Diskuse na téma Vizážistka

Pěkný večer přeji. Ráda bych prohloubila své znalosti a zkušenosti a zkusila něco jiného, než dělám doposud. Tak jsem přemýšlela nad vizážistkou, protože by mě to hrozně bavilo, ale pochopitelně bych potřebovala navštívit, respektive navštěvovat nějaký kurz..Ale nemám žádné zkušenosti, najde se někdo, kdo nějaké zkušenosti má a mohl by mi dát pár rad a tipů a co vlastně od toho můžu očekávat?? Děkuji mooc

Iva 08.11.2016

Může mi někdo prosím popsat, jak to v makeup institute probíhá, kdybych se pro nějaký kurz rozhodla??

Niccol Iva 20.11.2016

Je to už nějaká doba zpátky, co jsem tam byla a byla jsem tam na jednodenním kurzu, takže předpokládám, že i záleží od kurzu, ale my jsme dopoledne brali věci teoreticky aa odpoledne si to vše vyzkoušeli prakticky :) Je to tam vážně fajn, skvělý přístup, lidi se nám tam věnovali .. :)

Iva Niccol 23.11.2016

No tak to je super, já totiž byla na kurzu, kde jsme to vše prali hlavně teoreticky a pak si to nemohli ani vyzkoušet. Totálně zbytečně vyhozené peníze. Hrůza, tak bych nerada dopadla stejně.

Niccol Iva 24.11.2016

Nebojte, makeup institute dle mého má už takové jméno, že si špatnou kvalitu rozhodně nedovolí ;-)

Hanka 09.10.2016

Hledam nejaky takovy kurz, nebo spise i kosmeticky po Praze, kdo mi poradiii?

Niccol Hanka 12.10.2016

zmiňovaný make-up institute je v Praze ;-)

Hanka Niccol 17.10.2016

Profi kurz?

Niccol Hanka 23.10.2016

Ano i profi, respektive kurzy pro pokročilé.. Mají toho na výběr docela dost a na stránkách máte veškerou nabídku ;-)

Zdenda 24.09.2016

Holky, ale ten makeup institute, to je něco nového otevřeného ne? Protože když jsem hledala v Praze já nějaký ten kurz, tak jsem na nic takového nenarazila . a teď když sem projížděla jejich stránky tak je mi to docela líto .. :(

Niccol Zdenda 25.09.2016

Já tam teda byla asi dva roky zpátky, takže záleží .. XD

Denda 24.08.2016

Tak si říkám, proč jsem na makeup institute Prague nenarazila dřív a místo toho vyhodila zbytečně peníze jinde. Našla jsem si je na facebooku a projela jejich zeď a musím říct že jedno velké wooooow! Začínám šetřit a ještě do konce roku si udělám nějakým kurzem radost, protože co jsem to tak proletěla, nabídku mají opravdu bohatou a určitě si vyberu.

Sandriskaa 23.08.2016

Jo o makeup institute už jsem slyšela, tak jsem ráda, že to slyším takhle i od cizího. Asi opravdu půjde o kvalitu. Díky moc.

Silvie 20.08.2016

Tak dívejte ;-) V Praze doporučuji make-up institute Prague. Sama mám zkušenosti, ale bohužel ne z kurzu na nějaké profesionální úrovni. Ale byla jsem tam na kurz osobního make-upu na doporučení od mé kamarádky, která je kosmetička a dělala si tam nějaké kurzy dřív, bohužel nevím, co konkrétně. Kdyžtak mají i facebookové a i internetové stránky tak se podívejte kdyžtak. Nabízejí toho spoustu *17* líbilo se mi prostředí a individuální přístup, který tam měli. Věřím, že spokojená budete ať už by jste si vybrala cokoliv.

Sandriskaa 18.08.2016

Když jste zmínila Prahu, tak pokud máte nějaké doporučení co se týká Prahy, tak budu ráda. Bydlím sice v Plzni, ale není problém se tam tam dojet, protože nevím, jestli tady u nás je něco, co by stálo za to. A ano, chtěla bych to dělat na profesionální úrovni, teda alespoň časem, jak nasbírám zkušenosti a uvidím, jak to půjde.

Silvie 15.08.2016

Tak záleží jaké máte požadavky. Chcete jen nějaký kurz na profesionální úrovni? Záleží pak taky místo, Brno, Praha? A taky cena a časovou náročnost, kolik jste schopná tomu obětovat času. <3<3


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat