Proč chtějí hodné holky zlobivé kluky?

20.11.2015 | Vztahy

Přemýšleli jste někdy, proč jsou pro tolik dívek a žen přitažliví muži, před nimiž je varují nejen maminky, ale celé okolí? V čem tkví tajemství zlobivých kluků? Víme to!

Jaké jsou nejčastější pohnutky, které hodné holky vedou k tomu, aby si začaly se zlobivým klukem? Tady máte tři nejčastější.

1. Chtějí ho zachránit/napravit

Však to všechny známe z filmů – záporný hrdina se jako mávnutím kouzelného proutku úplně promění, když potká „tu pravou“. Ta ho přivede na „správnou cestu“, ukáže mu opravdovou lásku, zkrátka ho zachrání před sebedestrukcí a napraví ho. Bohužel bývá realita značně odlišná – změnit něčí povahu dá v reálu mnohem více práce (pokud se to vůbec povede), než jak to vypadá na filmovém plátně.

2. Chtějí poznat něco nového

Jaký je opak hodné holky? Ano, zlobivý kluk. Ne nadarmo se říká, že protiklady se přitahují. Muž s nepříliš pěknou pověstí má zvláštní kouzlo, něco, na co většina žen „letí“. A co chce zažít. Takže ano, protiklady mohou fungovat, ale výzkumy bohužel naznačují, že z hlediska dlouhodobého vztahu je nutný alespoň nějaký společný základ.

3. Chtějí zažít něco vzrušujícího

Příchuť nebezpečí, risku, zakázaného ovoce…to je opravdu vzrušující kombinace. To si stokrát můžeme říkat, že nás takové pudy neovládají, ale když pak přijde na věc, jednáme úplně instinktivně. A trochu proti pudu sebezáchovy – vrháme se do milostného dobrodružství a nestačíme se divit. I když ani takovéto pohnutky nebývají většinou dostatečným základem pro dlouhodobý vztah, ta zkušenost nám stojí za to.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat