Rodinné vzpomínky dejte do fotoknihy. Vydrží přes 300 let!

22.06.2016 | Děti a rodina

Moderní rodinné album? Fotokniha. Uchová Vaše vzpomínky pěkně pohromadě. Snadná příprava, kvalitní zpracování, dodání až k Vašim dveřím.

Spousta z nás si ze svého dětství pamatuje na okamžiky nad rodinným fotoalbem. Přitom pořízení takového fotoalba nebylo vůbec jednoduchou záležitostí, ale i přesto bylo ve většině rodin.

V dnešní době má každý mnoho fotografií, ale pouze v elektronické podobě. Zůstanou ve fotoaparátu, mobilu, kameře, na pevném disku počítače nebo na různých paměťových mediích.

Je potřeba si uvědomit, že vývoj na poli techniky jde dopředu obrovským tempem a zařízení, na kterých máme většinu fotografií, nemusí za pár let fungovat nebo být kompatibilní s novými technologiemi. Neztraťte tak zachycené momenty a nezapomínejte pořízené snímky pravidelně zálohovat tou nejbezpečnější metodou na světě – tiskem fotografií.

Vytvořte si moderní rodinné fotoalbum podstatně jednodušším a rychlejším způsobem než dříve. Sestavte si ho přesně podle Vašich představ, doplňte ho popisky nebo dalšími obrázky. Nechte si až domů doručit fotoknihu z Vašich vlastních fotografií. Stačí si jen vybrat z řady připravených motivů, vložit fotografie a fantastická vzpomínka, například na dětská léta Vašich potomků, je na světě. Vše výše zmíněné právě u 24print on-line, bez nutnosti složité instalace nepřehledného softwaru. Fotoknihu jistě ocení i prarodiče a sami uvidíte s jakou radostí v ní za pár let budou listovat právě Vaše děti.

Jelikož fotoknihu budete často prohlížet, je potřeba, aby byla kvalitní. Měla by být odolná proti poškrábání, otiskům prstů i nechtěným kapkám vody. V ideálním případě by neměla obsahovat ani škodlivé halogenidy stříbra, jako většina klasických fotografií. Vše výše uvedené splňuje  v České republice pouze jediná fotokniha a to HD Profi Book od 24print.

Unikátní technologie ploché vazby navíc umožňuje Vašim jedinečným fotografiím krásně vyniknout přes celou šířku knihy. Jednu fotografii tak lze bez obav použít přes dvě stránky. Kompletní snímek je vidět s veškerými detaily i podél vazby.

Fotokniha HD Profi Book si najde ve Vaší knihovně stálé místo. S její životností více než 300 let se bude předávat z generace na generaci a jistě si ji tak budou prohlížet i pravnuci Vašich pravnuků.

Podívejte se, jak krásné mohou Vaše fotoknihy být.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat