Zhubnout lze i po padesátce. Máme důkaz!

(1. část) Hubnutí po padesátce je skutečnou výzvou. Pokud se ale nevzdáte a víte, jak na to, výsledky se dostaví. Důkazem je i šestapadesátiletá Lenka, jejíž cestu za štíhlou postavou budeme sledovat v našem seriálu.

U žen po padesátce dochází k hormonálním změnám a je pro ně mnohem obtížnější zhubnout než pro jejich mladší kolegyně. O to větší úspěch představuje každé nadbytečné kilo, kterého se žena ve věku 50+ zbaví.

I bez cigaret to jde

Lenka pracuje jako sestra ve Vojenské nemocnici. Před 7 lety se rozhodla přestat s kouřením, ale jeden zlozvyk zaměnila za druhý a výsledkem bylo 15 kilo váhy navíc, takže se ručička na její váze posunula nad 70 kilogramů.

Krabičková dieta nezafungovala

S tím se ale sympatická Lenka nechtěla smířit. A začalo období nejrůznějších diet, které však k žádnému výraznějšímu výsledku nevedly (a když, tak ne nadlouho). Dokonce nepomohla ani tolik vychvalovaná krabičková dieta.

„Výsledkem krabičkové diety bylo, že jsem sice zhubla několik kilo, ale bohužel ne v centimetrech v pase a přes boky. Proto jsem se v červenci 2014 obrátila na wellnest trenérku ze společnosti Herbalife. Chtěla jsem si pod jejím dohledem především vytvarovat a zpevnit postavu,“ popisuje paní Lenka.

Během důkladného vyšetření odbornice zjistila, že Lenka váží 71,2 kilogramů, z nichž 35,6 kilo tvořil tuk. Co se měr týče, měla Lenka pod prsy 89 cm, v pase 95,5 cm a přes boky 100 cm.

Další měření navíc prokázala vysoký podíl nebezpečného viscerálního tuku v Lenčině těle. Tento tuk představuje rizikový faktor řady závažných onemocnění. Ukládá se totiž v břišní dutině a obaluje vnitřní orgány, včetně jater nebo srdce. S přibývajícím věkem se tuk ukládá právě v těchto partiích, proto je nutné se na něj zaměřit.

Rada odbornice

Wellness trenérka společnosti Herbalife pak na základě vyšetření sestavila pro Lenku individuální plán zahrnující Koktejly Formula 1 Zdravé jídlo v kombinaci s produkty na čištění organismu (Bylinný nápoj z aloe - koncentrát, Vláknina a bylinky, Proteinový doplněk v prášku, Instantní bylinný nápoj).

Dále s Lenkou sestavila jídelníček zahrnující nutričně vyváženou stravu a také probrala možnosti pohybových aktivit.

Díky odborné pomoci šestapadesátiletá Lenka započala důležitou fázi na cestě za vysněnou postavou.

Jak tato cesta probíhala a jaký měla výsledek, se dozvíte v dalších dílech našeho seriálu.

* Veškeré originální výrobky zmíněné v článku lze zakoupit výhradně prostřednictvím sítě nezávislých Členů Herbalife: www.herbalife.cz





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat