Jak rychle získat zpět svou rovnováhu

Je před vámi důležitá porada, životní změna, důležité rozhodnutí, zkouška… a vy se cítíte všelijak, jen ne klidně? Pak zkuste sami sebe uklidnit některým z následujících triků. Opravdu fungují!

Malá masáž

Nic člověka neuklidní tak jako masáž. Ovšem to byste k tomu museli mít s sebou nějaké zdatného maséra. A to ve chvíli nejvyšší nervozity člověk většinou nemá. Ale nevadí! Malou uklidňující masáž můžete dát i sami sobě. Prostě palcem jedné ruky lehce přejíždějte v kruzích po dlani ruky druhé.

Dlaně k sobě

Podobně vás uklidní i jiná hra s rukama – nataženými prsty a dlaněmi tiskněte obě ruce k sobě (jako byste se modlili). Po chvíli uvolněte a opakujte.

Zavřené oči

Zkuste prostě na chvíli vypustit okolní svět ze své mysli. Nebo ho alespoň pusťte z očí. Doslova. Na chvíli je prostě zavřete představujte si, že jste úplně někde jinde. Někde, kde se cítíte příjemně a v bezpečí.

Obejměte se

Už od dětství to známe – nejlépe se cítíme v náručí někoho, koho milujeme (třeba jako děti jsme utíkali do náručí maminek a tatínků). Jenže co když není nikdo takový po ruce? Prostě obejměte sami sebe! Vážně to pomáhá.

Odtlačte stěny

Tedy obrazně řečeno. Připomeňte si, že i když vás čeká těžká chvíle, máte stále pevnou půdu pod nohama! Stoupněte si blízko nějaké stěny, dlaněmi na ni tlačte 5 až 10 vteřin a vnímejte, jak vám podlaha pomáhá.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat