Pusťte jaro i do svého bytu!

Přemýšlíte, jak oživit s příchodem jara svůj byt či dům, ale nechcete utratit půlku svého měsíčního příjmu? Pak pro vás máme několik tipů.

Barevná stěna

V některých bytech či pokojích s nedostatkem přirozeného světla není příliš vhodné volit pro malování stěn příliš syté barvy, protože by se mohlo stát, že prostor bude vypadat příliš tmavě. Chcete-li však i přesto stěny oživit nějakým výrazným odstínem, nemusíte vymalovat celý pokoj – stačí jedna zeď a celý prostor dostane úplně jinou atmosféru. Navíc nabarvit jedinou stěnu nedá tolik práce, o uklízení a stěhování nábytku ani nemluvě.

Samolepky

Stěny nemusíte oživovat jen barvou, obrazy, fotografiemi či zrcadly. Originálního vzhledu dosáhnete i pomocí speciálních samolepek na stěny. Na výběr jsou nejrůznější motivy a tvary – rostliny, zvířata, siluety… A pokud vás vybraná samolepka omrzí, jednoduše ji nahradíte jinou.

Čtenářský koutek

Pokud chcete oživit prostor jiným rozestavěním nábytku, zkuste v jednom rohu místnosti vytvořit čtenářský kout. Prostě do něho umístěte pohodlné křeslo, lampu a stolek na knihu a kávu či čaj.


Oživte svůj byt čerstvými květinami.

Květiny, květiny, květiny…

Oživte pokoje květinami! Jaro je k tomu příhodným obdobím, venku se příroda probouzí ze zimního spánku, tak proč si ji kousek nevzít i domů? V každém květinářství vám jistě poradí při výběru rostliny podle světelných podmínek ve vašem bytě a také podle vašich „pěstitelských“ schopností.


Pokud s pěstováním květin začínáte, vyberte si raději ty méně náročné na údržbu.

Závěsy, záclony

Bílé záclony jsou sice klasika, která nikdy nezestárne, ale co zkusit na jaro nějaké barevné? Nemusíte zvolit žádné křiklavé odstíny, k proměně interiéru stačí i jemné barvy.

Fotografie

Vyhraďte jednu stěnu v místnosti fotografiím. Co na tom, že nejste žádný profesionální fotograf! Rodinné momentky a trochu neumělé krajinky míst, která máte rádi, mnohdy vydají za deset dokonalých fotek.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat