Horoskop na týden od 23. do 29. listopadu 2015 od naší astroložky Anny!

23.11.2015 | Zábava

Berani, nestůjte tento týden stranou hlavního dění – naopak se snažte využít své schopnosti vést ostatní a být v čele a nebojte se rozhodování v klíčových okamžicích. Býci, neutápějte se ve starých křivdách, zkuste tento týden dát druhou šanci člověku, který vám kdysi (vědomky či nevědomky) ublížil a jemuž se nějaký čas vyhýbáte. Ryby, zatímco někteří z vašich blízkých už pod vlivem výzdoby v obchodech propadají předvánoční atmosféře, s vámi zatím svátky příliš „nehýbou“. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Nestůjte tento týden stranou hlavního dění – naopak se snažte využít své schopnosti vést ostatní a být v čele a nebojte se rozhodování v klíčových okamžicích. Ano, je to občas riskantní pozice, která vám může nadělat řadu „nepřátel“. Ale na druhou stranu vám umožní ukázat, co ve vás je, a poznat, kdo z vašeho okolí je připraven krýt vám záda a kdo raději zařadí zpátečku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Neutápějte se ve starých křivdách, zkuste tento týden dát druhou šanci člověku, který vám kdysi (vědomky či nevědomky) ublížil a jemuž se nějaký čas vyhýbáte. Hvězdy se vám totiž rozhodly ukázat, že nic není buď černé, nebo bílé, ale že dát šanci cizímu pohledu na problém se může vyplatit. Nebojte se udělat první krok, uvidíte, že vaše iniciativa bude přijata více než pozitivně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Poslední dobou panoval ve vaší rodině až nezvyklý klid, a tak se hvězdy rozhodly vám ukázat, že usnout na vavřínech se nevyplácí ani v případě vašich nejbližších. Jako by vaši rodinu předvánoční napětí zasáhlo o něco dříve než v jiných letech. Snažte se uchovat si co největší nadhled a pamatujte, že pouštění se do malicherných sporů může přinést víc škody než užitku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Prosby o pomoc tento týden nepřehlížejte, ale ani se jimi nenechejte vydírat. Máte občas tendenci zapomenout pro blaho ostatních na to svoje, což se vám může nepěkně vymstít. Váš altruismus navíc nemusí být vždy po chuti vašim nejbližším – ano, i kvůli němu vás milují, ale občas si přijdou trochu zanedbávaní. Snažte se najít potřebnou rovnováhu, jen tak si zajistíte klid.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Pokušení může mít řadu podob a právě začínající týden vám jich přichystá víc než dost. Dokonce se nevyhnete ani pokušení vztahovému – jako by se hvězdy rozhodly prověřit vaše city a stálost. Nemusíte mít ale žádné obavy, jste dostatečně silnou osobností na to, abyste poznali, kterému svodu podlehnout a který za případná rizika nestojí. Zachovejte chladnou hlavu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Po všech příkořích, která se vám v posledních týdnech udála a o nichž jste (alespoň u části z nich) pomlčeli dokonce před svými nejbližšími, se hvězdy rozhodly „poslat“ do vašeho života trochu harmonie. A tak následující týden proběhne ve znamení klidu. I vaše rodina si bude užívat, že jste v mnohem větší pohodě. Tak se jí snažte věnovat co nejvíc času!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Ačkoli máte neoddiskutovatelný smysl pro spravedlnost a rovnováhu, v rozhodování se nejste zrovna přeborníky. A tento týden se to opět potvrdí. Dokonce budete mít pocit, že kdykoli již nějakou z nabízených možností vyberete, bude to ta horší. Ve skutečnosti však půjde jen o váš dojem – berte proto situaci s úsměvem. Ostatně tato strategie se vám bude vyplácet i při dalších příležitostech.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Tento týden do vašeho života poněkud nečekaně zasáhne minulost. Překvapivě však nepůjde o nepříjemnou zkušenost, jak to většinou bývá, ale veskrze pozitivní. Možná se vám hvězdy snaží připomenout, jakým člověkem jste bývali, jaké ideály a naděje jste měli. A takováto příjemná retrospektiva vůbec není na škodu! Přesto nezapomínejte ani na přítomnost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Máte rádi přímost, nejste přítelem zákulisních her, a tak vám nebude dvakrát příjemné, když do nich budete – bez šance se jakkoli bránit – tento týden zataženi. Snažte se s novou „rolí“ smířit, ale nenechejte si naložit víc, než můžete zvládnout. A za žádnou cenu neslevujte ze svých zásad a morálních přesvědčení. I v „zákulisí“ si můžete zachovat tvář a důstojnost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
I když si to často nepřipouštíte, existují v životě věci a situace, jež zkrátka nedokážete ovlivnit. Máte rádi svůj život pod kontrolou, a tak není divu, že vás vždy poněkud vykolejí, když nějaký plán nevyjde. A přesně takový pocit tento týden zakusíte. Možná by pomohlo, kdybyste se přestali na chvíli snažit „ovládat“ každičký aspekt svého bytí a do svého života vpustili i „paní náhodu“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Tento týden budete mít potřebu více se „uzavřít“ sami do sebe, věnovat více pozornosti sobě než druhým. Ačkoli někteří lidé z vašeho okolí nebudou mít pro takový postoj příliš pochopení, nenechte neodradit! Po týdnech, kdy jste byli připraveni pomoci komukoli, kdo to potřeboval, si nějakou tu relaxaci rozhodně zasloužíte. A hvězdy vám k ní poskytnou ty nejlepší podmínky, stačí je využít!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Zatímco někteří z vašich blízkých už pod vlivem výzdoby v obchodech propadají předvánoční atmosféře, s vámi zatím svátky příliš „nehýbou“. Respektive pro vás jejich představa zatím spíše znamená stres, nikoli radost. A tak nebudete mít pro nadšení z Vánoc příliš pochopení. Dejte si ale pozor, ať ostatním jejich pozitivní přístup nehaníte, mohlo by to negativně poznamenat vaše vztahy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat