Dojemné video: Přišli o dvě děti a pak šokovali rodinu tímto!

Tohle video před nedávnem obletělo svět – jsou na něm zachyceny reakce jedné rodiny, která se poprvé tváří v tvář setkává s novým členem.

Lacey a Banks Farrisovi se roky pokoušeli o miminko. Bohužel neúspěšně. A když po letech snažení a nejrůznějších lékařských vyšetření a zásahů Lacey otěhotněla, přišla rána v podobě potratu.

Dvojice se proto rozhodla pro adopci. První pokus však nevyšel. Nakonec se ale i na Laceyho a Bankse usmálo štěstí. Z porodnice si díky dalšímu pokusu o adopci odnesli novorozenou holčičku, kterou pojmenovali Finley.

Jenže tentokrát – snad aby nevyplašili štěstí – o dalším adopčním pokusu nikomu nic neřekli, dokonce ani svým nejbližším.

A první okamžiky, kdy své rodině malou Finley ukázali, si nahráli na následující video, které už k slzám dojalo statisíce lidí!






Celkem 14 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat