Nakopněte se po rozchodu. Udělejte změny ve svém single bytě

Pokud patříte k ženám, jež právě prožívají smutné období po rozchodu či rozvodu, moc dobře víte, jak je důležité se pořádně odrazit ode dna a odstřihnout se od minulosti. Proč novou éru neodstartovat třeba v novém bytě?

Samozřejmě, jen málokdo z nás může jen tak koupit nový byt a přestěhovat se, takhle radikální řešení jsme na mysli ani neměli. Jenže byt, kde jste prožívali s partnerem několik let, může znamenat závaží v podobě vzpomínek na dobu, kdy jste spolu byli šťastní (a takové vzpomínky krátce po rozchodu nepatří právě k nejpříjemnějším).

Zkuste byt změnit k obrazu svému – abyste mohla začít znovu, v prostoru, který je jen a jen váš a který si vybudujete, tak jako budujete novou etapu svého života.

Nebojte, nemusíte se uchylovat k radikálním změnám. Ani nehrozí, že byste vyluxovala poslední zbytky peněz na svém účtu! Někdy stačí méně, než si myslíte.

Začněte od… stěn!

Máte jedinečnou možnost natřít stěny v bytě takovými barvami, které jste vždycky chtěla zkusit, ale o nichž jste věděla, že by vám neprošly. Tak ji využijte! Nemusíte hned vymalovat celý byt, zkuste začít nejlépe přístupnou stěnou, i tak docílíte hezkého efektu! A nebo sáhněte po tapetách, případně samolepkách na zeď. I malá změna se počítá!

Využijte prostor

To, že se partner odstěhoval, je beze sporu neradostná věc. Ale má to jedno (malé, ale přece) pozitivum – všechno místo ve skříni, na policích a v komoře je teď jen a jen vaše! Takže proberte šatník (skvělá příležitost vyházet kousky, které už nenosíte) a pěkně si ho uspořádejte. Přerovnejte knihy na policích, vytáhněte své oblíbené kousky na světlo! Teď už je jen na vás, co se kde bude vyjímat!

Zaměřte se na nábytek…

Bylo by pěkné, kdyby člověk mohl nábytek prostě vyměnit, ale peněženky většiny z nás by asi právě nejásaly… Tak proč nezkusit stávající nábytek alespoň přestavět? Pohrajte si s prostorem bytu, buďte kreativní. Kdo říká, že nábytek musí stát v místnostech podle nějakých pravidel? Najděte si svá vlastní!

…a pak jej vyšperkujte

Pomocí nejrůznějších dekoračních předmětů či technik můžete nábytku vtisknout originální (váš) styl. Takže se zaměřte na doplňky a spol. Rozmístěte po bytě polštářky, nejrůznější sošky, obrazy, květiny, fotografie svých blízkých… Nebojte se být svá – je to váš domov!

Pusťte si domů světlo

Nepodceňujte ani dostatek světla v prostorách bytu. Vyměňte staré, tmavé závěsy za nějaké lehounké a vzdušné, které umí propustit světlo, investujte do lampiček na nočním stolku, pořiďte si lustr podle svých představ. Světlo je zárukou lepší nálady. A tu teď potřebujete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat