Připravte svou zahradu na letní sezónu!

27.05.2015 | Bydlení a design

Stejně rychle jako nastoupilo jarní počasí, přijdou také letní teploty. Takže se jimi nenechte překvapit a připravte svou zahradu na dobu opalování, koupání a grilování – víme, co se vám bude hodit!

Základem je posezení

Každý, kdo vlastní zahradu nebo aspoň dvorek, by měl svůj kousek zeleně využít na maximum. Není přeci nic lepšího, než se po práci natáhnout s limonádou do stínu a užívat si ticho, klid a pohodu.

K nejoblíbenějším patří skládací plážová lehátka, která seženete za pár korun a navíc jsou taaak pohodlná. Pokud ale patříte k zarytým romantikům a máte k dispozici dva stromy, zavěste mezi ně houpací lehátko nebo síť. Poblíž postavte stolek a váš osobní koutek je na světě!


Tip: Pokud máte děti, určitě si zamilují zahradní houpačky, které můžete postavit opravdu kamkoliv.

Při budování posezení nezapomeňte na stín. Ideální je posezení umístit tam, kde je stín přirozený, ale ne každý má na zahradě vzrostlé stromy, že? Můžete si buď pořídit praktické markýzy, nebo levnější slunečníky, které můžete umístit kamkoliv (a užijete je i na dovolené).

Kdo by nemiloval grilování?

Ať už máte zahradu tisíc nebo dvacet metrů čtverečních metrů velikou, zahradní gril by tam rozhodně neměl chybět. Oceníte ho, až si budete chtít dopřát nějakou tu grilovanou pochoutku nebo až dorazí přátelé. Nemusíte hned kupovat luxusní gril za několik tisíc. Na občasné grilování si bohatě vystačíte se základním grilem za pár stovek.

Zábava zaručena

Posezení máte, gril také – už jste připravení na letní zahradní párty? Možná by to ještě něco chtělo, že? Outdoorové společenské hry zažívají velký boom a v obchodech pořídíte opravdu široký výběr. A nebojte se, ne všechny jsou prostorově náročné a dají se hrát i na menším dvorku.

Tak už stačí jen posekat zahradu a můžete svolat zahradní večírek!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat