Horoskop na únor 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

30.01.2016 | Zábava

Ryby, okolnosti vás donutí podívat se na váš vztah z neobvyklého úhlu – a i když to nebude na první pohled nic příjemného, zjistíte, že se vyplatí občas opustit zajeté koleje a díky tomu zjistit, že na vás někomu stále tolik záleží. Vodnáři, dokažte svému partnerovi, že ve vás dřímá romantik a že navzdory své obvyklé uzavřenosti v citové oblasti dokáže dávat svou lásku najevo! Střelci, tento měsíc v sobě objevíte své „kreativní já“. A co čeká další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Ať už si tento měsíc naplánujete v oblasti vztahů cokoli, hvězdy vám nedovolí dotáhnout věci podle vašich představ. To ale nutně nemusí znamenat, že budete věčně nespokojeni, naopak! Zjistíte totiž, že když do svých plánů necháte mluvit i ostatní, mohou se i znatelně vylepšit. A spokojenost všech zúčastněných znamená ve výsledku větší radost i pro vás.
Zdraví
Ani by to snad nebyl únor, kdyby vás na pár dní „nepřepadlo“ nachlazení. Škrábání v krku, ucpaný nos, bolavá hlava budou především v polovině měsíce vašimi společníky.
Finance
V práci budete bojovat především s poklesem motivace. To u vás není právě obvyklý stav, a tak budete zpočátku trochu bezradní. Nepanikařte, to se vám jen hvězdy snaží ukázat, že je občas nutné hledat jiné cesty k dosažení úspěchu. A že propadnout rutině by pro vás znamenalo mnohem horší situaci.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Nemáte ve zvyku vyhledávat konflikty, zvláště se svými nejbližšími, ale pokud je jasné, že se nějakému nevyhnete, vrháte se do něj po hlavě. A to by se vám tento měsíc mohlo vymstít. Pro rodinu totiž platí úplně jiný pravidla než pro všechny ostatní – vaši nejbližší jsou ti, kteří vás umí zranit na nejcitelnějším místě. A platí to i naopak. V závěru měsíce hrozí, že ublížíte někomu, kdo si to opravdu nezaslouží…
Zdraví
Ačkoli v lednu jste předsevzetí o správné výživě celkem úspěšně dodržovali, během února několikrát „škobrtnete“. Víc škody než na vašem svědomí však tyto epizody napáchají na vašem zažívání…
Finance
Tento měsíc si budete připadat, jako by se v práci proti vám všechno spiklo. Budete zavaleni úkoly, jejichž řešení nebude právě snadné, navíc vám „odpadnou“ i klíčoví hráči, kteří vám v podobných situacích mohou poskytnout pomoc. Nakonec ale vše zvládnete sami a z celé situace si odnesete i tolik potřebné posílené sebevědomí!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Nezkoušejte tento měsíc v oblasti vztahů žádné experimenty! Hvězdy jim rozhodně nebudou nakloněny. Občas i ona rutina, kterou tak nemáte rádi, znamená ve skutečnosti jistotu a zázemí. A ztratit tyto velmi cenné aspekty kvůli hlouposti – to za nějaké dobrodružství opravdu nestojí. Pokud toužíte po změně, soustřeďte se spíše na otázku, zda byste neměli začít u sebe. Všechny trumfy tentokrát držíte vy!
Zdraví
Nerovné povrchy nebudou tento měsíc vašimi přáteli. A tak budete zakopávat prakticky všude. Většinou bez následků, ovšem ve druhé polovině měsíce už se mohou přidat nepříjemné pády.
Finance
Nezapomínejte být tento měsíc především týmovým hráčem! I když máte občas tendenci prosazovat za každou cenu svůj pohled na věc, tentokrát zbrzděte a dejte příležitost vyniknout ostatním. Vaše pozice „hráče v pozadí“ bude oceněna mnohem víc, než kdybyste opět převzali velení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

I únor může být skutečně romantickým měsícem. A vás čeká několik týdnů pohody a užívání si faktu, že na vás někomu záleží. Pokud svou lásku teprve hledáte, hvězdy vám budou nakloněny – jen příliš netlačte na pilu a nechejte svému štěstí spíše volnější průběh. Jsou věci, které neovlivníte a přílišnou zarputilostí byste mohli mnohé pokazit.
Zdraví
Chřipkové viry jsou v únoru takovou klasikou. Dlouho jim bude vaše tělo odolávat, ale pokud mu nepomůžete prevencí, nevydrží to dlouho…
Finance
Věnujte únor vlastnímu vzdělávání a rozvoji! I když vaše práce tak nějak „běží samospádem“ bez větších potíží, nikdy není na škodu rozšířit si obzory. A nyní vám pro to hvězdy poskytnou ty nejlepší podmínky. Nejenže se vám podaří „rozklíčovat“ řadu jindy neviděných souvislostí, ale ještě si v mnoha aspektech usnadníte práci.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Vztahy v nejužší rodině nebudou tento měsíc zrovna „růžové“. Už nějakou dobu se ostatně schylovalo ke konfliktu, který nyní vypluje na povrch. Bude jen a jen na vás, ke které straně se přikloníte. Jen dejte pozor na příliš rychlé soudy a ukvapená rozhodnutí – v otázkách rodiny nemůžete myslet jen a jen na sebe, v úvahu musíte brát i štěstí svých nejbližších.
Zdraví
V tomto měsíci vás mohou trápit především nemoci močových cest. Nevěřte ještě únorovému slunci, i když už trochu hřeje, může být záludné.
Finance
Největší výzvy z počátku roku máte úspěšně za sebou, nyní je čas na resty, které jste kvůli spoustě práce minulý měsíc nestihli vyřešit. Snažte se ale nic nepřehlédnout a buďte opravdu pečlivý – opomenutá maličkost (třeba v podobě nevyřízeného e-mailu) by se vám mohla nepěkně vymstít!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Začátkem měsíce se dočkáte nepříjemného překvapení od svých přátel. Sami víte, že jste je nějakou dobu zanedbávali, ale jejich „odplatou“ budete přeci jen zaskočeni. Zkuste se na celou věc podívat z jejich úhlu pohledu, možná zjistíte, že je k jejich jednání vedly i další pohnutky. Hvězdy vám nicméně poskytnou několik příležitostí vše „uhladit“ – zvolte si tu, která bude nejvíce vyhovovat vám!
Zdraví
Opatrní buďte především, pokud budete jíst mimo domov. A platí to nejen pro restaurace apod., ale i pro případy, kdy jste na návštěvě či večírku. Pečlivě vybírejte, co konzumujete. Jinak skončíte se zažívacími potížemi.
Finance
Vaši kolegové vám tento měsíc nebudou takovou oporou, jakou byste si představovali. Ještě než propadnete pocitům, že jim na vás nezáleží a jsou sobečtí, zkuste se zamyslet nad tím, zda jste si o pomoc správně řekli. Vaše hrdost totiž často zapříčiní, že žádost o pomocnou ruku nezformulujete pro ostatní srozumitelně.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Nějakou dobu už tušíte, že ve vašem vztahu s partnerem/partnerkou není vše takové, jaké byste si představovali. Možná je načase sundat si růžové brýle a přestat se tvářit, že se potíže vyřeší samy od sebe. V polovině měsíce budete mít sice pocit, že se vše vyvíjí směrem, kterého jste se báli, pokud ale zapojíte svůj talent pro vyjednávání, dostanete příležitost vše zvrátit k dobrému. Nepropadejte panice, bojujte!
Zdraví
Nepříjemné, ale nikterak vážné nachlazení vás bude provázet téměř celý měsíc. Spíše než opravdu nemocní budete mrzutí z nekončící rýmy a škrábání v krku. Zkuste svému tělu v boji s nimi pomoci!
Finance
V práci tento měsíc ocení především vaše diplomatické schopnosti a také umění přijít se správným řešením zapeklitých problémů. Občas však míváte tendence přepustit vlastní zásluhy za úspěch lidem, kteří se o něj takovou měrou jako vy nezasadili. To by se vám tentokrát nemuselo vyplatit. Skromnost je hezká vlastnost, ale nepřehánějte to s ní!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Vzestupy a pády. Tak by se pro následující měsíc dal charakterizovat váš rodinný život. Zatímco případné neshody s partnerem/partnerkou vyřešíte hned v prvních dnech, širší rodina vám přidělá vrásky na čele. Především se to bude týkat rodičů a sourozenců. Jako by vám hvězdy chtěly ukázat, že i když jste dávno vylétli z hnízda, stále jste součástí života své „původní“ rodiny. A to v dobrém slova smyslu i ve zlém.
Zdraví
Přestaňte ignorovat dlouhodobé drobné potíže a vyrazte k lékaři. Zbytečně se znervózňujete pochybami o svém zdraví, což vám působí další problémy. Všechno se dá řešit!
Finance
V únoru vám hvězdy v oblasti kariéry, ale i pracovních vztahů, opravdu přejí. Dokonce se vám podaří dotáhnout do konce úkol, s nímž jste si nějakou dobu vůbec nevěděli rady. Bohužel, takové úspěchy bývají často trnem v oku nejrůznějším „závistivcům“, a tak si dejte pozor na nejrůznější zákulisní hry.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Čerstvě zamilovaní tento týden zjistí, že jejich láska má i své stinné stránky. A i když žádný člověk není jen černý, nebo jen bílý, což si moc dobře uvědomujete, zaskočí vás ona partnerova/partnerčina „vada na kráse“ víc, než by vás kdy napadlo. Naopak zrozenci žijící ve vztahu dlouhodobém díky hvězdám zjistí, že i po letech je partner/partnerka dokáže příjemně překvapit.
Zdraví
Tento měsíc vás potrápí především potíže s pohybovým aparátem – a to nejen v podobě klasické bolesti zad. Přidat se totiž mohou i některé klouby. Nejspíš je na čase zamířit k odborníkovi.
Finance
Tento měsíc v sobě objevíte své „kreativní já“. A to přesně v okamžik, kdy se to bude hodit nejvíce. Přispějete tak k dobré práci celého týmu, a pokud by se onen titul uděloval, jistě byste se stali „pracovníkem měsíce“. Snažte se ale neusnout na vavřínech, mohlo by přijít nepříjemné probuzení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Milostné úspěchy se vám nikdy nezískávaly příliš snadno, a pokud ano, byly většinou vykoupeny nějakými nepříjemnostmi. Tentokrát se na vás ale hvězdy usmějí a dají vám okusit, jak harmonický může být partnerský vztah. Možná díky tomu poznáte, že když si budete více věřit, budete úspěšnější i na poli vztahovém. Jen pozor na přílišné „vznášení se na obláčku“. Především v závěru měsíce byste mohli přehlédnout cizí nekalé úmysly...
Zdraví
Věnujte únor především prevenci – a to prevenci všech chorob a potíží, k nimž jste náchylní. Uvidíte, že výsledky budou na konci měsíce patrné!
Finance
Nevěřte lidem, kteří vás zrazují od nových výzev. Spíše se snažte soustředit na svou vlastní intuici a řídit se jí. Oni „rádci“ totiž často sledují svůj prospěch a své zájmy, ne ty vaše. Tento měsíc navíc poznáte, jaké to je, když se někdo snaží připsat si vaše zásluhy na svůj účet. Snažte se případný konflikt řešit mezi čtyřma očima!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Dokažte svému partnerovi/své partnerce, že ve vás dřímá romantik a že navzdory své obvyklé uzavřenosti v citové oblasti dokáže dávat svou lásku najevo! Hvězdy vám pro vaše snahy budou hrát do karet a tak vaše otevřenost nezůstane nepovšimnuta. Jediné, co vám trochu pokazí náladu, budou drobné třenice s rodiči, k nimž dojde ve druhé polovině měsíce.
Zdraví
Drobné úrazy vám tento měsíc znepříjemní život. Jako by vás provázela smůla na každém kroku. Od oděrek přes říznutí nožem až po naražené ruce a nohy – nebude to nic vážného, jen si uvědomíte zranitelnost svého těla.
Finance
V únoru vás zaskočí především nový úkol, s nímž jste nepočítali. Ačkoli je vlastně projevem důvěry ve vaše schopnosti, bude znamenat spoustu dalšího času, který v práci musíte strávit navíc. A to k vaší spokojenosti dvakrát nepřispěje. Snažte se nenosit si práci a svou mrzutost z ní domů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Okolnosti vás donutí podívat se na váš vztah s partnerem/partnerkou z neobvyklého úhlu – a i když to nebude na první pohled nic příjemného, zjistíte, že se vyplatí občas opustit zajeté koleje a díky tomu zjistit, že na vás někomu stále tolik záleží. Nenechávejte si ale toto „prozření“ pro sebe, i vaše druhá polovina má právo vědět, jak moc si jí vážíte!
Zdraví
Hvězdy vám v únoru v oblasti zdraví přejí. Ne že by vás nemohlo potkat nějaké to lehké nachlazení, ale zatímco vaše okolí bude se svými potížemi bojovat několik dní, vy se uzdravíte prakticky během chvilky.
Finance
Tento měsíc vás zaskočí laxní přístup některých kolegů k práci. Jste zvyklí dotahovat věci do konce a stejný pohled na věc automaticky očekáváte od ostatních. Odolejte pokušení dělat jejich práci za ně, ani se je nesnažte „vychovávat“. Na některé věci zkrátka musí přijít každý sám – někdy i bolestivým způsobem.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat