02.2019

Jelikož mám mastnou plet a občas akne tento přípravek mi velmi potěšil.Ocenuji skvělou pumpičku, což je velmi hygienciké a praktické.Dále krém je velmi lehký a neparfemovaný .Firma netestuje na zvíčatech a je česká!

11.01.2019

Ryor patří mezi mé nejoblíbenější značky, ale tahle řada se u mě s úspěchem neshledala. Akné mě trápilo celou pubertu a ted i v 30ti s ním čas od času bojuji. Řada Ryor pro problematickou plet mi výskyt akné nezhoršuje, ale ani nijak výrazně nezlepšuje.

02.12.2018

Krém můžu jen doporučit, nejen proto, že se jedná o český výrobek, ale hlavně kvůli jeho lehkosti, jemnosti, schopnosti zbavení pupínků a černých teček i jeho cenové dostupnosti. Navíc je skvělý i pro citlivé pokožky.

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

Je jemný, lehký, dobře se vstřebává a má příjemnou jemnou vůni. Po týdnu používání mi pleť přijde dostatečně hydratovaná, ale méně mastná. Rovněž již nejsou tak patrne ruzne tecky je moc uzasny babicka si chvali

14.09.2018

Ryor je značka, která má vynikající pověst a co oceňuji je to, že firma vyrábějící tyto produkty je česká. V dnešní době, kdy převážná většina produktů, které jsou na trhu, jsou zahraničního původu, tak je důležité si našich produktů vážit. Konopný korekční krém pro problematickou pleť mě příjemně překvapil. Dobře se vstřebává a vůně je jemňounká. Jelikož mám celkem problematickou pokožku a občas mě nějaký ten pupínek nemine, tak tento produkt je určení přesně pro mě :-D

11.07.2018

Já osobně problematickou pleť neměla ani v.piberte ale dcera od manžela má 13let a má.hodne problémy s.pleti a vyzkoušela už snad vše a tenhle. Výrobek nás mile.prekvapil,jak.konzistenci a roztíratelnosti tak vůní a účinkem vřele doporučuji

23.04.2018

S pupínky bojuji stále a to i když jsem po porodu. Všichni říkali, že mi zmizí, ale nebyla to pravda. Díky české kosmetice Ryor jsem své problémy zmírnila a těším se, až budu mít plet do delším používání lepší

16.04.2018

Ryor je od prvopočátku, co se dostal na trh, moje srdeční záležitost. Kosmetika je navíc lehce dostupná a její účinky překonají i dražší výrobky, takže Ryor má u mě vždy otevřené dveře. Navíc i krásně voní

28.03.2018

Mám ráda konopné krémy a ještě obzvlášť, když jsou na problematickou pleť, kterou bohužel mám. Proto mi Konopný korekční krém pro problematickou pleť od společnosti Ryor přišel jako vhodné řešení a taky že jo. Pokožka se díky tomu krásně zklidnila a nyní jen září.

23.03.2018

Od ryoru jsem jiz mela produkty na plet a za moc mi nepomohly, bohuzel mam spatnou plet a stale hledam co by pomohlo... Tento kren jsem jeste ale nemela a rada vyzkousim,snad mi uz neco zabere a ja budu mit plet jako miminko😄

23.03.2018

pupinky me trapi docela dlouho a casto hledam nejake rady na produkty, ktere opravdu funguji a to dobre,.. tento produkt jsem si na zkousku koupila diky recenzim a musim rict ze mi nevyhovoval i cena je vyssi

12.03.2018
Doporučení: 75

Co říci, je to boj na dlouhou trať. A nakonec ať děláte co děláte, důležité jsou také genetické dispozice. Já jsem v pubertě na akné trpěla a zlobí občas i teď v dospělosti, ale pak jsem začala brát antikoncepci a bylo to OK. Když jsem se rozhodla s ládováním se hormony přestat, tak pupínky byly zpět. Nyní mi pomáhá mýdlo Aleppo-z olivového a vavřínového oleje a také kosmetika s mořskými řasami a kozí syrovátkou (na výrobky z kozího mléka nedám dopustit!!). Pomáhají mi i domácí masky z droždí. Také je dobré pít klasickou Meltu.Já si ji kupuju v pytlíčku a po vylouhování si s ní pomažu obličej. Pleť je potom jako nová. Jenže potom si zobnu trochu čokolády nebo sním více citrusových plodů či cukru a zase mi pupínky vyraší... Takže má rada zní: důležitý je zdravý životní styl, dobrou čistící vodu a hlavně co nejméně stresu

03.03.2018

Sice jsem to nikdy nikdy nikdy netestovala,ale něco malého sem napíšu.Tenhle výrobek je dobře uskladnitelný a lehký.Je moc krásný a prostě TOP!!!!!!!!!!!!!!!Já miluji tyhle výrobky a do budoucnosti si ho koupím.

17.12.2017

Ryor značku miluji!! Naše snad nejlepší značka, používám ji již dlouho a nikdy mě nezklamala. Navíc moc trpím na akné a tento produkt mám potřetí a jsem s ním spokojená. Musí se používat déle, aby byly výsledky

nic

03.12.2017

Konopný korekční krém pro problematickou pleť od společnosti Ryor je příjemným produktem od osvečené značky RYOR. Tato značka má mnoho letou tradici a do světa kosmetiky přináší spoustu novinek. Pro mou autopickou pleť je tato řada opravovým balzáme.

25.11.2017

Konopný korekční krém pro problematickou pleť jsem vyzkoušela na základě hodnocení zdejších uživatelek. mám problematickou mastnou pleť a po používání tohoto výrobku jsem pozorovala mírné zlepšení. ne takové, jaké bych očekávala, ale i tak je to pro mě velký úspěch.

24.11.2017

Balení velice vhodné, oceňuji pumpičku, která dávkuje krém. Krém má velice jemnou a příjemnou vůni, velicr snadno se roztira, pleť je po aplikování krému na dotek jemná. Cena není zas tak velká. Doporučuji všem co mají problematickou pleť.

27.09.2017

Mám smíšenou a velmi citlivou pleť. Tento krém sjednocuje kvalitu pleti (nejsou skoro patrné hodně se mastící zóny),je lehoučký,skutečně zmatňující a i kdyby ty pupínky,které provázejí začátek menstruace neredukoval (na to testuju krátce),chystám se u něj zůstat jako u každodenní péče. Zalší+: pumpička,přijatelná cena,bez parfemace,přírodní a netestovaný na zvířatech...

05.09.2017
Doporučení: 1

Pupínky mne trápí i přesto, že podle staré legislativy jsem již důchodkyní. Hledala jsem řešení, to jsem nenašla ani v návštěvách kosmetiky, nebo v běžné drogerii. Tato přírodní kosmetika mi zajišťuje bezchybnou plet!

09.08.2017
Doporučení: 15

Pupínky mne začaly trápit v těhotenství, bylo téměř nemožné se jich zbavit, pomohl až tento výrobek. Je šetrný, přírodní, má příjemnou vůni, rozhodně se vyplatí do něj investovat a dopřát pleti to nejlepší.

05.08.2017

Líbí se mi obal tohoto výrobku,je zajímavý. Krém je lehoučký,dobře se roztírá a skoro hned se vztřebává do kůže.Není parfemovaný,což ocenuji.Má lehkou vůni,která je příjemná. Plet je hydratovaná,lehce sjednocená a mám pocit,že působí velmi dobře. Používám ho já i má přítelkyně a zatím jsme spokojeni.

17.07.2017

Konopný korekční krém od Ryoru určitě doporučuji. Slyšela jsem o účincích konopí hodně, ale i tak jsem byla příjemně překvapená, že to vážně funguje. Krém má příjemné složení, krásně se vstřebává, vůbec nezanechává nějaký mastný film na pokožce, jako jiné krémy. Pokožka je potom tak krásně hladká, človk by na ní furt šahal, což se samozřejmě nemá:-) Líbí se mi i vůně, je taková nevtíravá. Pupínky jsou pak míň i vidět, rychle mizí. co mi je hodně sympatické, je, že nemám kůži ani moc suchou. Určitě tomuto krému zůstanu věrná, Ryor je hodně kvalitní kosmetika a ještě za ní člověk neutratí majlant:-) Takže bych všem konopný korekční krém určitě doporučila, za mě 10*

05.07.2017

Pěkně voní, dobře se nanáší, rychle se vstřebává , pokožka je vyživená, hydratovaná, hebká atd. Doporučuji.

05.07.2017

Konopný korekční krém pro problematickou pleť je krém , který pomůže ošetřit problematickou pleť. Na první pohled nás upoutá krásný obal. Krm se dobře roztírá a nenechává mastný filtr. Pleť se po používání krému výrazně zlepšila.

02.07.2017

Top značka,doporucuji.Cena prijatelna Tuto značku beru i ja a jsem velice spokojen,ma zena take,bereme i odlicovaci vodu a krémy.Sežene v lékárně a drogeriich.Prijemna textura,rozmazani a mohu jen doporučit

29.06.2017

Krém je jemny a moc pěkné voní. Použití je velice snadné. Pleť má po něm takovou hladkou a voňavou. Doporučuji.

01.06.2017

Objednala jsem si řadu z internetu a po 14ti dnech už byly znát výsledky. Krém je voňavý, dobře se roztírá a pleť po něm nezůstává suchá. Pupínky se začínají redukovat na minimum a jsem moc spokojená. I cenově mi sedí více, než předražené krémy. Doporučuji i pro citlivou pokožku :)

29.05.2017

Jako majitelka citlivé pleti, která je zároveň smíšená si tuto řadu od RYORU nemohu vynachválit. Využívám krém i tělové mléko, které je velice jemné a pokožku vůbec nedráždí, naopak ta je klidnější a dobře hydratovaná. Doporučuji.

18.05.2017

Konopný korekční krém pro problematickou pleť od společnosti Ryor jsem měla možnost vyzkoušet a jsem mile překvapená. Krém má skvělou konzistenci a praktickou pumpičku na dávkování. Vůně je nevtíravá a krém nemastí . Cena je příznivá.

13.05.2017

Tento krém používá moje dcerka,která má velké problémy s pletí a akné,vyloženě jí krém nepomohl,ale sedí jí perfektně složení a nedráždí pokožku,super je pumpička na dávkování,takže nematlá prsty do krému je to hygienické.Vůně normální což je fajn,že není extra parfémovaný jako jiné krémy.Cena je taky fajn vzhledem k tomu,že jsme hledaly mezi spoustou krémů a vyhodila jsem neskutečné množství peněz...po recenzích zde jsme se rozhodli krém koupit.

10.05.2017

Hned na začátek bych ráda poukázala na konzistenci krému. Dobře se mazal, vstřebával, nebyl mastný a byl velice příjemný po namazání. Vůně je skvělá a ne vůbec vtíravá, co mi krému velice vadí. Dávkování u tohoto krému je dobře řešeno pumpičkou. Při dlouhodobém používání pupínky mizí.

09.05.2017

Vyzkoušela jsem už hodně krému na mou mastnou pokožku s nedokonalostmi,ale s tímhle jsem spokojená asi nejvíc.Pleti opravdu pomáhá,je lehký,příjemný a plet je hodně hydratovaná.Mám pocit,že opravdu funguje.Pupínků nemám tolik,co jsem vždycky mívala..

22.04.2017

Tuto kosmetiku znám velmi dobře a i pár přípravků jsem od ní měla a vždy jsem byla na 100% spokojena.Kémy se krásně roztírají,moc pěkně voní,nelepÍ.Pokožka je po nich krásně hydratovaná,jemná a pružnější

12.04.2017

Na svou pleť jsem vyzkoušela mnoho druhů kosmetiky, s ryorem jsem ale velmi spokojena a vždy se k němu ráda vracím, u nás v obchodech není moc dostupný, ale dělám si zásoby. Krém se velmi dobře vstřebává, nenechává mastnou pokožku, právě naopak ji sjednotí a vypadá krásně.

04.04.2017

Krém je takový jemný, snadno se dávkuje a nanasi. Vstřeba se rychle a pleť je po něm hebká a jemná. Dle mého funguje. Já měla pleť hezkou a vše docela í rychle zmizelo. Již používám nějakou dobu a jsem spokojená.

01.04.2017

Výborný krém od Ryoru, lehká konzistence, skvělé a jednoduché nanášení, výborne se krem vstrebava nezanechava mastny film, vhodny i pro mou silene mastnou plet, coz velmi ocenuju, nez se plet ,,zacne hojit,,trva to min. 14 dnu, neni to tedy hned,ale konopi v tomto kremu pusobi pravdu skvele, mohu jej doporucit komukoliv s problematickou pleti

31.03.2017

V první řadě považuji za kladné konzistenci krému, Dobře se rozmazává a je příjemný i po namazání. Bezvadná vůně. Pleť je pružnější,hydratovaná a pupínky pomalu mizí.A v neposlední řadě hodnotím za velmi kladné provedení dávkování - pumpička .

24.03.2017

Tato konopná kosmetika je výborná a účinná. Značku Rior mám ráda. Vyzkoušela jsem od nich hodně produktů a se všemi jsem byla spokojená. Jak se říká " za málo peněz, hodně muziky". Určitě doporučuji.

16.03.2017

Někdy si pořád při pohledu do zrcadla připadám jako puberťačka - a to většinou když jsem ve stresu, zvýším denní dávku kávy, nebo si dám nějakou skleničku vína navíc. Zkoušela jsem zatím jen vzoreček, ale přesvědčil mě o koupi tohoto výrobku. Skvělá konzistence, příjemná vůně a vypadá, že s občasnými pupínky si poradí.

15.03.2017

Na základě pozitivních reakcí jsem si přípravek sama zakoupila a můžu říct, že mě mile překvapil. Krém se dobře roztírá, pleť je hydratovaná, vůbec není mastná, ale naopak krém zmatňuje. Kladně hodnotím i nízkou cenu výrobku.

08.03.2017

Dobrá konzistence, příjemná vůně, rychle se vstřebává, má hezký obal a dobře se dávkuje. Trochu jsem ze začátku nevěřila, že by to mohli zabrat, ale byla jsem hodně překvapená. Kupovala jsem na základě recenzí zde a za ně děkuji. Doporučuji. :)

07.03.2017

Musím říci, že za me celkem super výrobek. Příjemná vůni i konzistence.A musím pochválit možnost pumpičky, super volba od výrobce. Krém se celkem rychle vstřebal a netvořil mastný film, takže taky super. Byla jsem mooooc spokojená, určitě budu kupovat dále.

07.03.2017

Akné mě trápí i v dospělosti a s tímhle krémem se akné alespoň nezhoršuje. Žiju v prašné čtrvti, tak mi asi nepomůže už nic, ale jsem ráda, že jsem zkusila zase něco nového - chvíli u toho zůstanu, značku RYOR mám opravdu ráda.

01.03.2017

Tuto kosmetiku používá má dospívající dcera,která má opravdu problémy s akné.Používali jsme snad už vše možné ale vše zabralo jen na chvilku a pupínky se objevili zase znova.Zakoupila jsem tento přípravek a po několika použití se mé dceři opravdu plat velmi zlepšila,pupínky začaly pomalu mizet a jíž se neobjevují tak často,takže mi jsme naprosto spokojeni.

01.03.2017

Kosmetiku Ryor používám již delší dobu, jde o kvalitní produkty za velmi příznivou cenu, líbí se mi složení přípravků a v neposlední řadě i to, že jde o české výrobky a ty já ráda podporuji. Tento krém si chci pořídit, zatím používám s arganovým olejem a ten mohu taky vřele doporučit.

28.02.2017

Kosmetiku Ryor používám léta. Konopnou řadu jsem ještě nevyzkoušela ale dle recenzí vidím že jsou s ní ostatní spokojení. Ryor je kvalitní Česká kosmetika se skvělými produkty a dobrou cenou. Já byl vždy spokojená a ráda jí doporučuji dál.

26.02.2017

Konopná kosmetika je dokonalá. Přírodní a hlavně pomáhá na všechno. Mám doma spoustu výrobků z konopí a můžu s jistotou říct že tento patří k jednomu s nejlepších. Pupínky už se znovu neobjevily. Doporučuji

20.02.2017

Musím říct, že mě korekční krém od Ryoru velmi mile překvapil. Jsem vždycky už trochu skeptická k tomu, když nějaká kosmetika slibuje pomoc s akné, protože už jsem toho vyzkoušela opravdu hodně. Ale knopný krém od Ryoru můžu jenom doporučit! Má úžasnou konzistenci, rychle se vstřebá, nemá po něm člověk pocit mastnoty a navíc hezky voní (ale ne nějak moc). Co je ale hlavní, přijde mi, že se po něm pupínek rychle zahojí, za chvíli už o něm ani nevíte. Jasně že to není zázrak do druhého dne, ale hojení je rychlejší a projevy pupínku nejsou nijak moc viditelné. Dost často jsem měla problém že mi krémy na akné strašně vysušovaly pleť okolo až se mi dělaly šupinky, ale s tímhle se nic takového nedělo. Takže ho budu používat i dál, uvidíme, jak bude působit z dlouhodobého hlediska.

Vlastně nevím co bych mu vytknula:-)

19.02.2017

Tuto značku používáme v naší početné rodině už hodně dlouho. Je velice kvalitní, přírodní a cenově přijatelná( pokud beru v potaz kvalitu výrobků). Na pupínky trpím už od puberty a tato kosmetika mi byla doporučena. Tak uvidíme, jestli se ti zlepší.

19.02.2017

Značka, která nikdy nezklame. Teda alespoň mě ne. Přírodní, česká a velmi kvalitní. Takže i tento výrobek určitě bude. Používá ho má dcera, která má s pupínky skoro celoživotní problém. Zatím spokojenost, ale používá to celkem krátkou dobu, takže uvidíme.

19.02.2017

KOsmetiku Ryor používám už léta. Ráda zkouším i jiné kosmetické značky, ale k osvědčenému RYORu se vždy ráda vracím. Na akné moc netrpím, ale konopná kosmetika je vhodná i pro jiné účely, koupila jsem si proto celou nabízenou sadu, a musím konstatovat, že jsem moc spokojená ( mám citlivou pleť).

nic

18.02.2017

Konopný korekční krém pro problematickou pleť od Ryoru má skvělé vlastnosti. Má velice příjemnou konzistenci. Takovou jemnou. Lehce se roztírá, dobře se vstřebává a krásně hydratuje. Má i velice příjemnou nevtíravou vůni. Dokáže podrážděnou pleť příjemně zklidnit a zbavit červených skvrnek a pupínků. Doporučuji vyzkoušet.

17.02.2017

Ryor je dle mého názoru velmi dobrá kosmetika. Nejen, že se jedná o českou firmu, ale také má opravdu kvalitní výrobky za velmi dobrou cenu a dobře dostupné. Zatím mě tato značka nikdy nezklamala a i tato novinka je skvělá.

17.02.2017

Tak z teto rady jsem mela doma telove mleko bylo prijemne pekne se vstrebavalo nedrazdilo ale me vadila vune toho konopneho oleje. Snad je tento krem na tom lepe. Ale pokud pomaha tak i vune konopneho oleje se da prezit. jinak s mlekem jsem byla moc spokojena.

17.02.2017

Kosmetika RYOR obecně je kosmetikou velmi oblíbenou. Tato konopná řada se opravdu moc povedla. Působí na pleť výborně. Pleť je po pravidelném používání hezky sjednocená a bez pupínků. Za mně rozhodně ano.

16.02.2017
Doporučení: 27

Nedalo mi to a tento krém jsem si šla koupit, pupínky mi obačas také trápí, tak jsem to taky chtěla vyzkoušet. Používám ho již týden a je to fakt skvělé, moje pleť je matnější a postupně mizí i pupínky. Je vidět, že se pleť postupně čistí. Teď mám pleť příjemně hydratovanou a jemnou, krém se dobře vstřebává nezanechává mastný film. Určitě doporučuji dál a jsem ráda, že jsem se odhodlala a koupila si ho :)

Zatím žádné

14.02.2017

Konopný korekční krém pro problematickou pleť od RYORU je jedním z mála,který opravdu pomáhá a to celkem po krátké době používání.Dobře se roztírá,krásně a příjemě voní.Cenově je dostupný.Vřele doporučuji :-)

13.02.2017

Krém jsem koupila dceři a ta ho velmi chválí, pleť má po něm krásně zmatněnou, neleskne se, pupínky nejsou v takové formě jako dříve. Krásně se nanáší, nezanechává pocit mastnoty. Příjemná, jemná vůně. Takže moc doporučuji

13.02.2017

Lehká konzistence. Příjemně se roztírá a rychle vstřebává. iPo pár aplikacích došlo ke zlepšení stavu pokožky (méně pupínků na obličeji, což je partie, která mě zejména v zimním období velmi trápí). Doporučuji

13.02.2017

Jediny krem na trhu co pomohl memu manzelovi s bojem proti akne a pupinkum vubec na obliceji. Vyzkousel uz nescetne produktu od levneksich po drazsi znacky a pomohl pouze tebto ryor :) za manzela tedy mohu doporucit :)

10.02.2017

Lehký hydratační krém, který je pro normální a smíšenou pleť. Obsahuje kanabidiol (CBD) Kyselina hyaluronová a rostlinné ceramidy pleti zajišťují bohatou hydrataci. Pleť sjednocená, zmatněná a bez viditelných problémů.

09.02.2017

Tuto kosmetiku používá má kamarádka,která trpí pupínky v obličeji a po několika denním používaní se jí pupinky pomalu začaly ztrácet.Kosmetika krasně voní,jednoduchá aplikace a hlavně užasný účinek takže určitě doporučuji

09.02.2017

ryor je dobrá značka, přírodního složení a neparfemovaná, proto se někomu zdá, že nevoní, protože voní jen po ingrediencích, které v ní jsou, konopné výrobky doporučuji, opravdu mi pomohly, zvláště od ryoru

09.02.2017

Úžasný velmi lehký krem se dobře vstřebává a zanechá pleť vláčnou a hydratovanou. Pory jsou stazenejsi a nezanaseji se tolik cernymi teckami. Vyhovuje mi i jemna vune a dobra cena. Ryor proste opet nezklamal.

08.02.2017

I kdyz jsem testovani nevyhrala tak se chysta tuto zazracnou vecicku si poridit,sestra pouziva uz delsi dobu a z nejakym akne potize absolutne vubec nema.Takze jsem mela moznost vyzkouset a voni prirozene ne nic prehnaneho

nic

08.02.2017

Myslela jsem si, že mám skvělou pleť. Než jsem se nechala zlákat tímto výrobkem a zjistila jsem, že je to pravé ořechové, krásně se kosmetika vstřebává. Budu ji dál chválit a šířit o ní samé dobré zprávy.

08.02.2017

Ja nemam tento ale ten malinkej 15 ml kelimek stim mastnym kremem na extremne suchou pokozku. Pomaha mi na suche lokty je perfektni neni parfemovany a jsem snim spokojena. Takze konopnou radu doporucuji a tento krem mozna skusim take ;-)

06.02.2017

Kosmetiku ryor mám ráda používám ji delší dobu ikdyž je docela dražší.. bojužel mám taky s pupínky problém a nic kromě domáci výroby - tvaroh citron pepř - maska - mi na to nepomohlo... takže značka dobrý ale konkrétně tento typ výrobku za mne moc ne

06.02.2017

nadchly me kladne nazory obcas mam problem s pleti jako kazdy urcite zakoupim a vyzkousim.cena snad bude taky prijatelna a vysledky se brzy objevi.uz jsem slysela spousty chvali na konopne masti atd.a vzdy byl uspech

05.02.2017

ač jsem nebyla vybraná a osobní zkušenost s touto řadou od RYOR nemám, na základě tady napsaných recenzí a taky chválu od kamarádky jsem se rozhodla výrobek zakoupit. Věřím, že taky budu spokojená a na pupínky zabere.

04.02.2017

Jako první jsem z řady Cannabis Derma Care vyzkoušela Konopné tělové mléko, které mi hodně pomohlo ke zklidnění a hydratování pokožky teď v zimě. Mám hodně citlivou atopickou pokožku a toto mléko je bez parfemace, krásně se vsákne a pokožka po něm není mastná. Po této zkušenosti jsem se rozhodla vyzkoušet Konopný korekční krém pro problematickou pleť a jsem opět nadšená. Je skvělý. Pleť krásně sjednotí a zmatní. Mrzí mě, že jsem značku Ryor nepoužívala již dřívě, přestože ji znám už léta.

04.02.2017

Krémy RYOR používám hlavně v zimě.Není mastný,dobře kryje.Pleť je sjednocená a není mastná.Dobře se nanáší je bez parfemace.Já s ním jsem spokojená už proto,že je cenově dostupný. Doporučuji všem.Zápory jsem nenašla.

03.02.2017

S tímto krémem jsem velice spokojený, dobře se nanáší, snadno se vstřebává.libi se mi příjemná parfemace.krem není mastný. Opravdu si dokáže poradit s akné, které je poté mnohem méně viditelné.jsem spokojen

03.02.2017

Tento krém je velmi kvalitní, dobře se nanáší, snadno se vstřebává.libi se mi že je téměř bez parfemace.neni mastný.akne se po pravidelném používání skoro nevyskytuje.jsem s ním velice spokojena a za sebe mohu jen doporučit

03.02.2017

Tato značka je prostě a jednoduše sázkou na jistotu. Kvalita za pěknou cenu. Naprosto mě uchvátila značka jako taková a tento výrobek si určitě také zakoupím. Pupínky sice mám, ale zase to takový problém není. Ráda si přečtu recenze, ať vím co očekávat.

03.02.2017

Znám kosmetiku ryor a velice často ji využívám, konkrétně tento výrobek jsem nezkoušela ale chystám se si ho koupit, když už tedy jsem nebyla vybrána do testování... takže za mne určitě doporučuji využívat

03.02.2017

Těší mě, že jsem si mohla přečíst recenze čtenářek, které testovaly tento krém, protože má pozitivní hodnocení, ráda si koupím, neboť se mi tvoří tyto pupínky a to nejen na tváři. Kosmetiku Ryor používám a to hlavně Krém proti zarudnutí a rozšířenými žilkami, který má dobré účinky.

Ještě jsem žádné neshledala.

03.02.2017

Ryor je záruka kvality. Sympatická Česká značka. Dostala jsem k vánocům pár produktů této značky a jsem mile překvapena jejich účinky. Mrzí mne že jsem se k testování nedostala protože jak na potvoru se mi vysypalo tolik pupenů že takhle jsem nevypadala ani v pubertě :-D No nezbude mi nic jiného než skočit pro něj do obchodu.

03.02.2017

Pupínky a nedokonalosti pleti mají příčinu především uvnitř těla, v zažívání a také ve stresu. Nicméně kosmetika, která potlačí projevy, urychlí hojení a je navíc z větší části přírodní se vždy může hodit jako podpůrný pomocník pro tyto neduhy. Kosmetika Ryor je zárukou kvality.

03.02.2017

Má oblíbená kosmetika, můj oblíbený přípravek. Skvěle působí na bolavá, zanícená místa na pokožce. Uklidňují, vysušují a urychlují hojení. Přírodní účinné látky, žádné chemické přídavky navíc. Pěkné, přiměřeně velké balení a český výrobek k tomu. Mohu doporučit.

03.02.2017

Kosmetika Ryor je opravdu luxusní mám ji moc ráda je to česká značka a opravdu se povedla. Tento krém je výborný na nedokonalosti pleti a různé pupínky a akné. Dobře se roztírá a vstřebává. I obaly jsou velmi pěkné a cena je dostupná jsem s ní velmi spokojená.

03.02.2017

Ryor patří mezi mé oblíbené značky. Mám velmi citlivou pleť a tuto řadu již nějaký čas používám. Nevysušuje, nedráždí pokožku ani oči. Snadno se aplikuje, dokonale se roztírá a vstřebává. Nezatěžuje pokožku žádnými umělými balastními látkami. Pleť je zklidněná, bez zarudnutí a jiných příznaků podráždění a přecitlivělosti.

03.02.2017

Také mám ráda kosmetiku Ryor. Její šetrné přírodní složení a účinky. Pupínky se občas udělají každému a je dobré mít po ruce účinného pomocníka. Tento přípravek postižené místo ošetří, urychlí hojení a vstřebání pupínku a zároveň příjemně citlivě ošetří a posílí okolní pleť. Nealergický, bez parfemace. Vyhovující.

03.02.2017

Kosmetika Ryor má dlouholetou prověřenou tradici. Vznikají stále nové výrobky a vyzkoušela jsem mnoho z nich. Jelikož jsem majitelkou smíšené pleti, tak si myslím, že tento korekční krém pro mě bude určitě vhodný

03.02.2017

Na testování jsem se nehlásila, jelikož kosmetiku od značky Ryor velmi dobře znám. Je to kvalitní kosmetika, která obsahuje vysoký podíl přírodních prvků a ne jen samé chemikálie. Pro mě osobně je také důležité, že své výrobky Ryor netestuje na zvířatech. Cena odpovídá kvalitě a rozhodně mohu všem tuto značku doporučit :)

02.02.2017

Ryor je moje oblíbená značka a ráda používám výrobky této firmy.Krém jsem zkoušela také a účinkoval dobře takže ho mohu všem doporučit k vyzkoušení,pokuď je trápí nedokonalosti pleti a akné i v dospělosti.

02.02.2017

Jako velký patriot podporuji české výrobky a kosmetika Ryor je opravdu skvělá. Tato řada se obzvlášť povedla. Šetrná k pleti i životnímu prostředí, nealergická, přírodní. Dokonale se vstřebává, nezanechává nepříjemnou mastnou stopu. Pleť je zklidněná, hladká a ošetřená. Mohu doporučit i těm s nejcitlivější pokožkou.

02.02.2017
Doporučení: 54

S kosmetikou od Ryoru jsem velmi spokojená, tento krém jsem dostala od kamarádky, která ho už na sobě vyzkoušela. Já ho používám už druhý týden a jsem zatím spokojená. Krém nezanechává mastný film, pleť je hydratovaná a jemná. Na moji problematickou pleť je skvělý.

Zatím žádné.

02.02.2017

Ryor má skvělou kosmetiku za dostupné ceny. U výrobku proti akné se mi líbí složení. Krém se snadno roztírá, rychle se vstřebává a pleť po použití nelepí. Po pravidelném používání této kosmetiky je viditelné zlepšení pleti a vymizení pupínků.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat