Vlasové SOS: Jak navrátit svým vlasům zdraví?

26.08.2014 | Krása a móda

Letní období je pro vaše vlasy zátěžovou zkouškou. Slunce, chlorovaná voda, slaná voda, ještě více slunce… vaše vlasy se lámou, jsou suché a bez života. Také vaše vlasy volají SOS? Poradíme vám, jak dát vše do pořádku.

Jak o vlasy správně pečovat?

Každý kadeřník vám řekne, že správná péče o vlasy vyžaduje pravidelnost. Vy ale potřebujete pomoc ihned! Co s tím?

* Dopřejte svým vlasům výživnou kůru. Zabalte je do výživné masky a nezatěžujte je zbytečnými kosmetickými přípravky, jako je lak či gel.

* Zastřihněte zničené konečky. Nechcete chodit kvůli konečkům ke kadeřnici? Pořiďte si kadeřnické nůžky, se kterými docílíte profesionálního efektu i doma.

* Slibte svým vlasům, že odteď o ně budete pečovat pravidelně.

Jaké postupy dodržovat?

Pravidelné kartáčování je nutností. Zvláště, pokud se pyšníte dlouhými vlasy. Každý večer z vlasů vyčešte všechny přípravky a pečlivě rozčesejte zacuchané části. Vaše vlasy budou výrazně lesklejší a hebčí.

Tip: Kvalitní kartáče na vlasy a ostatní potřeby k péči o vlasy seženete na vlasy-kosmetika.cz.

Alespoň jednou týdně dopřejte svým konečkům regenerační kůru a pravidelně je zastřihávejte. Vaše vlasy budou silnější a především zdravější.

Nemyjte své vlasy příliš často a vždy použijte jen nezbytně nutné množství produktu. Při mytí se soustřeďte především na pokožku, které můžete také dopřát masáž. Stimulace pokožky hlavy totiž podporuje růst vlasů. Nakonec použijte kondicionér, který ale velmi pečlivě vymyjte. Kondicionér usnadňuje rozčesávání a poskytnete vaší kštici nutné živiny.

Tip: Kvalitní přípravky k péči o vlasy seženete za super ceny na vlasy-kosmetika.cz

Pokud své vlasy pravidelně své vlasy vystavujete vysokým teplotám, vždy použijte ochranné sérum a výhradně kvalitní vybavení. Nekvalitní žehlička na vlasy dokáže napáchat spoustu škod.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat