Okem šéfredaktorky Petry: V těch oknech není síť proti komárům?!

30.06.2015 | Zábava

Začali jsme (konečně) plánovat letní dovolenou. Jako každý rok už říkám od začátku března, že by bylo dobré najít nějakou s předstihem. Jednak kvůli většímu výběru termínů, jednak kvůli slevám. Všichni mi to odkývají (kluci do toho chrlí přímo seznam věcí, které budou na pláž NUTNĚ potřebovat), že jen co přijde víkend, sedneme k počítači a něco vybereme. No a máme konec června.

Dopadne to stejně jako loni nebo předloni – k tomu počítači sednu sama, vyberu dvě tři konkrétní destinace, z těch pak dám zbytku rodiny na výběr a pobyt zabookuju. A při jakékoli stížnosti během dovolené, třeba na adresu hotelu („V těch oknech není síť proti komárům?“), počasí („Já to říkal, že v srpnu je tu hrozné horko…“) nebo pláže („Když z kamínků se nedají stavět hrady!“), budu syčet a vrčet. A moji chlapci (všichni tři) se samozřejmě pro příští rok nepoučí.

A tak připisuji shánění dovolené na svůj pomyslný seznam věcí, které musím zařizovat já. Ne že by to Pavel nezvládl sám, ovšem vzpomněl by si na poslední chvíli a já bych povel „Rychle balit, pozítří odlítáme!“ prostě nevydýchala. Nebo bychom jeli na dovolenou k některé z babiček. Ne že by to klukům vadilo, wifina je u obou, ale já bych raději někam, kde za mě uvaří někdo jiný a kde se budu moct prostě natáhnout pod slunečník a plynule se zpod něj přesunout někam do taverny a pak do postele. A tak je vlastně výhoda, že si můžu (vlastně musím) dovolenou zařídit přesně podle svých představ.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat