TESTOVÁNÍ: Revoluční krém Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou od L´Oréal Paris

25.04.2016 | Testování

V boji proti vráskám se staly v posledních letech trendem injekce kyseliny hyaluronové. Právě tímto zákrokem se inspirovala kosmetická značka L’Oréal Paris a vyvinula revoluční denní krém Revitalift Filler s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové. Krém je určený pro všechny ženy, které chtějí své pleti navrátit mladistvý vzhled, pružnost a kontury.


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 144 testerek


Vrásky, povadlé tváře a celkově unavený vzhled – to jsou přirozené projevy stárnutí kůže. Obyčejné krémy boj s těmito projevy prohrávají, a tak si dnes celá řada žen nechává aplikovat hyaluronové injekce, které vyhlazují vrásky a navrací pleti mladistvý vzhled. Výzkumníci v laboratořích L’Oréal Paris se touto populární metodou inspirovali a vyvinuli revoluční denní krém Revitalift Filler.

Každá žena může být mladá

První známky stárnutí se u žen projevují už od 25 let věku, a to především v okolí očí a mezi obočím. S věkem se snižuje tvorba kolagenu, což vede ke vzniku vrásek a kůže ztrácí elasticitu. Kolagenová vlákna přestávají plnit sovu funkci, tuhnou a ztrácejí pružnost. Celkový vzhled naší tváře se postupně mění, tváře se propadají a pleť ztrácí svou živost. Díky vyplňujícímu krému od L’Oréal Paris je dnes možné proces stárnutí zvrátit a získat plnější pleť bez hlubokých vrásek.

Zázračné účinky kyseliny hyaluronové

Stárnutí kůže je způsobeno mimo jiné i úbytkem kyseliny hyaluronové, kterou se mnoho žen ve věku 35 – 55 let snaží doplnit pomocí hyaluronových injekcí. Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která přináší  přirozené výsledky a po botoxu je pro ženy volbou č. 2. Účinkuje ve dvou krocích: zvláčňuje kůži v jejích hlubokých vrstvách a stimuluje vazivové buňky fibroblasty k rychlejší produkci kolagenu.

•    Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která podporuje tvorbu kolagenu. Je přirozenou složkou kůže, její koncentrace se ovšem s přibývajícím věkem postupně snižuje a je potřeba ji doplnit. Po aplikaci krému pronikají molekuly kyseliny hyaluronové až do nejhlubších vrstev pokožky. Výsledkem je pružná a vyhlazená pleť bez hlubokých vrásek.
•    Fibroxyl je extrakt bohatý na cukry. Zvyšuje syntézu receptorů, které umožňují fixaci na kolagenová vlákna. Snížená schopnost syntézy těchto receptorů přichází přirozeně s věkem. U „normálních“ fibroblastů zvyšuje fibroxyl syntézu o 20% a starším buňkám navrací takovou schopnost, jakou mají mladé buňky.

vybraná testerka | 13.06.2016

Dala jsem krém i své mamce a moc si ho chválila. Byly jsme nadšené konzistencí a tím, že krém nenechává na pokožce žádný nepříjemný povlak, ale krásně se hned vstřebá. Pokožka vydrží dlouho krásně hladká. Mimocodem je skvělý dárek pro maminky nebo babičky, co o sebe pečují, protože to balení i vypadá luxusně.

vybraná testerka | 12.06.2016

Revitalift Filler je můj vůbec první krém proti vráskám (ne že by nějaké okolo očí nebo pusy už nebyly, ale nikdy jsem si krém speciálně na ně nekoupila). A hned to byla i první dobrá zkušenost! O kyselině hyaluronové jsem si toho poměrně dost zjistila, takže jsem ocenila, že v krému je. A nevím, jestli je to tím, ale Revitalift Filler je opravdu úžaný – pokožku krásně vypne, ale přitom ji nijak nedráždí, je po něm krásně hladká (člověk by si pořád sahal na obličej) a taky vrásky se zdají menší (snad to není jen tím nadšením z krému). Oceňuji i to,že krém nezanechává mastný film, naopak má jemnou konzistenci. Líbí se mi i vůně, není nijak vtíravá a silná, ale taková příjemně ženská. Takže z prvního krému proti vráskám nejspíš udělám i poslední – zatím si nedovedu představit, že bych ho vyměnila za jiný!!!

vybraná testerka | 12.06.2016

Nemám s krémy proti vráskám moc dobré zkušenosti – většinou mi vadí, jak jsou hutné a mastné. Takže jsem byla úplně nadšená když sem zjistila, že Revitalift Filler je úplně jiný! Má krásně jemnou a lehounkou konzistenci, skvěle se nanáší a snadno roztírá, vůbec nenechává mastný dojem ani film na kůži, vstřebá se prakticky hned, takže ho nikde neotřete, no prostě úžasný! Plet je poněm krásně vyživená, úplně hladká, dokonce i menší vrásky jsou vyplněné (věřím tomu, že při dlouhodobém užívání zmizí úplně). Musím říct, že jsem byla maximálně spokojená a rozhodně budu Revitalift Filler používat i nadále!

vybraná testerka | 12.06.2016

Na první vrásky je tento krém ideální – vyplní je a vypne, takže opravdu omladí. Používala jsem ho i pod make-up a přišlo mi, že se to vůbec nevadí (a to mám make-up od úplně jiné značky). Celý den byla pokožka krásně hydratovaná a jemná na dotek. Oceňuji i elegantní balení (sklo je sice trochu těžší, ale když stojí na polici v koupelně, tak to nevadí). Dávám 100procent!

vybraná testerka | 12.06.2016

Hodně dlouho jsem hledala krém, který by mi tak vyhovoval jako Revitalift Filler. Děkuju, že jsem ho mohla vyzkoušet:-) Už se u mě začínají objevovat první vrásky,tak po nějakém proti nim pokukuju už docela dlouho. Revitalift Filler zanechává pleť krásně vypnutou, vůbec jí nedráždí jako jiné krémy a není ani mastný. Líbí se mi i vůně, prostě vůbec nevím, co bych vytknula:-) Doporučuju!!!!!

vybraná testerka | 09.06.2016

Mám citlivou a problematickou pokožku, a tak jsem se trochu bála, jak zareaguje na nový krém. Al ežádné problémy nebyly! Naopak se mi zdálo, že je pleť hezky vyživená (přičítám to kyselině hyaluronové, někde jsem četla, že je i na problematickou plet), rozhodně je příjemná na dotek a přišlo mi, že se i vrásky trochu vypnuly (nemám nijak velké). Takže já u krému zůstanu a ostaním DOPORUČUJI!

vybraná testerka | 08.06.2016

Tak jako psaly i ostatní testerky, i mě krém hodně překvapil. Poižívala jsem kdysi konkurenční výrobek také s kyselinou hyaluronovou, ale takové výsledky neměl. Revitalift Filler zanechává pleť krásně jemnou, člověk hned pozná rozdíl. Je krásně hydratovaná a určitě by se po čase začaly ztrácet i vrásky (zatím jich moc nemám, ale ty kolem pusy mi přišly po nanesení krému menší).

vybraná testerka | 08.06.2016

Krémům proti vráskám jsem nikdy moc nevěřila, ale musím uznat že Revitalift je oprvadu skvělý. Nevím jak funguje, když má někdo opravdu hodně hluboké vrásky, ale na ty „běžné“ zabírá. Pokožka je po něm nádherně hladká a vypnutá. Trochu mi vadila výraznější vůně, mám ráda kosmetiku bez parfemace ale jinak jsm rozhodně spokojená.

vybraná testerka | 08.06.2016

Revitalift Filler je velmi příjemný krém,který může po testování opravdu doporučit všem ženám které už začínají pozorovat první vrásky. Nemusejí se bát ani ty s citlivou pletí. Ocenila bych i přijatelnou cenu, výrobky s kyslinou h. jsou obvykle velmi předražené. Budu si ho i nadále kupovat.

vybraná testerka | 08.06.2016

Dekuju za moznost testovat – byla jsem vazne prekvapena, jak je tento krem prijemny. Vůbec není hutny, jako nektere kremy proti vraskam byvaji, a co vic, mela jsem pocit, ze okolo oci se drobne vrasky zacinaji pomalu ztracet! Takze za me urcite spokojenost!

vybraná testerka | 01.06.2016

krém se skvěle roztírá, velice dobře hydratuje, pleť je pak velmi příjemná na dotek a příjemně voní. I když zatím moc vrásek nemám, mé dosavadní jsou méně viditelné. Krém určitě doporučuji všem, je skvělý a jak mi dojde tento, hned si zajdu koupit další :) Děkuji, že jsem si mohla krémiček vyzkoušet!

vybraná testerka | 30.05.2016

Krém mě mile překvapil,má jemnou vůni,velice dobře se roztírá a po aplikaci krému je plet pevnější a krásně jemná na dotek.Mám docela suchou plet a tento krém velice dobře hydratuje což je cítit hned při prvním použití.Po delší době sleduji,že některé vrásky jsou o něco méně hlubší a i méně viditelnější.S krémem jsem spokojena.

vybraná testerka | 30.05.2016

Naprosto mě krém uchvátil ať už krásným obalem či jeho krásnou vůní. Krásně se roztírá a má pleť je opravdu svěží, krásná a vrásky se redukovaly, což je naprostá senzace. Výrobek všem Vřele doporučuji

Vůbec žádné, jsem ráda, že jsem mohla tento skvělý krém vyzkoušet

vybraná testerka | 29.05.2016

Krém příjemně voní,lehce se roztírá,má dobrou konzistenci i balení vypadá velice luxusně.Po použití je pleť krásně jemná,příjemná na dotek,hydratovaná a celkově zdravější.Po delším používání jsem zaznamenala i zmírnění jemných vrásek na čele,okolo očí a úst.S krémem jsem velice spokojena a překvapilo mě,že i cena krému je docela nízká oproti jiným kvalitním krémům,které stojí mnohdy několika násobně více.Určitě mohu tento krém doporučit i ostatním ženám.

vybraná testerka | 29.05.2016

Výrobek jsem darovala své mamince. Po pár naneseních se zdá její pleť mladší. Má ji krásně hydratovanou a vypnutější. Tento krém nádherně voní a dobře se roztírá. A navíc je určen i pro citlivou pleť. Určitě bych doporučila všem ženám po 40 :)

vybraná testerka | 27.05.2016

Krém je jemný, krásně se vstřebává a nezanechává pocit mastné pleti jako jiné krémy. Má jemnou, nevýraznou vůni. Pleť je hladká a jemná, nemám pocit mastné pleti. Jiné účinky na pleť nedokážu za tak krátkou dobu posoudit. Děkuji za tohle testování.

žádné

vybraná testerka | 26.05.2016

Krém jsem začala používat ihned po převzetí a mile mě překvapil, cena je přijatelná a věřím, že při dlouhodobém užívání přinese účinky. Konzistence je dobrá, používala jsem i na dekolt. Balení vypadá luxusně.

Ocenila bych kdyby neměl vůbec žádnou vůni.

vybraná testerka | 25.05.2016

Krem jsem darovala me mile tchyni, mela z nej radost. Pry krasne voni a po namazani na oblicej ma plet hebkou a jemnou. Je moc spokojena. Myslim si ze uplne nepotrebuje vymazat vrasky,vypada skvele,ale kdyby preci jen chtela,urcite k tomu zvoli krem RevitaLift:)

zadne!

vybraná testerka | 25.05.2016

Krém Revitalift Filler mě velmi příjemně překvapil. Je kvalitní, v pěkném balení a cenově dostupný. Po jeho použití byla moje pleť hladší a pružnější. Krém se rychle vstřebává a má příjemnou konzistenci. Viditelně hydratuje pleť po celý den.

vybraná testerka | 25.05.2016

Tento krém jsem testovala na své citlivé pleti a nezaznamenala žádný problém s intolerancí na jeho složení. Na suché pleti neleží, dobře se vstřebává a zanechává příjemný pocit. Vrásky jsou zdánlivě méně výrazné, hlavně ty jemné. Myslím si, že při dlouhodobém používání přinese patrnější účinek.

vybraná testerka | 24.05.2016

Krém mi přišel a okamžitě jsem ho začala používat. Balení vypadá luxusně, konzistence je také fajn. Skvěle se nanáší a ještě lépe vstřebává. Nezanechává na pleti žádný film, takže pro mě super. Je to jen chvilku, co jsem ho začala používat. Ale dojem je zatím jen a jen pozitivní.

vybraná testerka | 24.05.2016

Krém má hutnou konzistenci, pocit mastnosty se rychle vstřebává. Je příjemný, ráno jsem měla pleť příjemnou na dotyk. Vůně není špatná, ale klidně bych vítala víc "přirodní" odér. Balení je hezké, ale sklo je těžké, nicméně nevím zda nejsou jiné cestovní verze.

Vůně mi silně připomíná jinou značku značně levnější kosmetiky. To je skoro škoda. Vliv na vrásky jsem nezaznamenala, ale nevím zda je to tím, že je třeba natírat se déle nebo je vliv tak malý.

vybraná testerka | 24.05.2016

Krém Revitalift Filler mě příjemně překvapil. Vždy mám problém vybrat pleťovou kosmetiku, některé krémy mi způsobují slzení očí, tenhle naštěstí ne. Krém je lehký, dobře se vstřebává, nezanechává mastný film. Po použití je moje pleť viditelně vyhlazenější a více hydratovaná. Krém má příjemnou, nevtíravou vůni. Za sebe jej mohu doporučit.

vybraná testerka | 24.05.2016

Příjemná vůně. Lehký, rychle se vstřebává. Dobře promazává a nezanechává pocit mastnoty. Moc hezké balení. Celkově jsem s krémem velmi spokojena. Mám problémy se suchou pletí a tento výrobek mi dobře pomáhá s tímto problémem. Rozhodně doporučuji :-)

Konzistence něco mezi krémem a sérem (já mám ráda vyloženě krémy).

vybraná testerka | 23.05.2016

Jsem z něj nadšená, po nanesení se má pleť krásně vypne. Mám dost krémů vyzkoušených a tenhle mě opravdu překvapil. Má příjemnou texturu i vůni. Dlouhodobé používání ukáže výsledky, uvažuji i o zakoupení séra.

balení

vybraná testerka | 23.05.2016

Krém má příjemnou vůni a konzistenci, lehce se roztírá, nezanechává mastné stopy nebo jiné nepříjemnosti. Pleť po něm vypadá rozjasněně a mladě, věřím, že po dlouhodobém užívání bude mít efekt redukce vrásek ve větším měřítku.

vybraná testerka | 23.05.2016

Byla jsem naprosto spokojená. Krém je hutný, jde vidět, že to není jen voda, ale opravdu kvalitní krém, který je výživný a dělá to, co má za úkol - vyplní vrásky a napomůže pleti vypadat mladší. Super!

vybraná testerka | 23.05.2016

Krém používám asi týden a zatím max. spokojenost. Jak píší ostatní, má opravdu velmi příjemnou vůni a konzistenci. Ještě bych připojila, že se velmi rychle vstřebává, takže téměř ihned po jeho nanesení můžu použít make up. Používám ho něco málo přes týden, tak je zatím těžké určit, zda má tak zázračné účinky na pleť. Prozatím mám pleť vypnutou, pupínky se mi nedělají, pleť krém snáší velmi dobře. Občas jej použiji i na noc. Určitě bych dalším ženám krém doporučila.

vybraná testerka | 22.05.2016

Krém je opravdu velké překvapení. Za tuto cenu velmi pěkné balení - jak krabička, tak samotný kelímek. Ještě lepší je obsah - příjemná nevtíravá vůně, konzistence krému. Ovšem jednoznačně vítězí pocit při nanášení krému - okamžité osvěžení, hydratace, výživa. Ještě jsem snad nezažila, že bych si někdy "obyčejné mazání" krémem takhle užívala. Tenhle krém mi dělá vyloženě dobře, že mi to žádné další vrásky určitě nedělá :-D

vybraná testerka | 22.05.2016

Krémem jsem obdarovala svou mamku (věk 50let), byla nejen potěšena, ale i nadšena, krém se dobře roztírá, nemastí a prý se cítí mladší :-D :-D Používá ho týden, a je spokojená, uvidíme, jaký bude výsledek po vypotřebovaném balení.

vybraná testerka | 22.05.2016

Děkuji za možnost testování tohoto krému. Balení je moc hezké, luxusní. Krém je příjemné konzistence a jemné nevtíravé vůně. Dobře se nanáší a roztírá, nezanechává mastný film na obličeji. Pleť se mi zdá po týdenním používání trochu jemnější, i když vrásky v mém věku už samozřejmě nezmizí. Jsem s ním spokojená a určitě doporučuji.

vybraná testerka | 21.05.2016

Díky za možnost si zkusit otestovat tento krém,nejdříve mě překvapil vzhledem balení,krásný flakonek,tvarově konečně změna od kulatých.Po namazání konečně jemný ,nemastný krém ,který se dobře vstřebává,budu se muset poohlédnout po obchodech i po noční verzi.Nezanechává na pleti mastný povlak ,nevyvolává nežádoucí reakce,je příjemný na dotyk i na pleti.Konečně krém,který funguje i na vrásky,jsou viditelně menší.Jsem s ním moc spokojená.

Po nanesení makeupu se mi pod ním krém jakoby mazal ,nevím jestli to je krémem ,ale může to být spíše špatným makeupem,ale přesto to píšu jako zápor,třeba se to vyskytne i jiné klientce .

vybraná testerka | 20.05.2016

Velmi děkuji za možnost testovat krém L´Oréal Paris Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou! Jsem přímo NADŠENÁ!!! Upřímně - jsem lajdák, co i když by neměl, aplikaci krému zanedbává. No s tímto krémem už nebudu - na každé natření se přímo těším! :-) Vezmu to popořadě. Cena v obchodě na kvalitní krém velmi přívětivá, k sehnání snadno. Krabička i skleněný obal krému působí velmi hezky, luxusně, a půjde tak stoprocentně o hezký dárek pro každou ženu. Krém velmi příjemně a přitom nevtíravě voní, má velmi hebkou konzistenci a lehce se roztírá. Pocit po nanešení je nepopsatelný, tohle přesně si představuji pod pojmy "péče" a "hydratace", a jen tak nepomíjí. Mám velmi citlivou pokožku se sklony k alergickým projevům, v tomto případě absolutně bez následků. Nezanechává mastný film, pleť okamžitě hezky vypíná. Na vymizení vrásek je po pár dnech používání ještě brzy, ale už teď jsem o účinku přesvědčená. Nejsem z těch, kteří často mění ověřené kosmetické výrobky, v tomto případě jsem si ale jistá, že k jinému krému už se nevrátím!!! Prostě WOW.....

vybraná testerka | 20.05.2016

Krém mě mile překvapil. Nemám ráda, když mi po namazání zůstane "mastný" obličej. Tento krém se rychle vsákne a moje pleť je krásně vláčná a svěží. Má příjemnou konzistenci a jemnou nevtíravou vůni. Jen tak nějaký krém mi nesedne, ale vypadá to, že jsem si našla ten svůj, který budu používat.

vybraná testerka | 19.05.2016

Se značkou L´Oréal Paris mám jen nejlepší zkušenosti a vzhledem k mému věku jsem byla velmi zvědavá na novinku krém Revitalift Filler, zvlášť na kyselinu hyaluronovou. Balení výrobku je velmi elegantní a zdobí poličku v koupelně. Protože mívám pocit přesušené pleti, málokterý krém mi vyhovuje a dostatečně hydratuje. Tento krém má dobrou konzistenci, je pěkně hustý, dobře se vstřebává a vyhovuje mi i parfemace. Pleť je jemně vypjatá a projasněná. Dobře hydratuje. Doporučuji.

vybraná testerka | 18.05.2016

Krém mě velice mile překvapil. Už obal je krásný a když se jdu mazat mám luxusní pocit. Velmi dobře se roztírá, nezanechává pocit mastnoty. Pleť je po aplikaci jemná, voňavá a ihned po prvním použití vypnutější. Myslím, že účinek proti vráskám budu zřetelný a budu si ho kupovat i nadále.

vybraná testerka | 18.05.2016

Krém má krásný obal, líbí se mi i cena která se mi zdá přiměřená. Krém má hezkou jemnou vůni a líbí se mi jeho konzistence. Po nanesení se brzy vsákne a zanechá pleť krásně hebkou a vypne jí, líbí se mi ten pocit po nanesení krému. Zdá se mi že mám pleť hezčí a rozjasněnou. Uvažuji i nad koupí nočního krému abych to měla komplet. Děkuji za možnost testování výrobku, snad budou spokojené i ostatní testerky :-)

vybraná testerka | 18.05.2016

Krásný obal,elegantní,velmi pěkná jemná vůně,zatím žádné razantní změny nepozoruji,ale pleť je po použití svěžejší a jemná,hlavní je,že krém není mastný.Děkuji za testování,dlouho jsem si nedopřála takový luxus.

Žádné

vybraná testerka | 17.05.2016

Děkuji za možnost testování tohoto krému. Krém od firmy L´Oreal má velmi elegantní balení. Jak papírová krabička,tak i flakonek. Krém e nanáší dobře, ihned se vstřebává a nezanechává mastný film. Pleť je po něm téměř okamžitě hladší a hydratovanější. Krém má jemnou, nevtíravou vůni. A moje jemná pleť na tento kém nevykazovala žádné alergické reakce, mohu tedy jen doporučit.

Trochu těžší skleněný flakonek.

vybraná testerka | 17.05.2016

S touto značkou nemám zkušenosti a byla jsem ráda, že ho mohu otestovat. Hnedka po rozbalení mě zaujala vizáš výrobku. Mě se moc líbila a myslím, že je to ovlivní i více potenciálních kupujících. Vůně krému je nádherná. Po nanesení na pokožku se krém rychle vstřebal, což je super a mohla jsem po chvilince nanášet make-up. Jestli vyhlazuje vrásky, to popravdě nemohu potvrdit ani vyvrátit, na to bych potřebovala krém zkoušet mnohem delší dobu. Ale pravdou je, že plet již po několikátém použití vypadá rozzářenější a vypjatější. Budu používat i nadále a až spotřebuji, určitě si koupím další.

žádné jsem nenašla

vybraná testerka | 16.05.2016

Děkuji za možnost testování. Krém příjemně voní, lehce se roztírá a dobře se vsakuje - nemám pocit mastné pleti. Po aplikaci mám vždy velmi příjemný pocit.Věřím, že dlouhodobým používáním tohoto krému se dostaví i vyhlazení vrásek. Mohu všem jen doporučit .

vybraná testerka | 16.05.2016

Krém se dobře nanáší, nezanechává mastný film na pokožce. Již po prvním použití pleť působí vyhlazenější, především co se týká velmi drobných vrásek a pórů. Pleť vypadá odpočatá, rozjasněná. I vůně je velmi příjemná

vybraná testerka | 16.05.2016

Jsem moc ráda, že můžu otestovat tento krém. Tato značka patří k mým favoritům. Krém se pěkně roztírá, není přehnaně mastný, má příjemnou vůni, nic přehnaného. Už se těším na změnšení vrásek, ale to bude chtít ještě čas.

žádné

vybraná testerka | 16.05.2016

Jsem moc ráda, že jsem krém od firmy L´Oreal mohla vyzkoušet. Má velmi pěkné balení, což u této značky není překvapující. Vzhled samotného krému je také hezký, je jemný, s příjemnou vůní. Dobře se roztírá a nezanechává mastný film, což je výhoda, pokud se potřebujete rychle nalíčit ;-) Vliv na vrásky zatím nemohu posoudit, na to je zapotřebí delší čas, nicméně mám po použití tohoto krému velmi příjemný pocit. Mohu ho jen doporučit.

vybraná testerka | 15.05.2016

klasický krém příjemný na dotyk a skvělou vůní, dobře se nanáší a mám pocit vypnuté pleti , nezanechává mastný film a ihned po nanesení se můžu dolíčit, jinak v jeho blahodárné účinky na vrásky budu doufat, za tak krátký čas se změnu ještě nezaznmenala

žádné jsem na sobě nepozorovala

vybraná testerka | 15.05.2016

Jsem ráda, že mohu testovat tento výrobek. Krém L´Oreal se krásně roztírá a má hezkou jemnou a příjemnou vůni. Překvapil mě i hezký vzhled krému. Již po dvou dnech používání je pleť vyhlazená a doufám, že i nadále bude. Krém mohu vřele doporučit, tato značka nezklamala :D

vybraná testerka | 14.05.2016

L´Oreal opět nezklamal. Mám z touto značkou jen nejlepší zkušenosti a mohu doporučit i tento jejich výrobek. Krém má příjemnou konzistenci, lehoučkou vůni a skvěle se nanáší a roztírá. Již po dvojím použití je pleť příjemně vypjatá a vypadá osvěženě a zdravě. Nezanechává mastný film na pokožce a dobře se vstřebává. Doporučuji.

vybraná testerka | 14.05.2016

Tento krém zkouším spolu se svojí mamkou a obě se shodneme, že krém je skvělý. Značka L'Oreal dělá čest svému jménu a tato kombinace s kyselinou HA pleť vypíná a bude doufám zabraňovat známkách stárnutí co nejdéle! :) Doporučuji!

vybraná testerka | 08.05.2016

S tímto krémem jsem se setkala u své tchýně.... Vím že je s ním spokojená, ale nevím o tom nebo nevšimla jsem si že by ji nějak to vyhladilo vrásky :-) jen má pěkně jemnou pleť jak tvrdí a příjemně voní...

-

26.12.2022

Tento krém je úžasný, pleť je po něm krásná a ještě dobře voni

19.12.2022

Tento krém je velmi účinný moje pleť vypadá nádherně po něm

19.12.2022

Tento krém je skvělý, moje pleť teď vypadá mnohem líp

29.11.2022

Krem je super používám balné na hydrataci každý den

20.11.2022

Kvalitní produkt mohu jen doporučit, pleť je krásná a hydratovaná

21.10.2022

Krásné a praktické balení. Skvěle pleť hydratuje. Kyselina hyaluronová napomáhá ke zmenšení vrásek.

Krásně balený a velmi příjemný i na pleti. už nikdy jiný. Líbí se mi že není tak agresivní k pokožce

10.10.2022

Zbavuje vrásek , hydratuje a omlazuje pleť , není drahy za to jaky účinek dela

13.09.2022

prijemna konzistence, vyborna znacka, pouzivam. doporucuji.

cena

15.03.2021

krem velice krásně voní a užasně se roztírá, nqvíc je velmi účinný

13.02.2021

Krém se dobře roztírá, nezanechává pokožku mastnou. Pleť mi přijde více svěží ne tak povadlá

16.05.2020

parádní záležitost , luxusní přípravek za celkem rozumnou cenu - krásně zvláčňuje a nemastí

-

16.01.2020

Mamka zkoušela tento krém a dopadl dobře. Narozdíl od většiny ostatních krémů tento nevyvolal alergickou reakci. Má dobré hydratační vlastnosti, dobře se roztírá a má příjemnou strukturu. Balení je krásné.

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

můj první krém proti vráskám A hned to byla i první dobrá zkušenost Revitalift Filler je opravdu úžaný – pokožku krásně vypne, ale přitom ji nedráždí, je po něm krásně hladka a taky vrásky se zdají menší iLíbí se mi i vůně

13.09.2018

Sama jsem tento produkt nezkoušela, jelikož na to ještě nemám věk, ale moje mamka ho ozkoušený má a byla s tímto krémem velmi spokojená. Tento krém je příjemný, dobře se vstřebává a pokožka je po použití krásně hebká. Celkově s produkty od L´Oréal Paris jsme byli vždycky spokojený. Za pár měsíců tu máme Vánoce a určitě by spousta lidí ocenila tento krém pod stromečkem.

12.06.2018

Tento krém používám již několik let a pravidelně se k němu vracím. Jako každá žena mám chuť vyzkoušet někdy něco nového, ale stejně opět koupím tento krém. Vyhovuje mi jeho jemná parfemace. Pro mne velkým benefitem jeho vstřebatelnost.

15.04.2018

Revoluční krém Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou od L´Oréal Paris je skvělý, líbí se mi jeho vůně a hlavně svědčí mé pleti. Asi po měsíci jsme zpozorovala velké zlepšení pleti a tak ho můžu doporučit dál.

10.03.2018

Sám s tímto výrobkem zkušenost nemám ale o výrobky tohoto typu se zajíímám. Musím říct, že složení je relevantní, žadné škodlivé kraviny neobsahuje. Rozmýšlím se nad koupí jako dárek, ale cena je trochu vyšší,.

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

12.02.2018

Krém příjemně voní, lehce se roztírá a má dobrou konzistenci. Po použití je pleť krásně jemná, příjemná na dotek, hydratovaná a celkově zdravější. S krémem jsme velice spokojeni a překvapilo nás, že i cena krému je docela nízká

29.12.2017

Revoluční krém Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou od L´Oréal Paris používám již několikátým rokem a jsem spokojená. Má příjemnou vůni, nedráždí pleť a výsledky vidím již po měsíci používání. Určitě budu kupovat dál

nic

30.11.2017

Krém Revialift Filler od L´Oréal Paris obsahuje vysokou koncentraci kyseliny haluronové, která účinně bojuje s vráskami, elasticitou pokožky a veškerými projevy stárnutí pleti. Pokožka je po použití krému vláčná, vrásky jsou vyplněné a pleť vypadá svěže. Krém se krásně rychle vstřebává a nezanechává mastný film.

30.11.2017

Revoluční krém Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou od L´Oréal Paris mám vyzkoušený na vlastní kůži a musím říci, že je po něm pokožka skvěle vypnutá. Konzistence je nemastná a příjemná. Mohu doporučit.

01.11.2017

Loreal je skvělá a kvalitní značka. Krém má výbornou konzistenci, dobře se nanáší, roztira a rychle se vstřebává. Ma velice příjemnou vůni. Ma hezký a zajímavý obal. Cena je vyšší. Pleť je jemná, vyživená a hydratovana. Děkuji za něj. Super.

21.08.2017

Krém jsem zkoušela,příjemně se nanáší,rychle vztřebává,kůže je po aplikaci jemná a vypnutá a nezanechívá žádný mastný film na pokožce,což je za mě veliké plus.Také příjemně voní,což mi vyhovuje. Žádné speciální výsledky nevidím ani po dlouhodobějším používání,ale je pravda,že kůže je vypnutá...

04.08.2017

Je mi 50+ a proto jsem si vyzkoušela krém na obličej Revitalift Filler. Konzistence krému je vyhovující. Moje pleť po krému je trochu pevnější. V krému je Fibroxyl, který navrací plnost a omlazuje rysy obličeje.

Vrásky s věkem stále přibývají :-)

17.07.2017

Tento krém mi velice pomohl obnovit moji pleť. Ve mžiku jsem neskutečně omládla, úplně skvěle, bez vyrážky, a strašně moc hezky voní. Tento krém velmi doporučuji, nemá chybu. Jen teda malilinko vyšší cena.

05.07.2017

Pěkně voní, dobře se nanáší, rychle se vstřebává , pokožka je vyživená, hydratovaná, hebká atd. Doporučuji.

02.07.2017

Jemný úžasný,cena vyšší ale velka spokojenost.Dal jsem mamince i zene a moc si ho chvali,nezanechává flicky,alergie,působí jemne a citete na první dotek prijemne pohlazeni.Za me ,,dve zeny" říkám ano

29.06.2017

Krém je jemny a moc pěkné voní. Použití je velice snadné. Pleť má po něm takovou hladkou a voňavou. Doporučuji.

17.06.2017

Tento krém jsem koupila mamince a nemůže si ho vynachválit. Pleť ma krasne hladkou, Jemnou a vypada daleko vypnutejsi. Obal je přímo luxusní a opravdu se skvěle hodí I jako dárek :-) Konzistence krému je velmi příjemná, Tento výrobek Mohu za mamku doporučit.

06.05.2017

Krém příjemně voní, lehce se roztírá a má dobrou konzistenci. Po použití je pleť krásně jemná, příjemná na dotek, hydratovaná a celkově zdravější. Po delším používání jsem zaznamenala i zmírnění jemných vrásek na čele, okolo očí a úst. S krémem jsem velice spokojena a překvapilo mě, že i cena krému je docela nízká. Určitě mohu tento krém doporučit i ostatním ženám

21.04.2017

Parádní krém a parádní značka.Na vrásky opravdu moc moc dobrý krém,po pravidelném používání se vrásy začnou zmenšovat plet je pružnejsí a krásně hebká do dotyk.Krém krásně voní,krásně se roztírá a nelepí

17.03.2017

Babička dostala tento krém jako dárek a je s ním nadmíru spokojená. Taky jsem ho pozkoušela a pasuje mi jak snadným nanášením, tak svou vůní a příjemným pocitem, který na pleti vyvolává. Co se vrásek týká tak určitě je potřeba užívat delší dobu, ale babička zatím hodnotí kladně.

01.03.2017

Tento krém jsem si koupila na popud své sestry která ho pravidelně používa a po několika tydenním pouřívaní se má plet opradu mnohem zlepšila je pružnější,krasnější a hlavně se tak o 80= minimalizovali vraky ze kterých jsem byla opravdu velmi neštastná

09.02.2017

Tento krem jsem vyzkousela a byla jsem s nim spokojena.prijemne voni, je jemny a lehky, dobre se nanasi a vstrebava, nemasti. Plet je po nem vlacna dobre hydratovana a nepne. Mirne linky se vypnuly a plet ziskala zdravejsi nadech.

19.01.2017

Tento krém jsem si zakoupila jednou. Dobře se vstřebává do pleti. Pleť po něm vypadá více odpočatě a je celkově svěží. S klidem ho mohu doporučit. Je to určitě kvalita za dostupnou cenu, tak proč ne :)

19.01.2017

Tento krém jsem si zakoupila jednou. Dobře se vstřebává do pleti. Pleť po něm vypadá více odpočatě a je celkově svěží. S klidem ho mohu doporučit. Je to určitě kvalita za dostupnou cenu, tak proč ne :)

20.12.2016

Lehký,dražší,napomáhá zničení vrasek,dlouho vydrží a žena i její kamaradky byly velice spokojené,.Krásně voní,příjemný na dotyk,zanechává jemnost.Velká spokojenost.Vydrží velice dlouho.Celá serie tohoto produktu je top.

Nic,skvělé ni by manzelka nemenila.

15.12.2016

Revoluční denní krém Revitalift Filler s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové je super jak pro mě tak pro mou maminku, skvele se vstrebava, nezanechava zadny mastný film na pleti coz mi maximalne vyhovuje, plet je po nem jemna a hydratovana

06.12.2016

Koupila jsem krém mamče a ta si ho velmi chválí, vyzkoušela jsem u ní a příští týden jedu na nákupy , takže vím že nalezne další pod jedlí :-) a já si hned jeden také koupím. Krásně se vstřebává, pleť zůstává krásně hebká, vyplá.

22.11.2016

Tento krém jsem měla možnost vyzkoušet od své sestry která ho pravidelně používá a je to naprosto skvělý krém na vrásky.Krém krásně voní,nežmolkuje,je hebký.Po pravidelném používaní se vrásk minimalizují,plet je jemná,pružná a hebká

17.11.2016

Moc pěkné balení :-) cena sice vyšší ,ale krém za to stojí.vyzkoušela jsem sice jen vzoreček,ale po odzkoušení mě natolik zlákal,že si ho musím pořídit.Příjemná vůně i konzistence.na pokožku velice šetrný,příjemný.Doporučuji

17.11.2016

Krém.L´Oreal jsem dala své mamince 50+ a bohužel vrásky zůstali žádný zázrak se nekonal. Vzhledem k tomu ze se nejedná o krém z nejlevnějších kategirii jsem čekala, alespoň maličko viditelnou změnu. A to nemá velké vrásky.

Cena Ucinek 0

04.11.2016

Krém má moc hezky obal. Po rozdělání se line taková hezké jemná vůně. Krém se snadno a hezky roztírá, rychle se vstřebává. Pokožka po něm hezky voní a je vyživená. Rozhodně bych doporučila všem.

13.10.2016

Krém se hezky nanáší, rychle se vstřebává. Moc hezký voní a pokožka je po něm hezky hlaďoučká. Balení vypadá moc hezky a celkem dlouho i vydrží.

Cena.

11.10.2016

fajn krém, nejen krém, měla jsem celou sadu i noční krém a moje plet vypadala jak dětská prdýlka, krásná bez vrásek a jemňoučká, neměla jsem pocit mastnoty či ulepení a krásně se vstřebal, i ostatní krémy od loreal doporučuji

06.10.2016

Tento krém je naprosto úžasný,nejen že velice krásně voní.Zpevnuje pokožku,vysoce hydratuje díky kyselině hyaluorové,vyživuje do hloubky,plet je poté na dotek sametově hebká,a vyditelně pevná,je perfektní

28.09.2016

s krémem jsem velice spokojená.Je vhodný na všechny typy pleti.Má velmi jemnou konzistenci dobře se rozmazává,nemastí i cena krému mě skvěle překvapila je snadno dostupný a rozhodně svůj účel krému co jsem si představovala splnuje

14.09.2016

Krem mam doma, je skvely, ma jemne lehke slozeni, jemne nevtirave vune, prijemne se nansi, nezanechava mastny film na pleti jako jeho konkurenti, plet je hydratovani a vyzivovavna coz velmi ocenuji, mohu doporocujit

trosku drazsi , jinak vse suepr

07.09.2016

Tomuto krému dávám palec nahoru. Má exkluzivní nádherné balení ve skle, což se někomu může zdát jako nevýhoda, ale na mě to působí jako elegance. Používám na drobné vrásky, které se mi objevují kolem očí a úst. Pleť je vypnutější a má svěží vzhled.

07.09.2016

Od firmy L´Oréal Paris používám hodně výrobků, ať už se jedná o kosmetiku pro péči o pleť, tak dekorativní kosmetiku, nikdy jsem nebyl azklamaná. Ani v případě tohoto krému tomu není jinak. Je jemný, krásně se roztírá a hlavně perfektně vstřebává. Mám po něm příjemný pocit, žádné pnutí či podráždění. Dopoučuji všem!

Možná jen vyšší cena, ale to neberu jako závažné negativum.

22.08.2016

Krém jsem koupila své mamce. Moc si ho nachválila a byla spokojena. Sice stále vrásky má, ale další se jí nedělají, jsou méně viditelné. Vůně je krásná a určitě, co mi vyprávěla bych ho doporučila i ostatním.

16.08.2016

„Produktům značky L’Oréal Paris důvěřuji, proto jsem zkusila právě i Revitalif F.Po nasení je pleť opravdu jemná, lehce se roztírá, koupila jsem proto krém mamce, pro kterou byl jasnou volbou. Užívá ho pravidelně a výsledek je znatelný. Opravdu vyplní a vypne.

Rychlá spotřeba

15.08.2016

Krém jsem dostala od vnučky darem k narozeninám a nyní jsou to cca 3 měsíce kdy ho denně používám a mohu upřímně říci že s krémem jsem nad míru spokojena a měnit ho již nebudu. Pleť je po něm krásně vyhlazená, vypnutá, na dotek "sametová" a krásně se na ní poté nanáší makeup. Za sebe rozhodně doporučuji.

28.07.2016

Rychlé a velmi příjemné vstřebání do pokožky, má velmi intenzivní a krásnou vůni. nezanechává flekky a mastnotu, jsem alergická na mnoho krémů, ale tady žádná alergická reakce naštěstí neproběhla, jsem spokojená

23.07.2016

Balení krému se mi moc líbí, je opravdu nádherné. Krém příjemně hydratuje a vůně je nevtíravá a taková lehce jemná. Má dobrou konzistenci, lehce se nanáší a pěkně roztírá. Po nanesení krému na pleť jsem neměla žádné alergické projevy či jiné projevy intolerance na složky krému. Již po pár dnech je pleť vypnutější a krásně lesklá. Byla jsem s ním spokojená a mohu ho všem ženám jedině doporučit.

28.06.2016

Na tento krém jsem měla zálusk už dlouho, nakonec jsem si udělala radost a zakoupila ho. Podle mé zkušenosti je účinný, pokožka je po něm hezky vypnutá. Jeho vůně je příjemná, stejně jako aplikace, ráda ho budu používat dál ;).

27.06.2016

Výborně voní a plní své úlohy. Vytkla bych dost vysokou cenu, ale každý na to má samozdřejmě jiný názor. Rozhodně, pokud se někdo rozmyšlí o koupi, rozhodně a vřele bych mu to doporučila. Budu si ho i nadále kupovat.

16.06.2016

Krém byl dárek pro přítelkyni, byla s ním velmi spokojená, rozhodla se si ho kupovat nadále sama, protože tak předchází do budoucna potřebě likvidovat vrásky nějakým invazivním způsobem. Podle jejího názoru palec nahoru!

13.06.2016

Výrobek jsem darovala své mamince k svátku.Po pár dnech používání se zdá její pleť mladší. Má ji krásně jemnou a svěží. Tento krém nádherně voní a dobře se roztírá. A navíc je určen i pro citlivou pleť. Doporučuji ženám středního věku.-)) \začínajíci vrásky jistě malinko pořeší .-)

nic

08.06.2016

Revitalift Filler je velmi příjemný krém v krásném balení.Příjemně voní a je velice příjemný na pokožku.Již brzy jsou znát výsledky.Mohu ho všem ženám doporučit.nedráždí ani přecitlivělou pokožky a nezanechává mastné stopy.

02.06.2016

příjemně voní a skvěle se roztírá.Balení je velmi vkusné.Skvěle hydratuje plet která je potom moc příjemná na dotek.Plet je pevnější a víc svěží.Již po pár dnech jsem viděla ten rozdíl všem ho vřele doporučuji

01.06.2016

Tento krém jsem dostala jako dárek a jsem sním naprosto spokojená.Po pravidelném používání mé vrásky na obličeji opravdu mizí,krém vyhlazju krásně pokožku která je krásně jemná,hebká na pohled mladistvá.Určitě tento krém budu používat i nadále.

30.05.2016

Hodnocení testerky se vztahovalo k jinému testování. Její komentář byl přesunut.

26.05.2016

Tento krém jsem sice nevytestovala,ale moje mamka používá a je velice spokojena.krek pokožku vypíná,hydratuje a vyživuje do hloubky.navic má velmi příjemnou vůni.navic není mastný což velice oceňujeme

25.05.2016

Denní krém Revitalift Filler jsem sice nevytestovala , ale vyměnila ve směnárně. Jsem moc spokojená. Má hutnější konzistenci a příjemnou vůni. Oceňuji , že se rychle vstřebá a nezanechává pocit mastné pleti.

24.05.2016

Krém Revitalift Filler mě příjemně překvapil. Vždy mám problém vybrat pleťovou kosmetiku, některé krémy mi způsobují pálení a svědění očí, tenhle díky bohu ne. Krém je lehký, dobře se vstřebává, nezanechává mastný film. Pleť je po něm krásně napnutá a hydratovaná.

Musí se dávat větší množství tím pádem vydrží kratší dobu.

18.05.2016

Krásný obal, přiměřené množství krému za takovou cenu, za jakou je nabízen.. velmi oceňuji jemnou, nedráždivou vůni, a po chvíli používání je pleť krásně jemná. Velmi oceňuji, že je vhodná i na citlivou pokožku

zatím jsem žádné nenašla

15.05.2016

.Cena celkem dostupna.Je super,vyhovuje,jemný,vonný a vydrží opravdu dlouho.:)Myslím,že bude spokojeno spousta žena.:) Balení je velké a na pohled velice pekné.:)Krásně se roztírá.:) mohu jedině doporučit

ŽÁDNÉ ZÁPORY

13.05.2016

Tento výrobek má moje kamarádka a nemůže si ho vynachválit.Proto uvažuji také o jeho koupi.Ráda bych ho vyzkoušela proto také na sobě.Jestli bude mít takové účinky jak mi říká.Ráda bych ho dostala k mým 50-tinám :)

o žádných jsem neslyšela

13.05.2016

Tenhle krém má moje babička a je maximálne spokojená. Má hezkou jemnou a napnutou plet a i když jí to asi její vrasky nevyhladí, říka, že se cíti o pár let mladší. Asi si ho taky porídim a odporučují všem :)

12.05.2016

Tento přípravek jsem koupila mamince k vánocům, kosmetická značka L’Oréal Paris je obecně zárukou kvality a účinky kyseliny hyaluronové jsou bezesporu průkazné, a proto by krémy kde je tato kyselina obsažená měla aktivně používat každá zralá žena . Maminka si krém nemůže vynachválit, je příjemný, lehce se vstřebává na obličej a dekolt stačí jen velmi malé množství krému, má velmi jemnou a nevtíravou vůni.

Žádné zápory jsme nenašly.

12.05.2016

Na testování jsem štěstí neměla, ale dostala jsem několik vzorků, abych tento krém vyzkoušela. Zaměřila jsem se hlavně na krk a dekolt, kde mám již velmi povadlou pleť a na krku velmi hluboké vrásky, což je i věkem (65 let). Také jsem tento krém použila na vrásky kolem horních rtů, kde jsou také velmi viditelné vrásky. Byla jsem velice překvapena, že tento krém dokáže pleť zjemnit a zmírnit viditelnost vrásek. Určitě bych ho doporučila a já si ho půjdu také koupit, protože mě přesvědčil o své kvalitě.

Zatím se žádné neprojevily.

12.05.2016

Tento výrobek používám denně a opravdu mohu jen doporučit. Pokožka je po něm sametově hebká, vypnutá a hezky rozjasněná. Havně člověk vypadá po delším používání opravdu mladší :-) Krém má příjemnou vůni a dobrou konzistenci, takže se dobře nanáší.

Praktičtější balení by neuškodilo. Krém je hodně těžký.

12.05.2016

Krém jsem bohužel neměla možnost testovat. Sestra , ale krém používá a je velice spokojená. Dobře se roztírá, pěkně voní a pleť po mně je jemná a pružná. Za mě 10 hvězdiček. Jak vypotřebuji svůj krém ,vyzkouším tento výrobek.

10.05.2016

Dalsi super pecka od L'Oreal , kterou testuje moje maminka. A krem vypada super! Jemna textura, krasna nedrazdiva vune. Uz po par pouziti je opravdu videt zmena coz se moc casto u kremu nestava. Za me super!

09.05.2016

Protože se mi nepoštěstilo, abych testovala tento krém, který jsem obdivovala u mé sestry, objednala jsem ho tady za body a těším se, až dorazí, protože jsem se zkusila jen trošku máznout u sestry, příjemná jemná vůně, hezky se roztírá, no výsledek samozřejmě vidět nebyl. Až budu mít celý krém jen pro sebe, to bude jiný kafe. Nemohu se dočkat.

09.05.2016

Nejsem bohužel vybranou testerkou. Moc jsem chtěla. Krém Revitalift FILLER má moje sestra. Spokojeně si jen mlaská, jak je nadšená. Krém je jemný, voní. Já ho prý dostanu k narozeninám to, abych také mlaskala nadšením!!!!

09.05.2016

L´Oréal Paris patří mezi moje nejoblíbenější značky. Krém se dobře rostírá vyhlazuje a krásně voní. Pleť je po něm hladší a vypnutější. Vydrží dlouho a i cena není tak vysoká. Má pěkné balení a je vhodné i jako luxusní dárek.

09.05.2016

Tento krém používá už delší dobu má žena. Je spokojená. Vrásky jsou zatím minimální, ale ona pozoruje drobné zlepšení. Pleť má hydratovanou, napnutou a jemnou(její slova). A já mám radost, když je žena spokojená. Takže za mě super.

09.05.2016

Krém má pěkné balení. Příjemně voní a na pleti se krásně roztírá. Nezanechává mastný film a je vhodný i pro citlivou pokožku. Já jen tak nějaký krém nesnesu a tento mi vyhovuje. Vrásky se mi bohužel také nevyhnuly a tak budu ráda za každou pomoc. Cena je v pohodě, tak snad to bude fungovat.

09.05.2016

S tímto krémem je zžitá moje sestra, která má docela dost vrásek. Musím říct ze pleť má opoznání lepší strukturu a hezčí mladistvější vzhled. Moc jsem tomu nevěřila, ale výsledky se doatavují sice pomaleji, ale už si na něj zvykla a nedá na krém dopustit

09.05.2016

Občas použiji tento výrobek u své sestry. Není moc ráda, protože patří mezi její oblíbené kosmetické výrobky. Čemuž úplně rozumím. Slabě voní, výborně se roztírá, kůže je po něm napjatá a vyhlazená. Žádné mastné zbytky, žádné nepříjemné pnutí. Nejspíš si doběhnu zakoupit svůj vlastní. Doporučuji.

09.05.2016

Mám ho doma a používám. Je lehký a příjemný. Pleť mi přijde pevnější a prozářená. Možná i jemnější vrásky zmizely na hlubokých zatím ještě nic, ale používám ho jen měsíc. Pěkně voní a neměla jsem žádnou alergickou reakci.

09.05.2016

Tato kosmetická značka patří mezi mé favority. Krém jsem měla možnost vyzkoušet na předváděcí akci v obchodě. Několik vzorečků mě ujistilo, že i tento výrobek bude kvalitní a užitečný. Výživný, hutnější, ale přitom dobře roztíratelný bez nepříjemného mastného zbytku na pokožce. Přesně tak, jak mi to vyhovuje. Nenápadní parfemace a tak akorát velké balení. Za mě tomuto výrobku ANO.

09.05.2016

Bohužel jsem nebyla vybrána ale byla jsem zvedava jaky krem opravdu je a mužů říct že je dobrý krasne voní a mam po nem jemnou pleť.za me doporučuji a jestli se mi vyhladí vrásky tak to uvidíme po delším testování i když se nedostanu mezi zúčastněne tak me laka si výrobek koupit a vyzkoušet. 😃

Zatím nic

09.05.2016

Dostala jsem na promo akci dva vzorečky. Tím víc mě mrzí, že jsem si krém nevytestovala, protože to málo, co jsem měla možnost zkusit mě nadchlo. Slabá parfemace, jemná struktura a konzistence jsou přesně akorát. Umožňují snadnou aplikaci a krém se ihned vstřebá do pokožky a začne účinkovat. Myslím, že je to slušný výrobek.

09.05.2016

Protivráskový krém Revitalift Filler se lehce roztírá a je příjemný. Nevytváří mastný film, pleť je hladší a vypnutější. Určitě dobrá investice již pro ženy 25+ a výše. Mohu jen doporučit všem ženám v boji proti vráskám!!!

09.05.2016

Tento krém si koupila má sestra a je sním naprosto spokojená.Po několika denním používání je viditelné že vrásky opravdu mizí plet je krásně jemná,hebká,na dotek pružná.Krém nemastí,krásně voní,design krému je také fajn.Určitě bych tento krém doporučila

09.05.2016

Výrobky i krémy od značky Loreal paris mám oblíbené a ráda je používám a i tenhle jsem zkusila a je skvělý,takže ho mohu určitě jen doporučit vyzkoušet..přijatelný je i cenově..a předčí i dražší krémy..

08.05.2016

Tento krém používá moje mamka a musím říct, že opravdu zabírá. Já sama používám také kosmetiku Lóreál a nemůžu na ní říct ani půl špatného slova. Opravdu jsou po použití krému vrásky méně viditelné a pleť rozjasněná, heboučká.

Mohl by se prodávat také v jiném balení. Samotný kelímek je dost těžký a při cestování zabírá dost místa a i dost váží.

06.05.2016

Konečně ten správný a vhodný krém na unavenou a povadlou pleť. Navíc ještě dokáže bojovat s drobnými vráskami. Vyhovuje i citlivé pleti. Má atraktivní balení a dá se pořídit za celkem přijatelnou cenu.

06.05.2016

Kamarádky říkali,že jsou velice spokoje a je fakt super.Prý je to jediný krém,který jim zabral na plet a vyhlazení.Cena celkem dostupna.Je super,vyhovuje,jemný,vonný a vydrží opravdu dlouho.:) Ráda bych ho také vyzkoušela na vlastní plet a udelala pořádnou recenzi na tento výrobek.:)Myslím,že bude spokojeno spousta žena.:) Balení je velké a na pohled velice pekné.:)Krásně se roztírá.:) Nevidím žádné zápory.Je opravdu super.:):):):) Balení,obsah,cena vše ok:):):):):):) moc ráda bych ho také vyzkoušela,jako mé kamarádky a doporučila ho dále.:) Je fakt užasné a doufám,že budu mít štěstí a budu mezi testerkami.:)

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat