Co obouvat letos na podzim? Máme pro vás žhavé trendy

Znáte snad lepší způsob, jak zahájit novou sezonu, než nákupem nového páru bot? Muži si o naší slabosti mohou myslet cokoli, my ženy ale moc dobře víme, že to jsou právě boty, které celému outfitu dodají tu pomyslnou třešničku na dortu. Vybrali jsme pro vás 3 trendy, bez kterých se letos na podzim zkrátka neobejdete.

Zajímavý podpatek

Máme pro vás skvělou zprávu! Návrháři jsou k nám letos velmi shovívaví a kromě módních trendů mysleli také na naše pohodlí. Což ve zkratce znamená, že na podzim nemusíte huntovat svá chodidla jen proto, že chcete vypadat trendy. V kurzu jsou především kotníčkové boty na hrubém podpatku, které jsou neskutečně pohodlné a na podzim jako dělané. Vyzkoušejte jejich zábavnější verzi a vyberte takové, které mají zajímavý podpatek – od průhledného plastu až ke kovovému efektu. Outfit bude hned o kousek zajímavější.

1. Zara, 1599 Kč, 2. Topshop, 2500 Kč,
3. Topshop, 2600 Kč, 4. Asos, 1600 Kč,
5. Asos, 1270 Kč, 6. Zara, 1799 Kč.

Kozačky nad kolena

Jestli někdy zažívaly kozačky nad kolena velký boom, je to právě tenhle podzim. A není se čemu divit! Působí velmi žensky, v chladnějších dnech zahřejí a outfitu dodají punc elegance. Oblékejte je na skinny džíny nebo k dlouhým svetrům, v teplejších podzimních dnech nechte klidně vykukovat kousek kůže a noste je se sukní a hrubou pleteninou.

1. Zara, 1999 Kč, 2. H&M, 1299 Kč,
3. Mango, 1499 Kč, 4. Asos, 3200 Kč.

Zvířecí vzory

Letos to bude divoké! Probuďte v sobě šelmu a oblékněte zvířecí vzory. Zatímco na oblečení bývá poměrně těžké je zkombinovat a málokdo je umí nosit, na botách je to o kus snazší. Perfektně se hodí na dny, kdy nevíte co na sebe a sáhnete po  jednoduchém outfitu, který boty se zvířecím vzorem okamžitě promění v trendy záležitost. Věřte nám, nikdo si nebude ani na chvíli myslet, že jste ráno upadaly do depresí a neměly co na sebe. Nechte je vyniknout a udělejte z nich hlavní prvek ourfitu!

1. Zara, 4999 Kč (kozačky), 2. Topshop, 2180 Kč (leopard),
3. Topshop, 2400 Kč, 4. Mango, 1299 Kč,
5. Zara, 999 Kč.

Jaký pár budete na podzim obouvat vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat