Ukončí hádky pohlaví kvůli zvednutému prkénku tenhle »vynález«?! (FOTO)

02.03.2015 | Vztahy

Sedmadvacetiletý Daniel Garvin z Utahu prý přišel na to, jak ukončit věčné hádky kvůli zvednutému prkénku na toaletní míse. Muži jej nechávají nahoře po močení, což může ženy přivést k šílenství. Pánové by ale podle Garvina mohli močit ve stoje s prkýnkem dole, když si pořídí jeho nový připínací pisoár.

Garvin svůj vynález Main Drain představil na webu Kickstarter pro chytré nápady, kde žádá dobrovolníky, aby projekt podpořili finančně a on mohl pisoárky začít vyrábět.

Připnout a odepnout lze jakýsi močící trychtýř během pár vteřin. Ale může být k míse také připojen trvale a člověk na ní může pohodlně sedět, aniž musí pisoárek odepnout.

„Napadlo mě to, už když mi bylo patnáct let, když jsem musel sdílet jednu toaletu se svými sestrami. Vždycky mi vynadaly za to, že jsem nechal sedátko nahoře, nebo že jsem ho zaneřádil, když jsem ho nezvedl a močil,“ vysvětluje Garvin svůj nápad.

Main Drain je vyroben z hydrofobního a velmi lehkého polymeru, navíc má prý takový tvar, že redukuje rozstřikování moči do okolí. K tomu se u něj dá nastavit výška, takže ho použije dítě i dvoumetrový dlouhán.

Na webu Kickstarter stojí jedno balení pětatřicet dolarů – tedy něco přes osm set korun.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat