Pes, ohýbací lampa, panáček. Galerie netradičních svítidel do bytu

Je několik věcí, které dodají našemu bytu či domu tvář. Jednou z nich je osvětlení. Pokud si potrpíte na originalitu, přinášíme vám fotografie těch svítidel, která určitě zaujmou.

Preferujete netradiční tvar, seriál nebo si svou lampu chcete upravovat sami? Žádný problém. V naší fotogalerii najdete jak dřevěné lampy, tak třeba svítidlo ve tvaru psa. Ukážeme vám svítidla, která jsou prostě jiná. Zábavná, inspirativní, ale hlavně prospějí vašemu interiéru.

Nebude vás nudit

Pokud máte problém s tím, že se vám věci brzo omrzí, kupte si lampu, kterou můžete ohýbat a měnit její tvar. Pro vtipálky je určeno svítidlo, které vypadá jako panáček lezoucí po zdi.


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhlate svůj osud!

Praktická vychytávka

Vybíráte si novou baterii do kuchyně, chcete ji se sprchou či lampičkou? Ano už i baterie mají na konci světlo, pokud chodíte mlsat v noci, nebudete si muset na mytí rukou rozsvěcet.

Trendy svítidla potřebují prostor

Pokud si vyberete netradiční osvětlení, musíte ho nechat vyniknout. Protože dávají interiéru tvář, potřebují prostor. Dopřejte jim proto místo jen sama pro sebe.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat