Mytí oken už není dřina: Zvládne to i malé dítě. Podívejte! (FOTO)

10.06.2016 | Bydlení a design

Testování s Bety získává u našich čtenářek stále větší oblibu. To ostatně dokazuje i to, že některé z vás nejenže daný výrobek otestují a napíší k němu komentář, ale ještě celý proces testování zdokumentujete a pošlete nám fotky. Jako například testerka Kasherka a Pajakr.

Obě dvě testovaly vysavač na okna Vileda Windomatic – a obě z celého procesu pořídily skvělou fotoreportáž. A jako poděkování jim na účet posíláme 1 000 bonusových bodů! Ty mohou směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

Mytí oken je jedna z těch protivnějších domácích prací – náročná fyzicky i časově (v přítomnosti dětí kolikrát i psychicky), ale Windomat mi práci podstatně ulehčil a zpříjemnil. Na naše venkovní okna to ale bylo s vysavačem vyloženě paráda. Namydlit a vysát. Čistým hadrem jsem jen otřela místa kolem rámů a bylo hotovo. Neuvěřitelně jednoduché. Když jsem chytila ten správný grif, okno bylo i beze čmouh a opravdu nebylo nutné žádné další leštění. Problém jsem měla jen u oken se širokým parapetem, ale stěrka je ohebná, takže zase šlo jen o ten správný grif. Výhodou je, že vysavač se dá použít i vertikálně, takže pod žaluziemi ani naspodu okna nezůstaly šmouhy.Vysavač jsem vyzkoušela i na zrcadla, dlaždičky, plochu stolu, a dokonce jsem s ním vysála i vytřenou podlahu (už žádné čekání, až bude sucho, žádné ťapky od kocourka – hned je sucho a vyleštěno),“ napsala Kasherka, která – jak je z fotek patrné – měla při testování i zdatné pomocníky.

Tak štěstí se usmálo i na mě a stala jsem se testerkou úžasného vysavače na okna Vileda Windomatic. Nemohla jsem se dočkat víkendu, kdy budu mít čas a vrhnu se na špinavá okna. Vileda Windomatic je skvělý pomocník. Nejenže se zkrátí čas mytí, ale odpadá úmorné leštění. Stačí okna klasicky umýt vodou a čistícím prostředkem a o zbytek se postará vysavač. Vše je rychlé, pohodlné se skvělým výsledkem. Manipulace je jednoduchá. Windomatic se mi osvědčil nejen na okna, ale i na konferenční stolek v obýváku nebo sklokeramickou desku na sporáku. Já ho můžu vřele doporučit stejně tak můj pomocník na fotografii,“ rozplývala se Pajakr (tak jako my se v redakci rozplýváme nad jejím roztomilým chlupatým pomocníkem).

Vysavač Vileda Windomatic už hodnotilo 54 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto pomocníkem do domácnosti? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat