Diskuse na téma Za co nejraději utrácíte?

Když po zaplacení všech složenek něco zbyde :), za co nejraději utrácíte? Dobré jídlo, něco na sebe, večeře v restauraci, dekorace do bytu? Něco jiného?

Karolina 29.07.2021

Já strašně ráda utrácím za dekorace do bydlení a pak kytky :) to je vyloženě moje úchylka :D

Laugher 09.01.2017

Já za oblečení

Karel 27.04.2015

Já mam slabost pro auta :)

Miša 25.04.2015

Já jednoznačně za cestování, ale vůbec mi to nevadí :)

jitka 30.09.2011

já nejraději utrácím v prvé řadě za děti. :-) Teď jsem zrovna koupila Jiříčkovi motorku YBIKE a jak jsem viděla ty jeho rozzářené očka, tak to mluvilo za vše. :-) No a pak za sebe, jelikož jsem žena, tak se ráda oblíkám, maluju, kadeřnictví .... a toho bych tu mohla psát do nekonečna. :-) No nic jdu se mrknout po netu po něčem pro mě :-)<3

Kamila 29.09.2011

Poradíte, kde nejraději nakupujete na internetu?? Já mám velice oblíbené sleviste.cz dost často tam nacházím skvělé a praktické věci... :-)

Hanca 06.08.2011

*3* sestra je uchyl nevsimat !!

Lady Michelle 05.08.2011

Za kosmetiku, parfémy, a oblečení, nebo krásné prádlo, jsem jako každý žena.

Mylady 04.08.2011

Peníze utrácím za dobré jídlo, ráda vařím pro celou rodinu, to nikdy nejsou pro mě vyhozené peníze, nejraději pak vidím, jak manželovi chutnalo. Uděláme si romantickou večeri jednou za čas, stojí to za to., taky za krásnou dovču, kosmetiku,hračky pro dětičky.

Mary Anne 04.08.2011

Za knihy, za návštěvu kina,divadla, koncertu, za cestování, šetřím celý rok, abych se v létě vypravila na dovolenou- nejraději volím poznávací zájezd, nebo cestování na vlastní pěst.

Anna 04.08.2011

Nejraději utrácím za dárky pro své nejbližší, rodinku a kamarády. Dělá mi radost nakupovat dárečky, když přijdu do obchůdku a vidím nějakou maličkou, tak ji třeba koupím, a pak si vzpomenu, že má někdo narozeniny, jsou to třeba jen drobnosti, ale i takové hezké maličkosti člověka potěší, potěší ho, že na něho někdo myslí. To nepovažuju nikdy za vyhozené peníze. Pak za knihy, to je moje velká vášeň,knihovna se mi rychle rozrůstá.

Nejraději utrácím za kabelky a botičky to je moje srdeční záležitost, nemůžu si pomoct, vždy když vidím nějaký kousek tak nemohu odolat a už si představuji k čemu a kam bych kabelku/botky mohla vzít... :) Manžel má ale pochopení, je zlatej a kdykoliv přinesu další kousek tak se jen usměje a zařídil pro mé "poklady" nový botníček :)

HalickovaM 04.08.2011

Já za hračky pro moje děti. Máme jich už doma sice dost, ale vždycky mě zaujme nějaká nová a tak si říkám, že tu určitě budou mít kluci nejraději a koupím ji. Nakonec leží na stejné hromadě jako ty předešlé a manžel má škodolibou radost, když na některou hračku stoupnu a zakňučím bolestí.

Alexinka Alexova 04.08.2011

neutrácam na seba, vždy pozerám niečo pre manžela, pretože on robí to isté, utráca na mňa *1*

betka14 04.08.2011

Milujem utrácanie ale v norme-. nepohrdnem topánkami, kabelkami a dobrým vínom:-P

Ach tie nákupy 04.08.2011

ja milujem topánky to by som na nich vedela aj zbankrotovať a ešte náušnice. Na to naozaj mínam velmi vela

yana 04.08.2011

no jako každá žena oblečení a šperky :-) ale úplně nejraději za čokoládu <3

Lenka Syrovátková 04.08.2011

Nejraději kabelky,plyšáky,kosmetiku.

Martina Miškovská 04.08.2011

Otázka zněla nejraději, takže asi nejraději utrácím za pěkné náušničky a andílky :) Jenže mám velkou rodinu a nejčastěji tedy kupuji jídlo, protože i když to na nás není znát, moc rádi jíme, což mě vlastně nesmírně baví - uvařit pro svou rodinu - připravit z toho nějakou lahůdku, která vykouzlí úsměv na něčích rtech a ten se zazrcadlí na těch mých... :-)

Zuzana Hanuliaková 04.08.2011

najradšej míňam peniaze na darčeky, keď chcem niekoho z mojich blízkych potešiť a má sviatok, alebo na Vianoce , teší ma potom, že má človek radosť z môjho darčeka a ja som šťastná, že som spravila RADOSŤ človeku a vidím mu úsmev na tvári, ako mu krásne z darčeka žiari :-) nie je nič lepšie a krajšie ako potešiť niekoho :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat