Horoskop na září 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

29.08.2016 | Zábava

Ryby, nad vaším dosud poměrně idylickým vztahem s partnerem/partnerkou se začínají stahovat mráčky. Střelci, hvězdy vás mají tento měsíc opravdu rády. Ze zdravotních potíží se na vás chystá nanejvýš nějaké to nachlazení, které se přihlásí společně s chladnými rány. Panny, září by nemělo vybočit z řady poklidně plynoucích předchozích měsíců. A co čeká další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Věnujte se v září více rodině – nejen partnerce/partnerovi a dětem, ale také ostatním příbuzným. Nezapomínejte na to, z jakého prostředí jste vzešli, jaké máte kořeny. Ovlivňují vás více, než si chcete připustit. Navíc budování vztahů v rámci rodiny je důležité i pro vaše děti. Tak se ozvěte rodičům, sourozencům, strýčkům, tetám a ostatním a pozvěte je na rodinnou sešlost – uvidíte, že nebudete litovat.
Zdraví
Nepodléhejte iluzi, že vaše tělo patří mezi „nezranitelné“, a dávejte si během září pozor na nejrůznější úrazy. Co může na první pohled vypadat jako banalita, vás později může nepěkně zaskočit.
Finance a kariéra
Konečně se vám podaří rozlousknout problém, s nímž si v práci už nějaký ten pátek lámete hlavu. Sami budete překvapení, jak snadné řešení vlastně měl! Bude to taková malá lekce z pera hvězd – že ty nejsnazší cesty jsou obvykle správné.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Už nějakou dobu máte pocit, že váš vztah s partnerem/partnerkou není tak průzračný, jak býval. A bohužel se vaše podezření tento měsíc potvrdí. Nebojte, neznamená to, že je potřeba vztah odpískat. Ale bude to takové drsnější upozornění, že jste zlenivěli a přestali se tolik snažit, abyste si byli s partnerem/partnerkou opravdu blízcí. Naštěstí není nic ztraceno. Vaše partnerství stojí na pevných základech – jen se naučit na nich stavět.
Zdraví
Pokud vám hvězdy přichystaly nějakou nepříjemnost z oblasti zdravotního stavu, pak se bude vždy jednat jen o maličkost, která vám příliš vrásek nepřidělá. Jen pozor na chladná rána!
Finance a kariéra
Stres doma, stres v práci. Nezastavíte se prakticky nikde. To však neznamená, že by vaše výkony byly nějak negativně ovlivněny. Pod tlakem dokážete pracovat až neuvěřitelně efektivně. Jen vás to vyčerpává. Snažte se delegovat některé úkoly na ostatní, když se rozhlédnete, zjistíte, že pomocných rukou se vám nabízí hned několik.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Vaše temperamentní povaha vám v září přichystá nejednu nesnáz – a ani ne tak ve vztahu k partnerovi/partnerce, ale spíše dětem. Jako byste se nedokázali smířit s tím, jak vás potřebují čím dál tím méně (nebo alespoň tak se vám to jeví), že se pomalu v některých oblastech života osamostatňují. Snažte se vzpomenout na to, jací jste byli v jejich věku. Pomůže vám to překonat nejednu složitější situaci.
Zdraví
Nepodceňujte první záchvěvy podzimního počasí – mohli byste na to doplatit nejen běžným nachlazení, ale také nepěkným zánětem močových cest. A s ním si babí léto zrovna neužijete...
Finance a kariéra
V práci vás překvapí kolega, kterého jste vždycky tak trochu považovali za nafoukaného a nekomunikativního. Zjistíte totiž, že jen stačilo dát mu šanci – a najednou na něj nahlížíte úplně jinýma očima. Nepodceňujte vztahy na pracovišti, významně mohou ovlivnit vaši kariéru!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Ozvěte se během září přátelům, kteří se v posledních letech tak nějak vytratili z vašeho dohledu, ačkoli jste si slibovali, že k tomu nikdy nedojde. Vaši osobnost neutváří jen vaše rodina, i kamarádi v tomto aspektu hrají důležitou úlohu. Budete překvapeni, jak skvělé chvilky prožijete ve společnosti někoho, koho jste roky neviděli. Mimochodem, vaše dobrá nálada se pozitivně odrazí i na komunikaci s vašimi nejbližšími, kde jste poslední dobou měli určité potíže.
Zdraví
Nepřehánějte to v září s alkoholem. Mohli byste toho litovat. Vaše tělo není na velké množství těchto nápojů zvyklé, a tak by mohlo protestovat...
Finance a kariéra
V práci na vás čeká zajímavá příležitost, která však nebude tak výhodná, jak se na první pohled tváří. Zvažte proto, zda benefity opravdu převyšují všechna rizika. A nezapomeňte k rozhodování přizvat i svého partnera/partnerku. Budou vám dobrými rádci.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Září bude pro váš vztah s partnerem/partnerkou v podstatě idylické. Tak si tento stav pořádně vychutnejte a nevynechejte jedinou příležitost k romantice (a že vám jich hvězdy přichystají hned několik). Jen pozor na závistivce, a to především z okruhu lidí, u nichž byste něco takového čekali nejméně...
Zdraví
Tento měsíc budete bojovat především s únavou, hlavně přes týden. Proto dávejte pozor na nesoustředěnost a sníženou pozornost – třeba když řídíte nebo manipulujete s těžkými předměty.
Finance a kariéra
Vaši nadřízení jako by neměli pochopení pro ten úžasný opar zamilovanosti, v němž se vznášíte, a nešetrně vás množstvím úkolů, kterými vás zahltí, stáhnou na zem do reality. Ačkoli nemáte nic proti přesčasům jako takovým, tentokrát se vám rozhodně hodit nebudou. A tak budete v jednom kole.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Přestaňte snít o ideálním vztahu, nesnažte se donekonečna partnera/partnerku přizpůsobit obrazu svému. Zkuste raději září věnovat tomu, že budete vděční za vše, co máte a co pro vás váš vztah znamená. Jen tak v něm totiž zavládne klid, po němž tak dlouho toužíte. Ne tím, že budete tlačit na pilu, ale že partnerovi/partnerce dopřejete trochu volnosti.
Zdraví
S opadajícím stresem z vás spadnou i zdravotní obtíže, které jste poslední dobou pociťovali, ale jejichž příčina vám zůstávala skryta. Pamatujte, že je-li v harmonickém stavu vaše psychika, bude i vaše tělo.
Finance a kariéra
Září by nemělo vybočit z řady poklidně plynoucích předchozích měsíců. Svou práci zvládáte s přehledem, spory s kolegy jsou dávno zapomenuty, a tak se pomalu můžete připravovat na nové kariérní výzvy.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
V září vám hvězdy názorně předvedou, že být rodičem neznamená nebýt partnerem/partnerkou. Vaše drahá polovička bude mít pocit (a ruku na srdce – sami víte, že ne úplně neoprávněně), že prakticky veškerý čas a energii věnujete potomkům a na vztah už vám síly nezbývají. Zkuste trochu zbrzdit – začátek roku je sice vždycky náročným obdobím, ale obětovat kvůli tomu vztah je příliš velkou cenou.
Zdraví
Náročná situace doma se samozřejmě promítne i do vašeho zdravotního stavu. Pamatujte, že vaše tělo není stroj a potřebuje také nějakou tu péči. Přestaňte ignorovat drobné obtíže a vyhledejte pomoc!
Finance a kariéra
Alespoň v této oblasti vás hvězdy nechají trochu vydechnout. A to je po několika posledních týdnech, kdy jste se v práci prakticky nezastavili, příjemná změna. Jen pozor na kolegy, kteří dostanou pocit, že máte nejspíš moc volného času (což nemáte, ale umíte si věci skvěle organizovat) a že je třeba toho využít.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Nečekejte v září příliš velkou romantiku. Hvězdy vám k ní totiž neposkytnou ani příliš příležitostí, ani času. A chyba nebude jen na partnerově/partnerčině straně. Vy sami už nějakou dobu cítíte, že romantika se vám ze vztahu postupně vytrácí, ale zatím jste nepodnikli nic, abyste tento trend zastavili. Pamatujte, že nejde ani tak o velká gesta jako spíše o maličkosti, které tomu druhému vykouzlí úsměv na tváři.
Zdraví
A aby toho nebylo málo, září vám příliš neulehčí ani v této oblasti. Váš pohybový aparát o sobě zase jednou dá vědět – a bohužel ne v dobrém slova smyslu. Zkuste ho tolik nepřetěžovat!
Finance a kariéra
Alespoň na pracovní půdě se na vás nechystají žádné nečekané zákeřnosti. Nedá se říci, že nebudete mít do čeho píchnout (právě naopak), ale kopa úkolů alespoň na chvíli odvede vaši pozornost od myšlenek týkajících se směřování vašeho vztahu s partnerem/partnerkou.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Nejen jaro je jako stvořené pro lásku – babí léto je na tom úplně stejně! A tak toho využijte a soustřeďte se posilování pouta mezi vámi a vašimi nejbližšími. Nejen s partnerem/partnerkou či dětmi, ale i s rodiči a sourozenci je třeba vztah udržovat. V září k tomu budete mít hned několik příležitostí – neodmítejte takto lákavou nabídku hvězd!
Zdraví
Hvězdy vás mají tento měsíc opravdu rády. Ze zdravotních potíží se na vás chystá nanejvýš nějaké to nachlazení, které se přihlásí společně s chladnými rány. Ale to by vás nemělo rozházet.
Finance a kariéra
Zatímco vy budete v práci celý měsíc pokračovat v zaběhlé rutině a všechny úkoly vám půjdou pěkně od ruky, někteří z vašich kolegů budou doslova ztracení v záplavě problémů, jež si ale způsobili převážně oni sami. Než se necháte zatáhnout do jejich práce, přesvědčte se, že vás jen nevyužívají.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

V září budete mít pocit, jako by se přístup partnera/partnerky k vám lehce pozměnil. Ačkoli nebudete moci přesně pojmenovat, co se vlastně změnilo, nedá vám jeho/její chování spát. Jenže se budete trápit zbytečně – ještě než upadnete v sebelítost, zkuste (jemně) vypátrat, co za onou změnou stojí. Zjistíte totiž, že s vámi až tak nesouvisí.
Zdraví
Dávejte si pozor na to, co jíte. Léto jste přežili bez nějakých větších trávicích kalamit, a tak ztratíte na ostražitosti. To by se vám nemuselo vyplatit...
Finance a kariéra
Alespoň v práci se nedočkáte žádných překvapení z dílen všemohoucích hvězd. Dokonce si vyslechnete uznání od nadřízeného, což – a to si musíte přiznat – se zas tak často nestává.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
V září se bude všechno točit především okolo dětí. A tak najednou koncem měsíce zjistíte, že jste na sebe s partnerem/partnerkou vlastně vůbec neměli čas! Snažte se ztracené příležitosti dohnat, nemusíte vymýšlet nic velkého. Děti svěřte na chvíli třeba babičce a dopřejte si romantickou večeři nebo večerní procházku za babího léta.
Zdraví
Snažte se nepodléhat stresu. I když to bude vzhledem ke zmatkům se školou a spol. obtížné, váš imunitní systém vám bude vděčný, pokud mu trochu odlehčíte a posílíte ho nějakým tím vitaminem apod.
Finance a kariéra
Shon doma, shon v práci – vás hvězdy letos v září opravdu nenechají oddechnout. I když překvapivě úkoly, které budete řešit v práci, vám pomohou odvést pozornost od zmatků doma. A tak se nejednou přistihnete, že je vám v zaměstnání vlastně moc příjemně.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Nad vaším dosud poměrně idylickým vztahem s partnerem/partnerkou se začínají stahovat mráčky. Ne že by snad hrozila nějaká katastrofa nebo snad hlasité hádky, ale ověříte si, že vaše „lepší polovička“ nereaguje v těžkých chvílích tak, jak byste si představovali. Ještě než se poddáte zklamání, zamyslete se, zda partner/partnerka nepojal stejné podezření i u vás. Pamatujte, že klíčem k řešení problémů jsou kompromisy na obou stranách!
Zdraví
V září si na svůj zdravotní stav nebudete moci stěžovat. Jen pozor na ostré zoubky či drápky domácích mazlíčků (vašich i cizích).
Finance a kariéra
Nesoustředěnost. Ta bude skoro celé září provázet vaše pracovní nasazení. A z nesoustředěnosti bohužel plynou i některé chyby, jichž se dopustíte. Naštěstí jejich následky pocítíte hned a budete mít díky tomu dostatek času na jejich nápravu. Zjistíte, že chybami se člověk opravdu učí.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat