I muži mají své… biologické hodiny

„Měla by sis pospíšit, začínají ti tikat biologické hodiny!“ Tahle věta je dobře známá každé ženě okolo třicítky, která ještě nezaložila rodinu. Ovšem slýchat by ji klidně mohli i muži.

Podle řady studií totiž tikají ony pomyslné hodiny i zástupcům „silnějšího“ pohlaví. Není totiž pravda, že muž může mít bez problémů dítě, kdykoli (respektive v kterémkoli věku) se mu zachce.

Podobně jako klesá s věkem plodnost u žen, klesá i u mužů. Pomyslnou hranicí je 35 let.

Tak jako se u většiny žen okolo třicítky ozývají probuzené mateřské pudy, tak se mohou ozývat u mužů. Poměrně často se pak stává, že pánové, kteří mají například o deset let mladší přítelkyni, jež o zakládání rodiny zdaleka nechce slyšet, po třicítce zjišťují, že se smyslem jejich života pomalu stává usilování o otcovství.

Z tohoto hlediska jsou podle odborníků ideální partneři, u nichž není v tomto kritickém období tak vysoký věkový rozdíl.
TIP Bety: Nevíte si rady se žádostí o přídavky na děti? Nevyznáte se, kdo a za jakých podmínek má na ně nárok? Zeptejte se ZDARMA naší sociální pracovnice Vlaďky v její on-line poradně






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat