TESTOVÁNO S TÁTOU: Blízká setkání hadrového druhu

01.07.2016 | Bydlení a design

Dobrý den, vítám vás při sledování veřejného testu nějakých… hadříků. Když mne poprvé kontaktovali z Bety.cz, říkali něco o robotovi, tak jsem souhlasil, protože roboty já rád. A tohle jsem dostal jako předkrm. Mám otestovat hadříky. No… Proč ne?


Celkové hodnocení: 89%

Hodnocení: 81 testerek


Ještě nikdy jsem nevysílal - původně to mělo být na video, ale nějak to nevyšlo. Vlastně jednou jsem vysílal. Do domovního intercomu. To jsem byl ještě malý. Nemohlo mi být víc jak… 30. Ale mělo to úspěch. Připravil jsem si velké reprobedny a vyvěsil sluchátko a pouštěl to do něj. Měl jsem i reakci, nějaký pán tam říkal: “Já tě neslyším, Maruško, já vůbec nic neslyším, ono tam hraje rádio, asi to chytá signál…”

Ptal jsem se manželky, co s tím, na co se to vlastně používá. Myslel jsem samozřejmě na jaké povrchy, při jakém úklidu, protože je spousta hadrů, každý na něco jiného. Káťa hadřík vzala, podívala se na něj, pak ho přede mne rozprostřela a obřadně řekla:
“To je HADR! To se používá na uklízení!” Potom se narovnala a zatímco odcházela, pronesla: “To ty neznáš!”
Tolik k pomoci manželky…

I Viki se zapojila. Tedy… Požádal jsem dceru o testování jednoho z hadříků. Pak jsem na jejím stole našel tohle:

 Zavinovačka, omeleta nebo prostě truhla na Barbie?

Těžko říct, zda to má být zavinovačka, omeleta nebo prostě truhla na Barbie.

Na obalu píšou, že to je nejvyspělejší hadřík od Viledy. To mne zaujalo. Možná to nebude taková nuda a možná právě proto to dali mně. S moderní technologií zacházet umím. Asi to nebude jen kus hadru. Dobře. Nejdůležitější je - to se dělá u každého zařízení - aktualizovat firmware. Zdá se, že to má ohebný displej, ale nikde nic nedisplejuje. Zkusím, jestli to má wifi, když je to tak vyspělé.

Jenže.. Jak se může jmenovat wifi hadru… Mám tu MATKABOŽÍPODSRPENSKÁ. Netušil jsem, že už má wifi. Také tu je wififree. Zaheslovaná, to úplně miluju. DISTRIBUTORVIRŮ. Dobré jméno pro wifi. Stejně jako PĚSTÍRNAMARIHUANY. A tady je… Taxi144. Cože? Ono to snad umí i přivolat taxi? To by byl hodně vyspělý hadr, možná to má Siri nebo Cortanu, kdo ví, na čem to běží… Ale vypadá to jako úplně obyčejný hadr. Moment, někdo volá…

Víte, že...

Vileda Actifibre je vysoce kvalitní hadřík z mikrovláken s použitou technologií aktivní absorpce. Nevyžaduje použití chemických prostředků a přitom zanechává naprosto čisté povrchy jedním tahem.

Fuj. Já se lekl, že to fakt vytočilo taxi, prý taxislužba. Manželka je strašně vtipná, ale po chvíli mi došlo, že je to její hlas. Kde jsme skončili? Nemá to wifi asi. Taxi už odjelo.

Zkusíme bluetooth. … Ne. Nic. Jen lopatka. Tak se jmenuje manželčin mobil. Díky svým bohatým schopnostem. Smartphone. Jediný, který umí sázet kytky. Má o jednu funkci navíc oproti předchozímu telefonu, co měla. Ten se jmenoval CIHLA. Nemá to ani bluetooth. Tady je hodně co zlepšovat. Jak říkal Sheldon Cooper: “Cokoli je lepší s bluetooth.” I bluetooth je lepší s bluetooth.

Ale přejděme konečně k testům. Píšou, že to má schopnost aktivní absorpce. Vyzkoušíme to, na to jsem zvědav. Vyliji tedy trochu tekutiny na stůl. Tak. A teď vedle položím hadřík. Tak. Budeme sledovat, co se stane. Aktivní absorpce. Chm.

Nic. Zatím se ani nehnul. Jenom na mne dost blbě čučí. Vypadá jak línej hadr. Nic aktivního. Loužička ho asi trochu nezajímá. No… Že by se nějak přetrhl, to se říct nedá. Jen si tam tak leží… Je to jen louže vody, možná tohle nepije.

Tak takhle taky ne. Podívejte, Viledo, aktivní absorpce znamená něco...Já si to představuji, jako že položím hadr a ten udělá: “ČMUCH - ČMUCH - ČMUCH! LEZ - LEZ - LEZ! CHLEMT, CHLEMT, CHLEMT.” To je aktivní. Nebo jako dron. Národní pták Afgánistánu. VŽŽŽŽŽŽ - VŽŽŽŽ - VŽŽŽŽ - SLURP! A je sucho. Ale tenhle hadr se ani nehne.

Nevadí, zkusíme druhý test. Připravil jsem si tři hadry. Ukážu je.

Tři "závodníci" na startovní čáře připraveni!

Jak vidíte, první je obyčejný hadr Tonda. Druhý hadr jsem našel tchýniny rajtky. Třetí je testovaná Vileda Actifibre.
Opět vyliju trochu vody. Hadr Tonda se moc nevyznamenal. Spíš to jen tak rozmatlal. Tchýniny rajtky… Musím si vzít rukavice. Nemůžu pod nimi najít tu loužičku. Ani stůl. Dobře, řekněme, že je to setřeno, ale je tu mokro. Teď tedy Vileda Actifibre… A máme vítěze, opravdu saje. Tchýniny rajtky ani Tonda se tomu nemůže rovnat.

A poslední test. Test savosti. Té se zúčastní jen ty hadry, co jsem dostal na testování.
Tak prvním jsem setřel rozlité víno. Hadřík se chvíli motal po lince a pak spadl do... umyvadlo to není… Já zapomněl, jak se říká tomu… škopku. To je jedno.

Druhý jsem nechal setřít colu. Setřel ji výborně. Teď se ptá, jestli k tomu budou brambůrky.

Třetí chtěl taky setřít colu, tak jsem ho taky nechal nasát. Pak si strašně říhnul.

Ok, jsou skvělí, dobrá parta. Tři násosky doma určitě uživíme. Naposledy jsme tu jednoho měli, když Káťa kojila.

To je tedy vše, vážení čtenáři, děkuji vám za pozornost a budu se těšit při testování konečně toho robota. Ačkoli mám dojem, že ještě má přijít mop nebo něco takového nepoužitelného. S čím mne manželka bude nutit uklízet.

A určitě to taky nebude mít ani bluetooth.

M. M. Cabicar

17.02.2023

S timto hadrem jsem velice spokojena pouzivam ho v domacnosti uz 2 roky a nemenila bych.

08.01.2023

Hadr je kvalitní všechno vysaje. Můžete ho i vyprat

19.12.2022

Jednoduchá práce s ním zvládne to každý, Doporučuji

19.12.2022

Tento hadr je skvělý. Dobře saje je kvalitní. Doporučuji

20.11.2022

Hadr je opravdu dobrý a kvalitní vše vysaje jak má

21.10.2022

Krásně saje. Uklízet s tímto hadříkem je radost. Vhodné taky na prach

21.10.2022

Skvěle saje, výborně se hodí i na utírání prachu a jiných nečistot

Je asi dokonalý na prach tak i na to kolik hadřík vsákne.

10.10.2022

Skvělí do domácnosti , dobře se s nim pracuje dobře saje

24.09.2022

foma vzdy po ruce. krasne barvicky. dobra cena. kvalita.

13.03.2021

Užasný hadry, který do sebe vsaje velké množství tekutin.

02.12.2020

ja tento hadr doporucuji, není moc malý ani velký. dobre vsakne . i po více vyprání,funkce plní dal. a i materiál vypadá porad dobre.

nemam žádné

02.12.2020

Velmi šikovný hadřík, dá se s ním uklidit úplně vše, od utíraní prachu až po leštění zrcadel.

16.05.2020

hadřík od Viledy je sice parádní pomocnák - skvěle saje , ale připadá mi celkem drahý

cena

13.05.2020

Hadrik Vileda doporucuji. Ma zvlastni povrch a pri uklidu nenechava smouhy. Uz si uklid bez nej nedovedu predstavit

27.01.2019

Na hadříky od Viledy nedám dopustit. Dostala jsem jeden od kamaráda jako vtip, že moc často uklízím a když jsem ho vyzkoušela, hned jsem si ho zamilovala. Jsou dobře savé a hodí se i na skleněné plochy protože nezanechávají drobné chloupky jako většina hadrů na úklid a ještě k tomu vydrží jako nový opravdu dlouho i po každodenním používání.

23.01.2019

Vileda je sice dražší, ale zato zárukou kvality. Dá se pořídit i v supermarketu, což vítám, jelikož nemám u bydliště moc drogerií. maximálně po cestě z práce... mám ráda klasické mikro zázračné utěrky a pak savé houbové čtverečky, které mám pravidelně vedle dřezu a utírám s ním několikrát denně linku. Preferuji vysokou savost, což hadříky dobře zvládají :-) ocení je jistě každá hospodyňka i hospodář :-)

Nenašla jsem

30.11.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

Výborný a za pár korun, který je skvělý hlavně na zrcadla a okna. Vyleští perfektně beze šmouhy Skvělé je i to, že nezanechává za sebou chlupy . Výborně saje urcite budu kupovat nadale :-) je uzasny

14.08.2018

Tyto hadriky používáme v práci. Za barem, v kuchyni nebo i na úklid se vždycky hodí. Dobře sajou vodu, hodně toho vydrží a zdá se mi, ze dlouho krásně voní. Viledu mohu jednoznačně doporucit! Používám i doma.

02.07.2018

Hadříky od Viledy jsou skvělý pomocníky na úklid do každé domácnosti. Je jedno jestli se jedná o klasický hadřík, či o mikrohadřík, houbový hadřík, ... Mohu konstatovat, že s touhle značkou jsem spokojená a nemohu si ji vynachválit. S hadříky se krásně myje, každá špína je v mžiku pryč :-)

15.04.2018

Jak já osobně říkám, tak není hadr jako hadr :) to říká i moje babička a já jí dávám za pravdu. každý hadřík je na něco jiného a já si tenhle oblíbila. Navíc se krásně myje, neulpívají na něm skvrny a špína

31.03.2018

Hadrik od Viledy je opravdu pomocnik pro kazdou domacnost. Utiram s nim prach,jeden mam v koupelne a jeden mam na drobne nehody, ktere se obcas stavaji. Krasne saje a zbytecne nerozmazava vylite tekutiny. Jsem spokojena.

17.03.2018

Tento hadřík od Vileda najde v domácnosti široké využití, výborně se s ním stírá prach a také dobře saje tekutiny. Už bychom se bez něj doma asi neobešli. Byl jsem překvapen že je vhodný také na karoserii auta. Jednoznačně doporučuji.

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

12.02.2018

Vileda Actifibre mikrohadřík mám doma. Vyhrál jsem ho nedávno v jedné soutěži a musím říct, že přes svoji cenu nemá konkurenci. Svou schopností umí odstraňovat nečistoty, vyrovná se nano houbičkám a víc vydrží. Dobře se s ním pracuje, takže určitě doporučuji

07.02.2018

Dala jsem na doporuceni kamaradky a zakoupila si tento hadrik od Viledy. Ma vysoce savou schopnost a da se s nim utrit temer cokoliv. Ocenuji, ze neni potreba pridavat zadne chemicke prostredky. A stoji par korun.

08.12.2017

Tento hadr od Vileda je skvělý tak trochu jsem dala na reklamu a zkusila ho.Má skvělou savost a funguje tak jak má.Rozhodně je to svělí pomocník při úklidu.I přes cenu jsem byla velice nadšená.Určitě si jej zas koupím.

negativní zkušenost bohužel asi jen moje ,hadřík který jsem si koupila by sešitý ze dvou kusů a dost nevzhledně žlutou nití :o na funkci to nemělo vliv samozřejmě ale za ty peníze by to mohlo aspoň nějak vypadat :D

30.11.2017

Vileda mikrohadřík patří neoddělitelně do naší domácnosti. Vileda je léty prověřená značka, která nám sedí a využíváme mnoho výrobků od této značky - houbičky, mop a jiné. S klidem doporučuji! :) :) :)

29.11.2017

Pouzivame od teto firmy i houbicky na nadobi. Hadrik odpovida cene, kolik stoji. Ma velice dobrou sajici fuknci. Lze s nimi umyt opravdu vse. Velmi skvele jsou pri utirani vytrin, oken, skel a zrcadel

01.11.2017

Viledu žereme. Těchto hadříků máme 5. Dají se prat, dá se s nimi utírat cokoliv. Dost dobre sají. Jsou skvělé na umyvani oken, zrcadel a obkladů. Není potřeba ani leštit. Mají pěknou fialovou barvu. Toto jsou snad nejkvalitnější hadry, co jsem kdy měla tu čest vyzkoušet. Palec nahoru. Ty peníze se za něj vyplatí.

01.08.2017

Tento výrobek je fajn pomocník. Ocenuji možnost prát v pračce, sice trošku vybledne, ale na funkci praní nemá vliv. Akorát velikost, jediné co se mi nelíbí je, že po uschnutí se z něj stane tvrdé prkénko.

17.07.2017

Není moc funknční. Vylilo se mi víno a mléko. Mléko to zvládlo celkem v pohodě, ale víno ne. Je to jako obyčejná hadra z Albertu za 10 kč....Moc tento výrobek, bohužel nedoporučuji. Funkčnost není taková jakou jsem čekala.

05.07.2017

Doporučuji.

02.07.2017

Opět vileda,skvela značka,mohu jen doporučit,velka spokojenost,krasna cena.Oceni především zeny .☺ Tato znacka je znamenitá a úžasná a nemohu si stěžovat,máme mnoho produktu a investovat se vyplatí.☺

01.07.2017

Hadřík od Viledy mám již delší dobu a jsem spokojená . Pěkně saje vodu i nečistoty , je všestranný a nestojí moc peněz. Prala jsem ho a stále má stejné účinky. Barva nebledne a je stále pěkně fialová. :)

29.06.2017

Nejlepší hadr na trhu. Používáme v kuchyni, na okna a zrcadla, na koupelnu... snad každá místnost má svůj. Pěkně bere a po uschnuti je takový tvrdý. Ztratí svou hezkou fialkovou barvu, ale na funkčnost nemá vliv. Nejlepší doporučuji.

17.06.2017

Výborný hadřík za pár korun, který je skvělý hlavně na zrcadla a okna. Vyleští perfektně beze šmouhy a jen s vodou bez saponátu. Skvělé je i to, že nezanechává za sebou chlupy jako některé mikroutěrky na okna/zrcadla. Výborně saje a povrch nepoškrábe. Jen bacha na ždímání, měl by se složit a rukou zmáčknout, jeden hadřík jsem si ždímáním zničila a pak už nebyl tak skvělý. Nicméně určitě koupím další do zásoby :-)

Já trošku bojuji s tím, že po uschnutí je tvrdý/pevný. Nejde tedy sušit přehozený na sušáku,ale musí být položený na rovném povrchu.

29.05.2017

Tento Vileda hadřík využívám opakovaně a jsem s ním moc spokojená. Perfektně saje a odstraňuje nečistoty. Výrobky Vileda jsou moc kvalitní a já je mohu s klidným srdcem doporučit všem. Určitě stojí za to kupovat kvalitu.

06.05.2017

Vileda Actifibre mikrohadřík mám doma. Vyhrála jsem ho nedávno v jedné soutěži a musím říct, že přes svoji cenu nemá konkurenci. Svou schopností umí odstraňovat nečistoty, vyrovná se nano houbičkám a víc vydrží. Dobře se s ním pracuje, takže určitě doporučuji

21.04.2017

Tuto utěrku používám a jsem s ní opravdu velmi spokojena.Po rozlití vodu krásně nasaje,stačí pouze přeprat ve vode a používat dále.Uterka se netrá je z velmi příjemného materialu takž je možné prát i v pračce

04.04.2017

Viledu microfibre jsem již měla tu čest vyzkoušet. Musím říct, že že všeho nejlepší je na okna u auta (musí je člověk prvme otřít od prachu jiným hadrem jinak nevypere). Okna jsou úplně beze šmouh a naprosto perfektně čistá. Pak mám jeden v koupelně jak na běžný uklid, tak když potřebuji rychle něco utřít. Úklid š ním je fajn. Je takový akorát velký a nemusím tahat žádného obra. Hezká fialová barvička a je fajn přání v pračce.

31.03.2017

Tento hadřík jsem si pořídila po přečtení kladných hodnocení zde na webu. A musím se přiznat, že už mám dokonce dva. Je to můj nejpoužívanější hadřík - hodí se snad úplně na všechno. Na prach, okna, vyleštění zrcadla, rozlitý čaj na stole,... Nedám na něj dopustit. Už jsem ho doporučovala i mamce. Super vychytávka!

31.03.2017

s tímto hadříkem od viledy jsem velmi spokojená ..pořídila jsem si ho na četná doporučení a kladná hodnocení, která mají svůj důvod...nejprve jsem ho vyzkoušela na oknech, a musím říct, že snáz to nikdy nešlo...po vypráví používám na běžný úklid prachu na nábytky, i při mytí koupelny ...pracuje se s ním velmi dobře a výsledky stojí za to

20.03.2017

Že to je nejvyspělejší hadřík od Viledy.? S tímto co se píše určitě souhlasím.Tento hadřík od Viledy doma používám často a uklízení mě tak baví,protože je snadnější a rychlejší..a jednodušší po všech stránkách..

16.03.2017

Konečně univerzální hadřík. Dá se použít jak na zrcadla, kde nezanechává šmouhy, taktéž u oken není problém. Osvědčil se i při utírání prachu a mytí koupelny. Údržba je snadná-jednoduše se hodí do pračky. Určitě doporučuji.

15.03.2017

Tento hadřík doma používám už několik týdnů. Mám doma malé děti, takže hadřík je neustále v pohotovosti. Utírám s ním vylité pití, umatlaný stůl od dětských ručiček. Po použití hadřík vyperu, usuším a zase mohu použít.

10.03.2017

Hadřík Actifibre používám pravidelně, jsem s ním velmi spokojená. Výborně saje, je měkoučký, dobře se s ním pracuje. Je výborný také na mytí oken, nezanechává šmouhy. Dá se opakovaně prát v pračce. Mohu ho jen doporučit.

10.03.2017

Hadrik kupuji uz delsi dobu zkvele vstrebava prach a vodu.Jiny bych si uz nekoupyla,tedy kdyby mi finance nedovolily sahla bych po uterkach z papisu.Ale hadrik bych uz nevymenila,proste je s nim radost

Zadna

08.03.2017

Tento hadřík jsem měla možnost testovat jinde. Úklid s ním je rychlý. Umyvadla jsem s ním okna a úplně perfektní. Bez námahy a přišel mi o mnoho lepší, než klasický normální obyčejný hadr. Určitě si jej koupím, až bude potřeba. Doporučuji.

03.03.2017

Hadřík jsem si koupila, abych vyzkoušela, zda je tak dobrý, jak se o něm říká. Je super! Příjemný materiál hadříku, super saje, nezanechává šmouhy a dá se vyprat a opět použít. Jsem se značkou Vileda spokojená.

01.03.2017

Znčku vilea mám opravdu velice rada a mám od ní opravdu dost věcí se kterými jsem maximálně spokojena.Tento hadřík je naprosto dokonalý,úžasně saje vylitou tekutinu.Stačí přeprat v ruce a muže se dále používat

14.02.2017

Výborný hadřík, který perfektně saje a nezanechává nevhodné šmouhy. Povrch je za chvilku suchý. Používám v kuchyni na všechny povrchy a také v obýváku na prosklený stůl a obývákou stěnu. Všem mohu vřele doporučit.

09.02.2017

Hadřík vileda actifibre mam doma a pouzivam uz asi rok a je to ma prava ruka pri uklidu.pouzivam na okna, parapety, sporak, pracovni stul i nabytek.zvladne vsechny povrchy, da se prat a vypada stale jako novy.

19.01.2017

Mikrohadřík používám pravidelně. Už jsem si ho zakoupila po několikáte. Viledu jsem si mo oblíbila. Je to sympatická barva hadříku, dobře saje a úklid s ním se stává příjemnější. Mám ráda výrobky Vileda, protože jsou kvalitní.

16.01.2017

Tuto pomůcku do kuchyně mohu jen a jen vřele doporučit všem, co hledají něco speciálního! Tento hadřík neuvěřitelně dobře saje a nezanechává nevzhledné šmouhy na lince a desce. Doporučuji všemi deseti! :)

12.01.2017

Musím říct, že tento hadřík je super. Vyhrála jsem v ho v soutěži a od té doby už žádný jiný nepoužívám. Krásně saje nepoškrábe nábytek a hlavně dlouho vydrží. Stačí ho přeprat a jede se dál :-). Když už je na vyhození tak si koupím nový.

11.01.2017

Super pomocník. Vileda obecně je velmi kvalitní značka, od které mám již několik pomocníků na úklid. Vždy, když si kupuji nové hadrové násady na mop, přihodím si do košíku pár i těchto utěrek, jelikož jsou opravdu šikovné. Dobře sají, mají multifunkční využití. Velkou výhodou je, že po delším používání "nezasmrádnou" jak některé levné napodobeniny.

09.01.2017

Tak tyto hadriky jsem si poridila jednou a uz na ne nedam dopustit naucila jsem na ne celou svoji i manzelovu rodinu bez vyjimky. Krasne saji, suprove lesti a neni co jim vytknout snad jen ta cena by mohla byt o malinko nizsi :)

06.01.2017

tento hadřík už nedám z ruky.Dřív jsem koukala na cenu s doměním že je kvalita stejná.Ted vím že tomu tak není.Krásně saje,skvěle se s ním leští sklo a zrcadla a hlavně dlouho vydrží což je super,Určitě ho doporučuji

05.01.2017

Tento hadrik.jsem vyhrala v jedne soutezi pouzivam ho na okna a lesteni :-) jsem snim spokojena a koupim si ho urcite znovu. Nepousti chloupky a dobre saje kapky ktere na oknech zustanou po myti.za sebe doporucuju

04.01.2017

Snad nejlepší čistící pomůcka, kterou jsem doposud vyzkoušela. Má multifunkční využití, v domácnosti ho lze použít na utírání jakýchkoliv povrchů, leštění oken a zrcadel. Je zkrátka nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti.

03.01.2017

Hadřík, který už patří do naší domácnosti. Kupujeme pravidelně. Je to super velikost, krásně saje tekutiny a práce s ním je příjemná. Myslela jsem, že je to obyč hadr, ale není tomu tak. Kupovat budu dál a doporučuji všem.

03.01.2017

Kupujeme už pravidelně. Nesmí chybět v kuchyni ani v koupelně. Savý hadřík se kterým se skvěle pracuje. Dokonce ho používáme i v práci. Takže za mě jen spokojenost. Ostatně s touto značkou to není překvapující.

03.01.2017

Tento hadřík jsem vyhrála v soutěži a od té doby jsem si koupila další. Jsou prostě super. Krásně sají a práce s ním je snadná a příjemná. Používám je v koupelně i v kuchyni. Prostě super pomocník za pár korun.

03.01.2017

Tento hadřík jsem objevila díky možnosti testování a jsem maximálně spokojená. Zprvu drsný, pevný, po namočení s ním ale setřete vše a to nejdůležitější bez stop směru stírání. Skvělé třeba na okna, baterie v koupelně.

31.12.2016

Tento hadřík mám a jsem s ním naprosto spokojená! Výborně saje a čistí a taky je paráda, že se dá vyprat v pračce. Určitě už nebudu měnit, protože mě opravdu přesvědčil o svých kvalitách. Mohu jen doporučit.

27.12.2016

Hadrik je super po nekolika vypranich uz neni tak dobry na okna ale na utirani je dobry dal pohlti do sebe opravdu hodne vody. Musim si koupit novy kdyz byl novy byl perfektni na okna i zrcadlo. Jsem snim spokojena.

26.12.2016

U nás doma náš stálý pomocník. Poprvé jsem ho někde vyhrála, ale musím říct, že od té doby ho má i moje mamka a mé kamarádky. dávám ho jako dárek a odevšad sklízí jen dobré ohlasy! jsem z něj nadšená :-) Opravdu ,,vypije" vše co najde a je skvělý i na skleněné povrchy

21.12.2016

Řeklo by se hadřík... ale je to velký pomocník. Zejména to, že se obejdu bez mnoha čistících přípravků je moc fajn. Hadřík nenechává chloupky, skvěle vyleští každou plochu, beze šmouh, bez zbytečné námahy. Snadno ho vymácháte, rychle schne. Výborný výrobek.

21.12.2016

Oceňuji zejména absenci chemických úklidových prostředků. Šetřím finance i přírodu. Úklid je rychlý, snadný, efektivní. Hadřík nestojí mnoho a investice do něj se určitě vyplatí. Dobře se udržuje a vydrží dlouho jako nový.

21.12.2016

Vileda Actifibre jsem již vyzkoušela. A moje dojmy: vše doleští beze šmouh, cena je normální, dobře se s ním prostě pracuje. A když vidím šmouhu tady a šmouhu tam, tak jej popadnu a hned se dám do uklízení, a pak mám skvělý pocit.

21.12.2016

Další účinný a oblíbený pomocník do domácnosti. Efektivní úklid bez větší námahy. Všechny povrchy beze šmouh. Výborné je, že se hadřík dobře pere a je téměř ihned suchý. Pořizovací cena je velmi rozumná.

21.12.2016

Vileda Actifibre mohu jenom poroučit. Měla jsem možnost ho vyzkoušet, protože jsem ho dostala k svátku. Krásně doleští beze šmouh, cena je také celkem přijetelná, krásně se s ním prostě pracuje, super pomocník, jak pro chlapy, tak pro maminy, které pořád něco uklízí a takovéto pomocníci se jím hodí denodenně

21.12.2016

U hadříku oceňuji zejména jeho multifunkčnost, univerzálnost. Že se dá použít na všechny povrchy a je velmi šetrný. Také šetří úklidové prostředky, kterých se užije minimum. Na okna se mi osvědčil moc. Snadno se udržuje, rychle schne. Doporučuji.

20.12.2016

Activfibre od Viledy si nemůžu vynachvalit. Neznala jsem ho a pak jsem zacala uklizet v hotelu a denně myla okna. Super pomocnik, leští beze smouh! Práci mi ušetří každý den. Cenové taky parada ds se sehnat pod 50,- hned jsem ho koupila sobě i mamce. Lesti, stírá krásně. Bohužel se docela rychle opotrebuhe a začne se trepit a ztraci lestici schopnost.

Rychle opotřebení.

20.12.2016

Vileda Actifibre mikrohadřík mám doma.Vyhrála jsem ho nedávno v jedné soutěži a musím říct,že přes svoji cenu nemá konkurenci.Svou schopností umí odstraňovat nečistoty,vyrovná se nano houbičkám a víc vydrží.Skvělý pomocník,doporučuji

:)

20.12.2016

Od té doby, co jsem poprvé vyzkoušela Vileda Actifibre mikrohadřík, už jiné nepoužívám. Nejvíce oceňuji jak skvěle sají tekutiny a po vyždímání hodně rychle usychají. Skvělé je také, že nezanechávají chlupy, takže mají opravdu široké použití. Rozhodně tyto hadříky doporučuji.

20.12.2016

Mikrohadřík jednoduše se ždímá, velmi rychle schne, nábytek nepoškrábe. Má vynikající savost. Bere špínu a je vážně super.Doporučuji.:) Jsem velice spokojena.:) i mé kamarádky si moooc chválí.Lze i prát.

Žádné zapory nemá,je to velký pomocník při uklidu.:) Cena naprosto skvělá.Žádné vyhrady nemám.

19.12.2016

Vileda Actifibre mikrohadřík je moc moc bezva.je sice dražší,ale každopádně stojí za to.Dřív jsem mývala spoustu různých hadříků a hader, které nestáli za nic.Ted mám jenom tyhle a jsem s nima strašně spokojená :-)

18.12.2016

Mikrohadřík jednoduše se ždímá, velmi rychle schne, nábytek nepoškrábe. Má vynikající savost. Vyprala jsem ho v pračce. Stále je pěkný a dost savý. Tento materiál nevyžaduje použití chemických prostředků.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat