Kosmetika Paula's Choice putuje k 50 testerkám. Jste mezi nimi?

31.08.2016 | Zábava

Najít tu správnou kosmetiku pro vaši pleť může být někdy pořádný oříšek. Zvláště pokud máte problematickou pleť a řada přípravků ji ještě více podráždí. I proto jsme se rozhodli, že společně s vámi otestujeme vyhlášenou americkou kosmetiku Paula's Choice, jejíž zakladatelka sama roky bojovala s akné, až se postupně dopracovala k tomu, že si kosmetiku začala sama vyrábět. Obstojí i u vás?

Při výrobě kosmetiky Paula's Choice se používají jen prověřené ingredience, které opravdu dělají vaši pleť mladší, zářivější, redukují vrásky a významně zmírňují, až zcela odstraňují akné. Všechny produkty jsou nastaveny tak, aby dokonale pracovaly i s velmi citlivou pletí. „Za všechny mé výrobky se 100% zaručuji," říká Paula Begoun, majitelka kosmetické firmy Paula's Choice.

Jak její kosmetika působí si bude moci vyzkoušet i padesátka z vás, které v Rozstřelu testerek odpověděla na naši otázku: Kolik času věnujete denně péči o svou pleť. Ze stovek odpovědí jsme nakonec vybrali těchto padesát testerek: todni, konatovka, elioto, tutanda, NikobaT, KatKiss, Shesica, Lennisek a další desítky z vás!

Kompletní přehled vybraných testerek najdete ZDE!

Stala jsem se testerkou? A co bude dál? Čtěte!

A co bude balíček pro testerky obsahovat?

Anti-aging set & sérum pro normální až suchou pleť

Tento anti-aging set vám v péči o pleť přinese viditelně méně vrásek, neboť renovuje kůži poškozenou slunečním zářením, zpevňuje ji a pomůže vám vypadat mladší. Účinek podpoří ještě antioxidační sérum. 100% bez přídavku perfémů a barviv

Účinnost: Anti-aging/Proti stárnutí, pigmentové skvrny, zčervenání pleti, rosacea/růžovka, citlivá/velmi citlivá pleť, vrásky

Obsah testovaného balení:

1.    Resist Čistící přípravek s optimální hydratací

Je to první krok v rutině starostlivosti o pleť. Nanáší se na mokrou tvář, vmasíruje se do pleti a následně se umyje a dosucha utře ručníkem.

2. Resist Denní ošetřující a zklidňující exfoliant s 5% AHA

Druhý krok při večerní rutině. Nanese se prsty na celou tvář. Stačí málo. Zklidňuje pokožku látkami proti podráždění. Neumývá se.

3. Resist Super antioxidační sérum – koncentrát

Třetí/respektive druhý krok v rutině. Nanáší se prsty na celou tvář, hlavně v okolí očí. Neumývá se. Použití make-upu zanechává pleť extrémně hladkou.

4. Resist Ochranný posilující hydratační krém s anti-aging účinkem

Poslední krok při večerní rutině. Neobsahuje SPF (ochranný faktor), takže sa aplikuje večer. Po absorbovaní antioxidačního séra se nanáší prsty na tvář. Neumýva se.

5. Resist Denní ochranný krém s faktorem SPF 25 a antioxidanty

Poslední krok v ranní rutině. Obsahuje SPF (ochranný faktor proti slnečnímu žáření). Nanáší se prsty na celou tvář.

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat