Jste připraveni na další dítě? Tahle znamení napoví

Pohráváte si s myšlenkou, že by váš potomek už nemusel být jedináčkem, ale nejste si tak úplně jistí, že jste na další dítě dostatečně připraveni? Pak pro vás máme několik znamení, že je nejvyšší čas, abyste začali na miminku „pracovat“.

Oba toužíte po miminku

Zda mít druhé dítě, není jen rozhodnutím ženy nebo muže. Musejí se na něm shodnout oba partneři. Tak na to nezapomínejte – občas některé ženy trvají na druhém miminku i tehdy, když je partner k takovému nápadu spíše rezervovaný. Často taková situace zanechá nepěkné následky na jejich vzájemném vztahu.

Jste posedlí miminky

Rozplýváte se nad kočárky na ulici, u známých ignorujete hostitele a jste „přilepení“ k jejich několikaměsíční dcerce či synkovi, na internetu hledáte vtipná videa s miminky, nad dětskými botičkami jste v obchodě schopní prostát hodinu.

Můžete si to dovolit

Své rodinné finance obhospodařujete už i s ohledem na to, abyste v nich měli dostatečnou rezervu pro případ druhého potomka. Podvědomě schraňujete peníze na kočárek, postýlku, záplavu plenek…

Posily máte v malíčku

V hlavě už máte seznam kamarádek, které jsou připraveny v případě potřeby dítko pohlídat (a ještě je máte rozdělené podle toho, od jakého věku se zvládnou o miminko postarat, respektive jak malé dítko můžete které kamarádce svěřit), znáte rozvrh hodin své maminky nebo tchyně, takže je jasné, kdy která může hlídat, víte, jaká agentura vám v případě potřeby dohodí „chůvu na hlídání“… Zkrátka máte jasnou síť lidí, kteří vám po příchodu dalšího miminka na svět pomohou (a to je zatím ani ještě nepotřebujete).

Jste smířená se změnami

Teď něco jen pro budoucí maminky – pokud vám nevadí, že zas přiberete, přidáte na svém těle nějaké ty strie a jste ochotny podstoupit všechen ten maraton kojení a pak posilování a hubnutí těhotenských kilogramů (a dokonce se těšíte, až vás zase bude zdobit těhotenské bříško), je jasné, že vám v cestě za dalším potomkem nestojí (skoro) nic v cestě.

Váš prvorozený prosí o brášku/sestřičku

Tedy ne že by o tom, zda si „pořídíte“ ještě jedno dítě, měl rozhodovat váš prvorozený potomek, ale pro mnoho rodičů je to silný argument. Tedy onen starší sourozenec po narození bratříčka či sestřičky pozná, že to možná nebyl až tak dobrý nápad, ale dejte tomu pár let (tak dvacet) a bude z nich skvělá dvojka!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat