Užívejte si zimu, jako její královna

27.11.2015 | Krása a móda

Přehlídková mola nám představují jeden trend za druhým. Ne všechny si ale troufneme nosit i v běžném životě. Jelikož má každá z vás odlišný vkus a dává přednosti jiným modelům, tak výběr nových zimních trendů potěší každou z vás. Pokud i vás právě dohnala nákupní horečka, mrkněte a inspirujte se trendy botičkami, které by letos rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti.

Vraťme se ale na chvíli do pohádek, kde v zimě nejdokonaleji vypadá sněhová královna. Vždy je oblečená od hlavy až po paty do čistě bílé, a hlavně - její krásu podporuje především teplíčko. Vy však nemusíte být celá v bílém, abyste se těšila svým vzhledem jako ona. Díky novým trendům a příjemnému teplu si získáte titul královny zimy i vy.

Nikdy se neokoukají

I když se trendy mění poslední dobou rychleji než kdy dřív, jsou tady boty, které z módy nevyjdou nikdy. Samozřejmě, že se jedná o kozačky. Každá z nás má alespoň jeden pár v botníku a v zimě na ně nedáme dopustit. Záleží jen na vás, zda si uděláte čas a vyzkoušíte si nové modely, nebo oprášíte staré kousky z botníku.

Opět na scéně jsou kozačky nad kolena, které jsou vůdcem všech kozaček. Potěší hlavně vás, zmrzlíky. Vysoká holeň totiž zahřeje nejen chodidla, ale celou nohu. Ale pozor! Nesedí úplně všem. Nejlépe v nich budete vypadat vy - dámy s vyšší postavou. Vaše dlouhé nohy ještě více podtrhnete právě vysokou holení.

Chraňte své nožky před zimou i zespod

Vneste se do zimy masivními podrážky, které jsou stylové a na zimu naprosto dokonalé. Tento trend působí tak těžce, ale.. nenechte se zmást. Chůze v nich je opravdu lehká. Navíc v nich nebudete mít pocit bosé chůze.

Pokud jste velkým odpůrcem zimy, ochrání vaše nožky od studené země a výrazné vzorky zajistí, že nebudete na ledu ztracená. Tak co myslíte, dostane vás kouzlo nového trendu? S masivní podrážkou a teplým vnitřkem máte v zimě vyhráno!

Modrá je prostě dobrá

Barvy dodávají životu radost. Nemusíte však volit hned ty veselé a křiklavé. Chcete změnu? Dejte černým a hnědým botkám pohov a sáhněte po modrých. Tato barvička si letošní zimu zaslouží vaší pozornost. Působí studeně, a právě proto se do zimy náramně hodí. Je oblíbená a sluší každému. Pokud ráda nosíte nestárnoucí džíny, nezapomeňte, že tato barvička si s nimi nejlépe rozumí.

Stejná barva, jiný odstín

Pokud se vám zdají jednobarevné boty již poněkud nudné, ale bojíte se příliš barevných kombinací, zapomeňte na boty vyrobené pouze z jednoho materiálu. Když přišli návrháři se spojením dvou a více materiálů do jedné botičky, podlomili nám tím doslova kolena. Tento trend se opakuje již několik sezón a díky jeho oblibě jen tak z módy nevyjde. Materiály na první pohled rozeznáte a tím se od sebe liší i odstín barev.

Rozmazlete se zlatými detaily

Přiznejme si, každá toužíme být i v zimě odlišná od ostatních. Proto nechte obyčejnou klasiku v botníku a okouzlete zlatými detaily, které nemusí zdobit pouze hruď či ruce. Zlaté detaily na botičkách budou na vaší nožce doslova zářit a vpálí vašemu okolí příjemnou jiskřičku do očí. Je jedno, jestli dáte přednost pouze decentním, nebo výrazným detailům. Frčí obojí. Ale nezapomeňte... Pokud milujete eleganci, bohatost zlaté na botě jí jenom podpoří.

Najděte lásku k přezkám

Pokud nechcete působit až moc elegantně, ale ani obyčejně, budou pro vás ideální přezky. Hlavně v zimě jsou velkým trendem již několik sezón a nic se nemění ani letos. Proto jejím pořízením nešlápnete vedle ani příští rok. Ať už stříbrné, zlaté nebo bronzové - na výběru nezáleží. Stejně tak na tom, na jakém typu bot se zrovna nacházejí. Kozačky, kotníčkové boty či workery vybavené přezkami vás budou těšit celou zimu.

Zatřeste vaším stylem

Zimu milujeme hlavně proto, že obchody jsou konečně plné nových kousků. Ale střapce jsou ty, které na nás koukají skoro z každého rohu. Návrháři je cpou všude - na trička, na kabelky, na ponča a už také i na boty. Rozhodně se do nich vyplatí investovat, jelikož se jen tak neokoukají.

Pokud rády kombinujete mnoho různých stylů do sebe, jistě si je zamilujete. I když je sladíte k elegantnímu či sportovnímu stylu, nic tím nepokazíte. Budete se v nich cítit tak neobyčejná, ale hlavně... budete si sebou jistá tím, jak skvěle vám to sekne.

Mráz na vás bude krátký

Sucho a teplo v botě je pro vaše nožky v zimě nejdůležitější, a proto nesmíme zapomenout ani na sněhule. Vykročte s nimi do zimy pravou nohou a rozhodně nešlápnete vedle. A navíc! V jejich nové podobě v nich nebudete vypadat jako chlupatý sněžný muž.

Nové trendy představují sněhule, které se svým vzhledem podobají spíše kotníkovým botám sportovního stylu. Skrývá se v nich ale daleko víc... Povrch pokrývá trojvrstvý materiál softshell a vnitřek je vystlaný kožíškem. Tato kombinace se stará o maximální sucho i teplíčko vašich nožek. Tak už na ně nekoukejte, byl by hřích nedat jim šanci. Uvidíte, že vám prokážou v zimě velkou službu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat