Horoskop na týden od 16. do 22. ledna 2017 od naší astroložky Anny!

14.01.2017 | Zajímavosti

Štíři, tento týden proto budete jako vyměnění! Panny, objevíte nečekané perspektivy a získáte spoustu možností. Blíženci, můžete se těšit na šťastné období plné dobré nálady a především jistoty a stability. A co čeká na ostatní znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Nový kolega vám nedá spát. Nakonec proto neodoláte a začnete s dotyčným nenápadně flirtovat. I když tušíte, že riskujete, rozhodně vám to nebude bránit v odvážných pohledech. Vaše touha po dobrodružství je zkrátka silnější! Potřebujete vzrušení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Vaše chladné chování partnera naprosto rozhodí. Dejte si proto na svoji odtažitost pozor a snažte si ji rozumně regulovat. Je pochopitelné, že nemáte náladu, nicméně byste si měli uvědomit, že tím můžete svůj protějšek hluboce ranit. Ovládejte se.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Žárlivost vašeho partnera se ustálí na zdravé míře. Vztah začne díky tomu konečně fungovat tak, jak si přejete. Můžete se proto těšit na šťastné období plné dobré nálady a především jistoty a stability. Budete mít krásný pocit bezpečí hlavně lásky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden projevíte zájem o duchovní nauky. Cítíte totiž, že na současnou situaci nestačíte pouze s rozumem a chladnou logikou. Okolí si bude možná ťukat na čelo, vy se tím však nenecháte rozhodit. Víte, že na vašem místě by mnozí jednali stejně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Příležitost k výhodné koupi si tento týden nenecháte ujít. Máte totiž vynikající čich na investice a jen tak něco vám neunikne. Jen si dejte pozor, ať neutrácíte až příliš. Výhodné totiž nemusí vždy znamenat levné! Myslete také na blízkou budoucnost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden se bude dařit zejména lidem s dobrodružnou povahou. Objevíte nečekané perspektivy a získáte spoustu možností! Touha po něčem neobvyklém vás bude hnát dopředu a dodá vám elán a nadšení k práci. Budete mít pocit, že zvládnete vše na světě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Jste si jisti vztahy tak jak jste už dlouho nebyli, a vaše touhy a sny začínají dostávat reálný rozměr. Zadaní mají jedinečnou příležitost požádat svou lásku o ruku. Nezadaným přejí hvězdy v osudových setkáních, které by měly vydržet na celý život.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Obdiv přátel a rodiny vám zvedne náladu i sebevědomí. Tento týden proto budete jako vyměnění! A to nejenom ve vystupování, ale také ve svých činech, které budou odvážnější než kdy dříve. Podpora kamarádů s vámi zkrátka dělá hotové divy! Jen tak dál.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Každou chvíli se kolem vás něco děje a vy jste tím hlavním iniciátorem. Ať už bavíte široké okolí humornými groteskami, či se vám podaří flirtovat se spolucestujícím v MHD jisté je to, že žijete vzrušující život plný milých a veselých překvapení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pracujete-li ve vedoucí pozici, čeká vás nemilé sdělení vašemu personálu. Ti ostatní budou řešit rodinné problémy, při kterých se nemálo zapotí. Každopádně to všichni přežijí ve zdraví, díky vaší schopnosti sdělovat nepříjemné skutečnosti s taktem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Protějšek vás neustále bude nabádat k tomu, abyste na své ratolesti měli ráznější ruku. Dáte mu za pravdu a už se nebudete dívat na to, jak vaše děti lajdačí a vysvětlíte jim, co je potřeba změnit. Bezdětní se s tímto budou obracet ke své osobě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Začnou se vám hromadit peníze a vy zauvažujete, co s nastřádanými financemi uděláte. Nebojte se experimentovat a třeba trochu zariskovat! Občas je nutné jednat odvážně. Uvidíte, že se vám neotřelé nápady spojené s prozíravostí a racionalitou vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat