BRUTÁLNÍ proměna: Namísto nechutné huspeniny sexy bloché bříško! (FOTO)

Matka dvou dětí kdysi vážila 152 kilogramů, ale s touto zkutečností se rozhodně nechtěla smířit a změnila své tělo k nepoznání.

Jídlo bylo její nejlepší přítel a jedla dvakrát tolik kalorií, než je doporučená dávka pro ženu. V roce 2009, kdy jí bylo 38 let, Mellisa Foreman porodila dvojčata a rozhodla se něco se svou váhou udělat. „Chtěla jsem být aktivní maminka, která může honit své děti. Nechtěla jsem, aby mi obezita zkrátila život," svěřila se DailyMail.

Mellisa se v České republice rozhodla podstoupit operaci žaludku, aby nemohla přijímat tolik potravin. Zároveň si upravila jídelníček a začala aktivně sportovat. Po 18 měsících radikálního hubnutí se však dostavil další problém. Zavěšené kůže, která jí připomínala minulost. Musela jít proto znovu pod kudlu, kdy jí plastický chirurg odstranil několik kilogramů přebytečné kůže.

Mellisa postupně zhubla 76 kg a nyní pomocí svého blogu radí ostatním lidem, jak se poprat s nadváhou a nevzdat to.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat