Zařizujete svůj první byt: Co by v něm rozhodně nemělo chybět?

Konečně vylétáte z rodičovského hnízda do svého prvního bydlení. Ať už se stěhujete sama nebo s partnerem, tyhle věci by vám rozhodně neměly v novém domově chybět.

Velká postel

Postel je základ, spánkem strávíte velkou část svého života, tak si užívejte pohodlí a myslete na svá záda. Pořiďte si rovnou manželskou postel, je jedno, jestli jste single, nebo máte partnera. Velká postel je určitě příjemnější za každých okolností. Může u vás přespat i kamarádka, tak ať má kde.

Rostliny

S květinami nikdy nic nezkazíte, právě naopak. Celkový prostor díky nim působí pozitivněji a zdravějí. Pokud máte vztah k pěstování různých rostlin, váš interiér díky nim rozhodně ožije. Nemyslete si, že stejnou práci odvedou umělé květiny, nebuďte pohodlná a vyberte si ty živé. A rovnou přibalte i nějaké ty bylinky do kuchyně.

Památeční předměty

Na nový byt si musíte zvyknout, pocit domova totiž nepřichází okamžitě. Své nové útočiště si proto zútulněte, jak se dá. Využijte ty nejlepší předměty, se kterými vás spojuje citová vazba nebo příjemné vzpomínky. Vždy, když se budete potřebovat cítit lépe, vám pomohou. Nezapomeňte na rodinné fotografie a na své kamarády, budou tak pořád s vámi.

Sada sklenic na víno

Když jsme u rodiny a kamarádů, tak také nezapomínejte, že vás budou chtít navštívit. Možná si pozvete i pánskou návštěvu, tak buďte vybavená. Pít víno z obyčejné skleničky, ještě navíc nějaké reklamní, rozhodně nevypadá elegantně a důstojně. Dnes se dají pořídit celkem levně vkusné skleničky na víno, tak si je dopřejte.

Záclony

I když si myslíte, že je třeba nepotřebujete, věřte, že váš byt velmi zútulní. Navozují intimnější atmosféru a v případě slunečních dnů vám také zajistí potřebný stín. Záclony dnes dostane moderní nebo retro, vše již záleží na vašem vkusu.

Polštáře

U bytového textilu ještě chvilku zůstaneme. Vaše sedačka by byla bez polštářů příliš prázdná. Kromě toho se ženy při sledování televize často rády k něčemu přitulí. Pokud zrovna nemáte partnera, polštáře minimálně zútulní váš byteček. Je spousta vzorů, barev a tvarů, takže si jimi můžete jednoduše zpestřit interiér.

Zrcadla a obrazy

Zrcadla nejsou jenom pro parádu a proto, abyste se mohla denně prohlížet, ale opticky zvětšují prostor. V moderním designu a v interiérových trendech mají zrcadla velký význam. Takže alespoň jedno velké si dopřejte. Co se týče obrazů, jistě už z mládí nějaké máte, případně dokupte nebo využijte barevné tapety či různé tapetové obrázky. Není nic tak deprimujícího než čtyři holé zdi.

Šatník nebo velké skříně

Šatník je snem každé mladé ženy, která si buduje svůj domov. V případě, že nemáte prostor na vybudování velkého šatníku, vaše outifity si zaslouží minimálně velké skříně. Nic nepůsobí příjemněji než úhledně uložené oblečení schované ve skříních. Přeci nechce mít doma jen štosy krabic.

Botník

Každá žena potřebuje mít místečko pro své botičky. I když nejste přímo fanynka do bot a tato „úchylka“ se vás netýká, botník by měl mít opravdu každý. Působí v bytě estetičtěji než boty naházené ve skříni či válející se bez ladu a skladu po chodbě.

Knihovna

Nemusíte být právě intelektuálka, abyste měla svou vlastní knihovnu. Každá žena, která miluje knihy, přece potřebuje prostor, kde se jimi může pochlubit. Ať už čtete cokoliv, vaše knihy si zaslouží pěkné zacházení a čestné místo. Pokud nejste vášnivá čtenářka a máte jen pár kousků, tak vám postačí třeba stylová polička. Je to rozhodně lepší než bílé zdi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat