Horoskop na týden od 24. do 30. října 2016 od naší astroložky Anny!

24.10.2016 | Zábava

Váhy, odhoďte na chvíli svůj strach z konfliktů a postavte se k problémům a především jejich řešení čelem! Blíženci, nenechte se proto vmanipulovat do situace, která se vymyká vašemu pohledu na svět! Vodnáři, zkuste na všechny nástrahy pohlížet spíše jako na příležitost k rozvoji! A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden se budete snažit, aby se vaše okolí naladilo na „vaši vlnu“, aby s vámi všichni spolupracovali a dělali věci tak, jak si představujete. Ačkoli obvykle míříte správným směrem (a s vámi i vaši nejbližší), tentokrát jako by se rozhodli dělat vše přesně naopak. Nelámejte věci přes koleno, buďte jednou tím, kdo se přizpůsobí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Vaše trochu unáhlená povaha má občas za následek, že v rychlosti, s níž posoudíte určitou situaci, dojdete k nesprávnému závěru. A to je poměrně riziková situace, zvláště pokud k ní dojde ve vztahu k vašim nejbližším. Tento týden si kvůli tomu nepěkně zavaříte u partnera/partnerky. Nepropadejte ale panice – využijte své komunikační schopnosti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Máte rádi, když je váš život pěkně organizovaný – tedy za předpokladu, že si jej organizujete sami. Nenechte se proto tento týden vmanipulovat do situace, která se vymyká vašemu pohledu na svět a nezapadá do vašich „vzorců“. Ačkoli občas se vyplatí nechat se unášet a experimentovat, tentokrát tomu nebudou hvězdy příliš nakloněny.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden budete mít pocit, že zvládnete všechny překážky, jež vám hvězdy postaví do cesty. A s tímto přesvědčením se vám bude lépe čelit výzvám, jež by u vás normálně vyvolaly spíše rozpaky či nervozitu. Využijte tohoto naladění – problémy se vám opravdu budou řešit mnohem lépe, když budete v sebe sama věřit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Dávejte si tento týden pozor na přátele – hrozí totiž, že ne tak docela dobrovolně zjistíte, jaké to je některé z nich ztratit. Bude stačit maličkost, kterou navíc nebudete moci ani sami ovlivnit, a budete muset napnout všechny své diplomatické síly, abyste hrozící konflikt odvrátili. Nebojte se na chvíli odhodit svou hrdost – za záchranu přátelství to stojí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Když chcete, umíte být velmi diplomatičtí. Jenže v určitých situacích jako by vás tato schopnost opouštěla. Především v těch silně emocionálně vypjatých chvílích ztrácíte půdu pod nohama. Pokud si ale uvědomíte, že nemusíte být na tyto složité okamžiky sami, bude se vám na svět hledět optimističtěji. Tak na to pamatujte, především v druhé polovině týdne!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Odhoďte na chvíli svůj strach z konfliktů a postavte se k problémům (jakkoli nepříjemným) a především jejich řešení čelem! Občas se situace nedá řešit jinak než konfrontací. A platí to i v oblasti vztahů. Přesvědčíte se o tom tento týden, kdy vám k tomu hvězdy „naservírují“ hned několik příležitostí. Neutíkejte před nimi, jinak nebudete šťastní!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Občas se staráte především o blaho svých nejbližších, a to tak, že zapomínáte sami na sebe. Poslední dobou vaše tělo i mys právě takovým přehlížením trpí – a tento týden se ozvou. Zkuste se na chvíli zastavit a nechejte své okolí, aby se chvíli staralo o vás. Nejenže dostanete příležitost načerpat ztracenou energii, ale své blízké potěšíte. I oni vás rádi rozmazlují!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Nenechejte se zbytečně rozčilovat hloupostí některých lidí, kteří vám tento týden vstoupí do cesty. Věřte, že by se jednalo pouze o zbytečné plýtvání vaší energie – a té poslední dobou máte pomálu. Spíše zkuste ocenit lidi, kteří patří do vašeho světa a obohacují každý váš den. Po jejich boku získáte pocit, že můžete čelit vší hlouposti světa.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Co začalo jako malá, nenápadná hádka, hrozí tento týden přerůst v nepříjemný konflikt, který vám může pokazit hned několik dní. Většinou si ve sporech nelibujete a odbýváte je mávnutím ruky, ale tentokrát by se vám to mohlo vymstít. Napněte raději své síly na řešení celého sporu, čím dříve se k němu postavíte čelem, tím dříve získáte svůj klid.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Snažíte si ze všech sil udržet pozitivní náhled na svět, ale jako by se tento týden hvězdy spikly proti vám a do cesty vám budou klást jednu překážku za druhou. Ještě než se tím necháte otrávit, zkuste na všechny nástrahy pohlížet spíše jako na příležitost k rozvoji a zkoušky, které vás v životě zase posunou o kousek dál.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Vaše náladovost už tento týden začne udivovat i vás samotné. Zatím jste z ní vinili spíše své okolí, ale nyní pojmete (celkem správné) podezření, že za ní stojí spíše vaše nespokojenost se sebou samými. Už dlouho máte pocit, že „stojíte na místě“, a na to nejste zvyklí. Nehledejte ale žádné závratné změny, spíše se snažte soustředit na maličkosti, které vám zajistí lepší náladu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat