Extra výkon pro snazší mytí oken

21.11.2017 | Bydlení a design

Elektrický vysavač na okna od Viledy se dočkal dalšího vylepšení. Windomatic je nově vyzbrojen speciálním tlačítkem, kterým se zvyšuje jeho sací výkon. Je to další krok, jak zdlouhavou a fyzicky namáhavou práci, jakou mytí oken bezesporu je, ulehčit.

S inovovaným Windomaticem se vyhnete nejen odkapávající špinavé vodě, ale také nevzhledným kocourům.  

Ještě větší výkon


Díky tlačítku MAX získá vysavač na okna Windomatic od Viledy ještě větší sací výkon.

Windomatic je elektrický vysavač na okna vybavený gumovou lištou. Stačí okno umýt čisticím prostředkem a potom ho vysušit přístrojem od Viledy. Tento pomocník odsaje všechnu špinavou vodu do integrované vodní nádržky, kterou lze mýt v myčce na nádobí.

Windomatic je nově vybaven tlačítkem MAX, díky kterému snadno získáte ještě větší sací výkon. Nejenže ochrání váš parapet od špinavé vody, ale odpadne vám i nekonečné leštění a zůstanou jen dokonale čistá okna.

Bez jediné šmouhy


Windomatic využijete nejen při mytí oken. Získáte v něm všestranného pomocníka pro každodenní úklid.

Díky flexibilní hlavici, která zajišťuje správný úhel mytí, snadno dosáhnete i do rohů a dolních záhybů oken. Speciální dvojitá gumová lišta přilne dokonale k povrchu a zajistí okna bez jediné kapky nebo šmouhy. Elektrický vysavač na okna od Viledy můžete používat jak ve vertikální, tak i horizontální poloze, což práci mnohdy ulehčí.

Windomatic není určný jen k mytí oken, ale osvědčí se jako všestranný pomocník na každodenní úklid. Použít ho můžete také na zrcadla, sprchové kouty a jiné hladké povrchy. Na jedno nabití vydrží v provozu až 40 minut, což se rovná přibližně 120 m², a to i když je zapnutý režim MAX.

Elektrický vysavač na okna Windomatic je k dostání v běžných sítích hypermarketů a v e-shopu již od 1099 Kč.

Více informací najdete na www.vileda.cz

Inovativní Windomatic od Viledy mohou vyzkoušet i naše testerky! Přihlaste se ZDE!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat