Horoskop na červen 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

28.05.2016 | Zábava

Červen pro Býky v oblasti vztahů nechystá žádné vážné karamboly, ale to neznamená, že se budete celý měsíc vznášet v harmonickém obláčku klidu a míru. Pro Raky bude červen měsícem zajímavých možností – a to v tom nejlepším slova smyslu. Naopak pro Lvy červen mnoho harmonie a klidu na partnerském poli nechystá. A co čeká další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Červen bude pro Berany měsícem nečekaných nástrah – a to především v milostném životě. Bude záležet na vás, jaký postup pro jejich překonání zvolíte (nepříjemná překvapení nemáte právě v lásce). Pamatujte, že řešit se mají ty spory, které za to skutečně stojí. A také že impulzivní reakce nejsou často tou nejlepší cestou ke klidu v domácnosti. Přilévání oleje do pomyslného ohně vztahů by se vám totiž mohlo tento měsíc vymstít.
Zdraví
V červnu se do našich životů opět vrací grilovací sezóna. Pozor si tedy dejte na úrazy s ní spojené (pamatujte, že okolo grilu je horké prakticky všechno).
Finance a kariéra
V práci budete mít relativně klid, využijte ho pro přípravu na dny, kdy takovou pohodu mít nebudete (jsou věci, o kterých víte, že je můžete udělat dopředu či se na ně připravit). Naštěstí vám přijde do cesty nečekaný pomocník v podobě kolegy. Využijte (ale nezneužijte) této nabídky a nezapomeňte jeho pomoc ocenit i před ostatními.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Červen pro Býky v oblasti vztahů nechystá žádné vážné karamboly, ale to neznamená, že se budete celý měsíc s partnerem/partnerkou vznášet v harmonickém obláčku klidu a míru. Pamatujte, že mnohé držíte ve svých vlastních rukou (Býci by rozhodně neměli zapomínat na city – zkuste být o nich otevřenější, váš partner či vaše partnerka to dozajista ocení). Pozor, nenechte se koncem měsíce (a tedy i školního roku) zaskočit dětmi!
Zdraví
Jestliže patříte k alergikům, je vám jasné, že ani červen k vám v tomto ohledu nebude zcela shovívavý. Přechod jara v léto vaše potíže nezmírní, občas budete mít bohužel přesně opačný pocit…
Finance a kariéra
Také v práci se budete potýkat s několika nástrahami – i když to nebude nic, na co byste nebyli zvyklí a nevěděli byste si s tím rady. Ovšem znepříjemnit vám život dovedou… Snažte se za všech okolností zachovat chladnou hlavu a potřebný odstup!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
V květnu vám hvězdy v oblasti vztahů docela přály (tedy více než obvykle). Budete se muset začít snažit, aby tomu v novém měsíci nebylo jinak (hvězdy svou práci odvedly, je řada na vás). Přibližně v polovině června se totiž začnou objevovat drobné nepříjemnosti, s nimiž jste nepočítali… Nástrahy vás čekají především v partnerském životě. Zdánlivě malicherný spor, který byste za normálních okolností přešli mávnutím ruky, vás tentokrát zaskočí více než obvykle. Sami sebe překvapíte silnou reakcí. Dejte pozor, abyste nenadělali víc škody než užitku...
Zdraví
V červnu budete čelit především následkům stresu (i když nebude na první pohled patrný, vaše tělo se s ním bude potýkat). Naučte se proto efektivně relaxovat dřív, než bude pozdě!
Finance a kariéra
V práci se nemusíte bát nějakých závažnějších problémů (na ty běžné jste ostatně zvyklí a čelíte jim s přehledem), i když ani tady se vám v závěru měsíce potíže nevyhnou. Nepodceňujte ovšem vztahy s nadřízenými!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Pro červen bude v oblasti vztazích mezi vámi a partnerem či partnerkou (ale hodit se tento postup bude jistě i v širší rodině) jediné – nejednejte ukvapeně! Spousta nedorozumění totiž vzniká tím, že si i zdánlivou maličkost či nevinně myšlenou poznámku směrem k vaší osobě špatně vyložíte, a váš partner či partnerka pak jen těžko dokazuje, že vám nechtěli ublížit. Nemá cenu si kazit začínající letní dny nepohodou doma.
Zdraví
Dávejte si pozor na zrádné červnové slunce – ačkoli se zdá, že ještě nemá zdaleka takovou sílu, spálit pokožku dokáže snadno. A právě sluneční paprsky v kombinaci s vaší neopatrností ohrozí tento měsíc vaše zdraví nejvíce.
Finance a kariéra
Pro Raky bude červen měsícem zajímavých možností – a to v tom nejlepším slova smyslu (hvězdy vám zkrátka budou přát). Několikrát totiž budete stát před rozhodnutím, které vaši kariéru může posunout na zajímavější „level“. Zkuste se na všechny možnosti a otevřené obzory podívat s nadhledem! Zvažujte je bez zbytečných emocí, ale pamatujte, že vaše rozhodnutí může citelně ovlivnit i vaše nejbližší!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Pro Lvy červen mnoho harmonie a klidu na partnerském poli nechystá. Ostatně bude to i důsledek událostí z konce května, které nejméně začátek měsíce silně ovlivní. Spory, které už dlouho hrozí propuknutím, totiž vyplují na povrch. Ačkoli nejde vlastně o nic vážného, i tak při jejich řešení ztratíte spoustu energie. A právě maličkosti vás ubíjejí nejvíce. Vaše rozladěnost se (naprosto nezáměrně) nakonec projeví i směrem k těm nejbližším, kteří jsou v celé situaci nevinně.
Zdraví
Při snaze utéct alespoň trochu od všech starostí a stresu si dávejte pozor především na roztěkanost a nepozornost, která může vyústit v nepříjemné zranění.
Finance a kariéra
V práci bude hektický především závěr měsíce. Ve vzduchu jsou již první dovolené a ty se do vašeho nasazení (někdy i nedobrovolného) citelně promítnou. Nenechávejte věci na poslední chvíli!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Panny si po poměrně náročném květnu (alespoň co se vztahů týče) tento měsíc konečně trochu oddychnou. Hlavně v rodině se dočkáte zaslouženého klidu a dlouho vytoužené harmonie, především v polovině června se urovnají spory, které jste zažívali minulý měsíc (především ty s partnerem/partnerkou). Dokonce i děti se na této „vlně“ svezou, a tak konec školního roku proběhne až nezvykle klidně. Nemalý podíl na tom bude mít právě váš přístup.
Zdraví
Ačkoli ze začínající letní sezóny na svém talíři budete mít radost, rozhodně byste to neměli přehánět – tento měsíc totiž hrozí potíže právě vašemu zažívání. Byla by škoda se jednou chybou připravit o další kulinářské zážitky.
Finance a kariéra
Nepodceňujte vztahy s kolegy! Dokonce i ti, kteří vám nejsou dvakrát sympatičtí, si zaslouží, abyste jim dali šanci (minimálně abyste si je proti sobě nijak nepopudili). Rozhodně se snažte odpoutat od myšlenky, že se někdo snaží sabotovat vaši práci. Taková podezření jsou totiž především ve vaší hlavě.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Především v prvních červnových týdnech se nevyhnete neshodám s partnerem či partnerkou. Ne vždy to bude samozřejmě vaše vina, ale navíc se přidají ještě potíže plynoucí z faktu, že váš jindy pověstný smysl pro spravedlnost přestane v některých situacích fungovat. Na to není vaše okolí zvyklé, a tak bude zaskočeno. Vzduch se vyčistí v druhé polovině června, kdy budete konečně zase sami sebou.
Zdraví
V oblasti zdraví vám hvězdy budou přát. Jen neusněte na vavřínech a nezapomeňte pečovat o své tělo i duši!
Finance a kariéra
Cítíte, že se vám v práci nedostává tolik prostoru a uznání, kolik byste si zasloužili. Ne že byste toužili po nějaké přehnané či veřejné chvále, ale stačilo by vám, pokud by vaši nadřízení dali jakkoli najevo, že vědí, kolik úsilí a času své práci věnujete. Snažte se od těchto pocitů odpoutat – možná jen ono uznání nevidíte, ačkoli je máte na dosah.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Pro Štíry bude červen rozporuplným měsícem. Na jedné straně prožijete skvělé okamžiky ve společnosti svých přátel, na straně druhé vás však čekají nástrahy doma, které sice nebudou na první pohled patrné, ale které vám značně nabourají představu klidného začátku léta. Nebuďte při řešení potíží zbrklí a vždy se snažte každé rozhodnutí týkající se rodiny pečlivě zvážit. Je konec školního roku, tohle období je náročné skoro všude!
Zdraví
Zaměřte se tento měsíc především na svou duševní pohodu – o tělo sice pečujete, ale na psychiku zapomínáte. A to je chyba, která by jednou mohla mít nepěkné následky.
Finance a kariéra
Červen vám přinese v oblasti kariéry zajímavé poznání. Jak pro samé starosti a radosti doma pracovní život trochu upozadíte, zjistíte, že to vaše výsledky nijak nepoznamenalo. Jste tak pečliví, že i chvilkový výpadek nasazení k žádné katastrofě nevede. A to je důležité zjištění.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Možná pro vás červen nezačal v rodině právě nejklidněji, ale nebojte, jak se bude blížit konec školního roku, urovnají se i spory, které jste považovali za dávno prohrané (platí to především pro neshody týkající se dětí, z nichž pramenila řada dalších). Užívejte si vytoužený klid v rodině a snažte se jej za každou cenu udržet. I za cenu pro vás nepříliš snadných rozhodnutí. I když to pro vás nebude zábavná činnost, budete na konci června náležitě odměněni.
Zdraví
Ačkoli sluníčko už je o něco přívětivější, neznamená to, že nemůžete nastydnout. A netýká se to jen klasického „rýma/bolení v krku“, ale i močových cest.
Finance a kariéra
Především Střelci-podnikatelé a lidé ve vyšších manažerských postech by si měli dát pozor na podřízené, které si vybírají. Dočkat by se totiž mohli v závěru měsíce nepříjemného překvapení. Nepodceňujte šuškandu na pracovišti, mnohdy z ní vznikají nepříjemná nedorozumění!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Děti. To bude téma, které se bude – nikterak překvapivě, vzhledem k tomu, že je konec školního roku – prolínat celým červnem. A protože jsou děti nejčastějším důvodem k hádkám mezi partnery, budete mít především v polovině měsíce o „zábavu“ postaráno. Zkuste oddělovat problémy dětí a potíže partnerské, jinak totiž hrozí, že se budete dlouhé dny mořit se spory, které by se s nadhledem daly vyřešit během chvíle.
Zdraví
Alespoň v oblasti zdraví se žádné nástrahy nechystají. Vzhledem k příznivému počasí a nějaké té pohybové aktivitě vás může potrápit bolest zad či nataženého svalu, ale ničeho vážného se obávat nemusíte (nicméně ani drobná zranění nezanedbávejte).
Finance a kariéra
Ani v práci vám příliš oddechu nedopřejí. Zdá se totiž, že i někteří z vašich kolegů by potřebovali prázdniny – případně že se rozhodli si je udělat. Alespoň tak u některých vypadá jejich pracovní nasazení. Budete mít tendenci dělat věci i za ně, ale to není dobrá strategie. Naučte se říkat NE.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Pozor si dejte na případnou lehkomyslnost ve vztazích – ta by se vám především v nejužší rodině mohla koncem měsíce nepěkně vymstít. Budete mít totiž tendenci ignorovat varovné signály, jež k vám bude „vysílat“ partner či partnerka a které při včasném neřešení mohou přerůst v nepříjemný konflikt (a přitom zcela zbytečný). Dlouho jste měli v nejužší rodině poměrně klid, a tak se vám hvězdy rozhodly připomenout i tuhle zkušenost.
Zdraví
Alespoň v této oblasti budou hvězdy opravdu příznivé. A protože zdraví je nejdůležitější oblastí, příliš je nepokoušejte! Riziko představují především nejrůznější zánětlivá onemocnění.
Finance a kariéra
Bohužel ani v práci nebudete prožívat nejklidnější období (vina bude především v komunikaci s kolegy a nadřízenými – potřebné informace k vám dorazí s velkým zpožděním). V polovině měsíce se vám otevře zajímavá možnost, která by vás mohla na pracovním žebříčku posunout o něco výš. Zvažte všechna pro a proti, ne vše, co se zdá jako výhra, jí opravdu je!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Začátek června u vás bohužel proběhne ve znamení nikterak pozitivní nálady, kterou byste vzhledem k vývoji v posledních týdnech očekávali. Potíže se vyrojí především v souvislosti s dětmi. Druhá polovina měsíce už bude o něco optimističtější, očekávat můžete onen vytoužený klid, na který netrpělivě čekají všichni členové vaší rodiny… Využijte každou příznivou chvilku pro posílení vztahů s partnerem/partnerkou.
Zdraví
Dávejte v červnu pozor na bláznivé nápady a adrenalinové zážitky. Více než dosud bude platit ono staré známé „všeho s mírou“!
Finance a kariéra
V práci vás sice zaskočí nečekaná komplikace, ale to byste nebyli vy, abyste se i s náhlou nepříjemností nedokázali vyrovnat. Tak jako každá krizová situace, i tato vám ukáže, jak lidé reagují pod tlakem, kdo je připraven vám pomoci a kdo se naopak bude snažit vás zneužít.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat