Stálice, která nestárne. Bílá košile vyřeší nejedno módní dilema

Lepší módní „pojistka“ už neexistuje! S bílou košilí v šatníku se vám nemůže stát, že byste neměly co na sebe. Hodí se totiž úplně ke všemu. Chcete si jednu (nebo dvě) nastěhovat domů? Pomůžeme vám s výběrem.

Bílá košile patří mezi nadčasové kusy, které by měla vlastnit každá žena. Bez výjimky. Protože nevychází z módy, vyplatí se do ní zainvestovat. Při výběru košile nezapomínejte na cedulku se složením. Pozor si dejte na košile ze slabého nebo nepříliš kvalitního materiálu, které prosvítají více, než byste chtěly. Látka by měla být pevná.


Co se týče střihu, chybu neuděláte s klasikou inspirovanou pánským stylem. Podobnou košili si můžete obléknout všechny. Užší vypasované kousky jsou oproti tomu vhodné výhradně pro štíhlé ženy. V jarních kolekcích se objevují i prodloužené košile, které se perfektně hodí k úzkým džínům nebo krátké sukni. Neotřele vypadají i kusy, které po stranách zdobí efektní rozparky.

Objevily jste tu pravou? Gratulujeme! Teď už jen stačí zvolit správné prádlo. Pod bílou košili patří výhradně hladká podprsenka v tělovém odstínu. Ptáte se, proč ne bílá? Bílá barva září a podprsenka, byť v barvě košile, je stále vidět. Super tipem je i body v tělovém odstínu. Krásně stáhne bříško a nemusíte řešit, jestli košile v určité chvíli opravdu nebude prosvítat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat