Prázdné lahve, kýčové svíčky nebo rotoped. Zbytečnosti k vyhození, které má doma snad každý

21.04.2018 | Bydlení a design

Mnohdy máme dojem, že něco nutně potřebujeme. Něco se nám líbí nebo nám připadá věc praktická a jak to tak bývá, hledáme si k její koupi co nejvíce dobrých důvodů, abychom sami sebe přesvědčili, že si ji nepořizujeme bez rozmyslu.

Kteří členové vybavení naší domácnosti často končí bez užitku a jen nám překážejí?

Rotoped: Na prádlo je skvělý

Která z nás v životě nezatoužila po vypracovaných stehnech a pevném pozadí? Pod náporem televizních reklam či internetových videí podlehneme lecčemu. Jednou z věcí, kterou má nebo měl doma snad každý z nás je cyklistický trenažer. Nezabere moc místa, lze ho pořídit za pár „šupů“ a zaručuje nám skvělé výsledky za pár dní. Čím to tedy je, že téměř každý takový rotoped potká stejný osud, kdy je postupně degradován na věšák na prádlo?

Bublinková lázeň na nohy: Pro babičku?

Výborná věc, pokud si chcete zahřát nohy, rozmočit tvrdou kůži na patách nebo podarovat babičku. Jenom je škoda, že ho použijete jen jednou, v lepším případě dvakrát. Používání je totiž poněkud komplikované, i když reklama tvrdí opak. Musíte do něj napustit vodu, donést si ho na místo, kde ho chcete použít, následně najít prodlužovák, jelikož určitě nechcete sedět metr od nejbližší zásuvky, ale svůj relax si užívat například u televize, kde následně zjistíte, že to bylo zbytečné, neboť přes kravál, který stroj vydává, neslyšíte ani slovo. Babičky ho s největší pravděpodobností ani nevytáhnou z krabice.

Lávová lampa: Podívání na pár minut

Komu by se nelíbily líně se pohybující bubliny slizu? Plují nahoru a pak zase dolů. A to je všechno. Na tržnici ji seženete za pár stovek, a když vám nezapálí byt, můžete se klidně týden kochat její nádherou, pak z ní další dva roky stírat prach a následně ji pět let skladovat ve sklepě, než ji konečně vyhodíte.

Multifunkční fén na vlasy: Nástavců plná skříňka

Bezvadná věc. Jeden přístroj a k němu dvanáct nástavců – na lokny, ještě větší lokny, pro větší objem nebo rovné vlasy. Žádný z nich většinou nefunguje tak dokonale, jak prezentují obrázky na krabici. Vždy jsou s nimi vlasy akorát míň nebo víc špatně upravené. Tak je z něj povětšinou nadobro jen obyčejný fén. Nástavce ale pečlivě schováváte, máte jich plnou skříňku pod umyvadlem, i když víte, že je nikdy nebudete potřebovat.

Prázdné lahve od drahého alkoholu

Typické zátiší, které je k vidění na horních skříňkách spousty kuchyní. Dostanete k narozeninám lahev whisky a po vypití je vám líto lahev vyhodit. Šup s ní na linku! Postupem času se počet lahví znásobí a nejenže vypadáte v očích návštěv jako alkoholik, navíc ještě působíte jako nepořádník, jelikož (ruku na srdce) nikdo nikdy lahve nesundá, aby je opláchl od prachu, přes který už ani není vidět nápis na lahvi.

Svíčky neobvyklých tvarů: Kdo škrtne sirkou?

Příšerný kýč, který ani nemusí mít tvar anděla. V podstatě jde o jakoukoli svíčku neobvyklého tvaru, kterou nám je líto zapálit, protože jsme ji dostali k narozeninám. Stojí na poličce, kde by mohla, alespoň na první pohled, plnit účel dekorace, ale bohužel z ní trčí knot. Sedá na ni prach a má schopnost se množit. Za pár let vám na polici stojí tři pejsci, jedna kočička, jedna parafínová replika penisu, kterou vám dala kamarádka k narozeninám, a jedna je horší než druhá.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:49
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat