Nejromantičtější vánoční dárek pro miliardáře: Ostrov ve tvaru srdce i s chatou (FOTO)

22.12.2014 | Vztahy

Pokud vám v kapse chrastí pár milionů navíc, máte doma romanticky založený protějšek, ale ještě žádný pořádný dárek pro něj pod stromeček, pak se vydejte do Kanady. V provincii Quebec prodávají ostrov mající dokonalý tvar srdce. Navíc je na něm útulná dřevěná chata i s krbem a vlastní saunou. Komplet na jezeře Lac de l’Achigan na jihu provincie vyjde na necelý milion kanadských dolarů.

V přepočtu by tedy českého zájemce vyšel ostrov na 21,6 milionu korun. „Co je pro většinu snem, může být realitou pro vás, v naprostém soukromí,“ uvedl mluvčí ostrovů Vladi Private Islands která Blueberry Island nabízí za 1,145 milionu kanadských dolarů. Od Montrealu je to přitom k ostrovu jen pětačtyřicet minut.

Roubená chata má vlastní krb a saunu i ložnici s manželkou postelí. Ostrov má vlastní přístav, člun s motorem a desítky jehličnatých i listnatých lesů. Ve vodách jezera žijí miliony ryb.

„Ostrov je přírodně tvarovaný a má rozkošné písčité pláže, zahradu i les. Asi jeden akr půdy na ostrově je zbaven porostu a další akr a půl je porostlý lesíkem z borovice vejmutovky, javorů, bolehlavu a cedrů. Obří nádherné balvany tu zanechal ledovec, na ostrově se dá báječně procházet mezi stromy, na jeho paloucích člověk najde sluncem osvětlené místo kdykoli během dne. A v naprostém soukromí,“ tvrdí mluvčí Vladi Private Islands.

Dřevěný dům na ostrově má vlastní elektřinu (přivedenou podvodním kabelem), satelit, internet a vodovod.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat