Černo-bílé industriální bydlení: Líbí se vám styl á la vězení?

Na první pohled tento interiér připomíná opuštěnou nemocniční chodbu, případně laboratoř šíleného fyzika (nebo architekta), nicméně při bližším prozkoumání zjistíte, že není jen chladným prostorem, ale nabízí i pohodlí, které byste v něm na první pohled možná tak úplně nečekali…

Architekt Peter Kostelov v originálně pojatém bytě spojil strohost a chlad kovu s tradičním materiálem – dřevem. Jak je patrné z fotografií, dominují zde odstíny černé, šedé a bílé.

Netradiční kombinace materiálů dodává bytu osobitý ráz. Zatímco dřevo je především použito pro obložení na stěnách, většina nábytku (ale například i dveře a okna) je vyrobena z kovu.

Industriální, futuristický prostor nejspíš nezíská příliš mnoho fanoušků, protože může působit velmi neosobně, stroze a chladně (nemluvě o tom, že pro řadu z nás by byl až příliš depresivní), ale rozhodně stojí za pozornost.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat