Diskuse na téma Věříte kartám a astrologii?

Čtete pravidelně horoskopy, víte, co charakterizuje vaše znamení a nebo chodíte ke kartářce? Máte amulet pro štěstí? Stalo se vám někdy něco, co nemělo racionální zdůvodnění? Podělte se s námi o vaše zkušenosti!

Tak to je naprosto jednoznacne, jasne, ze verim na horoskopy. Ano, chodim pravidelne na karty a cteni z dlane. Taky mam mullet pro stesti.

zora.vselichova 22.11.2012

Já tomu věřím jenom trochu, a jenom tomu co si vyložím sama. Není to tak těžké. Mám různé druhy, poslední úlovek jsou tyto http://www.popron.cz/kolektiv-vykladaci-karty-lenormand-kniha/s-722118/ je k tomu i kniha s postupem jak vykládat. Párkát už mi to vyšlo ale taky ne... ono taky záleží na tom jak si to člověk vyloží... lepší je to než se ptát na osud, tak třeba ptát se co máte udělat nebo jiné rady do života.

Markéta 08.04.2011

...já docela věřím, byla jsem u kartářky a v hodně věcech se u mě "trefila". Ale byl to výklad z Tarotových karet. Těm věřím. Jednou jsem byla taky na výkladu z karet normálních a to mi moc nevyšlo.

M 07.04.2011

Někdy čtu svůj horoskop ale moc na to nedám....Ale snažím si někdy vyložit karty takže se spíš zajímám o Tarot..Zkušenost z výkladem já sama nemám ale byla jsem přítomná u výkladu kamarádky..ale paní tak fikaně vytahala polovičku informací od mé kamarádky že už pak nebylo složité vyložit ...Ale sama osobně si myslím že něco asi je že člověk může předvídat budoucnost ... Ale do jaké míry chceme znát pravdu co nás čeká..


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat