Bety.cz
Nastavit jako domovskou stránku
čtvrtek 17. května | svátek máAneta
Přihlásit | Nejste registrována? Registrovat 

diskuse

Diskuse na téma Miluji ho, ale nevěřím mu...

verunnja| 16.5.2011 12:31:12

no nevím prostě co mám dělat...

Zobrazeno 7 / celkem 7 příspěvků seřadit dle: Přidat nový komentář
Neregistrovaná/ý - Líba
25.12.2011

Žárlivost se ve vztahu objevu, když tam není důvěra. S tím by se mělo něco dělat, ne urážet toho druhého a vsugerovat mu, že je hysterka nedej bože mu dát par facek. Ten kdo žárlí se většinou bojí, mnohdy to souvisí s jeho dětstvím, rodiči, kde možno viděl, že k sobě nejsou upřímní. To by se nemělo stát. Mělo by se to řešit. Ráda bych poradila, nebo udělala něco víc, vykládám karty, když budete chtít najdete mne na "věštba álpany". Líba

Odpovědět Přidat nový komentář
Neregistrovaná/ý - Veronika
17.11.2011
Neregistrovaná/ý - Kary | 16.11.2011
Verunnja: Pokud ve vztahu nevěříš, není to správný vztah! Já jsem tento problém měla taky a mále se ze mě stala žárlivá hysterka. A to je opravdu špatné! Nejlepší je nic neřešit, nezjišťovat. Pokud jsi jinak ve vztahu šťastná a stará se o tebe, má tě rád a jste spokojeni, tak bych to neřešila! Já už jsem od života dostala jednu facku, co se tohoto týče, ale naštěstí mi bylo odpuštěno a jsme spolu pořád a vše je jen lepší! NAUČ SE VĚŘIT. Pokud to neuděláš, v dalším vztahu budeš mít zase problém a pořád dokola. To není dobré. Držím palce, každá z nás je silná osobnost a zvládneme vše ;)

Tvoje slova by měl slyšet můj jinak báječný chlap. Tolik mě miluje že asi ze strachu že o mne přijde dělá podobné věci a neustále mě z něčeho podezírá... Už jsem mu říkala že tímto to všechno akorát zkazí, ale to je jak házet hrách na zeď

Neregistrovaná/ý - mima
17.11.2011
Neregistrovaná/ý - lucia | 24.9.2011
Sem vdana ziju s manzelem uz 5 let svadbu sme mely pred dvema roky mam snim tri deti a moc se trapim .Nemam se kou sverit nebot kvuli manzelovi nemam pratele rodina a blizci uz na navstevu nechdi chtela bych vam jen napsat ze nejsem stastna nebot se dusevne trapim manzel se ome prestal zajimat nema ani tuseni jak se trapim moje trapeni je ze si me nevsima nevenuje se my nepohladi me ani trosicku se my nevenuje spime kazdy sam ja vloznici a on v deckem pokojicku nevim vce je chyba ale moc me to trapi kdyz chci snim mluvit tak me slove odrazi ze ja ani nevim co mu mam odpovedet nevim jestli tenhle vztah nekam dojde ale asi ne chtela bych aby jednou kdyz prijde domu se me zeptal :Ahoj lasko jak ste se tu dnes mely??? I to by me potesilo no ale toho se nedockam

lucia.... keby vo vašom vžťahu neboli deti, moje slová pre vás by boli asi : " dievča zlaté, zober sa a začni ŽIŤ!!!!" no keďže sama vychovávyť 3 deti je takmer nadľudské úsilie, treba sa snažiť o Komunikáciu.... sama dobre viem aké ťažké je komunikovať s niekym, kto o to nestojí, na zahodenie by nebolo ani uvažovať o manželskej poradni.... oplatí sa dať šancu vzťahu, ktorý trvá 5 rokov a sú v ňom 3 deti... no na druhú stranu si uvedomte, že ak nepomňže ani to, uvážte, v akom prostredí žijete a vychovávate svoje deti... ste matka... a ja osobne si myslím, že šťastná žena = najlepšia matka. aj keď svoje deti chcete chrániť pred vašimi problémami, deti to vycítia... aj ja som to videla ako dieťa, hoci si moji rodičia mysleli, že tomu nerozumiem... usmiať sa milo jeden na druhého, keď sa dieťa pozerá, a nadávať si a správať sa chladne keď dieťa zatvorí dvere od izby, na takú pretvárku by dospelí naozaj mali byť už rozumní....sama ste niekoľkokrát hovorili, že sa trápite, že ste nešťastná, vynaložte svoje úsilie na nadviazanie komunikácie, a ak to nepôjde, akceptujte to a pre boha živého nenechajte sa utrápiť v takom vzťahu... radšej mať starosti, s tým, či pošle výživné všas, ako sa stále užierať neopätovanou láskou... toľko môj názor... prajem veľa síl... a aby ste sa rozhodli správne...

Neregistrovaná/ý - Kary
16.11.2011

Jinak holky, doporučuji přečíst knihu "Jak žít s muži a nezbláznit se" od Lynn Resmussen. Opravdu výborná knížka o životě s mužem! Mě osobně dala opravdu moc a otevřela mi oči ;)

Neregistrovaná/ý - Kary
16.11.2011

Verunnja: Pokud ve vztahu nevěříš, není to správný vztah! Já jsem tento problém měla taky a mále se ze mě stala žárlivá hysterka. A to je opravdu špatné! Nejlepší je nic neřešit, nezjišťovat. Pokud jsi jinak ve vztahu šťastná a stará se o tebe, má tě rád a jste spokojeni, tak bych to neřešila! Já už jsem od života dostala jednu facku, co se tohoto týče, ale naštěstí mi bylo odpuštěno a jsme spolu pořád a vše je jen lepší! NAUČ SE VĚŘIT. Pokud to neuděláš, v dalším vztahu budeš mít zase problém a pořád dokola. To není dobré. Držím palce, každá z nás je silná osobnost a zvládneme vše ;)

Neregistrovaná/ý - Hana
25.9.2011

Měla by jste si najít nějaké přátele, jinak budete neustále myslet na manžela, který se vám stejně moc nevěnuje. Nejlepší je najít si něco co vás potěší a na co se budete těšit.. ale je to jen můj názor :)

Neregistrovaná/ý - lucia
24.9.2011

Sem vdana ziju s manzelem uz 5 let svadbu sme mely pred dvema roky mam snim tri deti a moc se trapim .Nemam se kou sverit nebot kvuli manzelovi nemam pratele rodina a blizci uz na navstevu nechdi chtela bych vam jen napsat ze nejsem stastna nebot se dusevne trapim manzel se ome prestal zajimat nema ani tuseni jak se trapim moje trapeni je ze si me nevsima nevenuje se my nepohladi me ani trosicku se my nevenuje spime kazdy sam ja vloznici a on v deckem pokojicku nevim vce je chyba ale moc me to trapi kdyz chci snim mluvit tak me slove odrazi ze ja ani nevim co mu mam odpovedet nevim jestli tenhle vztah nekam dojde ale asi ne chtela bych aby jednou kdyz prijde domu se me zeptal :Ahoj lasko jak ste se tu dnes mely??? I to by me potesilo no ale toho se nedockam

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

horoskopy

Nastavit horoskopy

Beran

21. března - 20. dubna

Léto už pomalu klepe na dveře a vy jste plní energie a nových nápadů. Využijte příznivého období a nečekaného přílivu inspirace ve svůj prospěch. Pusťte se do realizace svých dávných plánů. Pokud se do toho dnes pustíte, nemusíte se bát neúspěchu.

soutěž

Vyhrajte 2x2 vstupenky na představení Deadalos aneb podivuhodný let

Vyražte s námi do divadla!

Soutěž probíhá od 30.4.2012 do 18.5.2012

anketa

Jste spokojená s velikostí svého poprsí?

dítě dne

17.5.2012

Kde jste kdo??

• 4/5
Celkem 9
další

Tip na večeři

Pokud máte na sladký rýžový nákyp špatné vzpomínky ze školní jídelny, rozhodně zkuste tento recept a uvidíte, že si na něm pochutnáte.

Rýžový nákyp

Celkový čas: 45min

Energie: 837 kJ

Cena: 74 Kč

Skvělá vepřová pečeně netradičně.

Vepřová pečeně s hruškou

Celkový čas: 1h a 15min

Energie: 774 kJ

Cena: 178 Kč

Recept na přípravu zdravého lososa je jednoduchý. pokud máte možnost koupit lososa čerstvého, určitě zůstane tento recept ve vašem jídelníčku.

Losos na bílém víně

Celkový čas: 50min

Energie: 878 kJ

Cena: 381 Kč

Partneři Bety.cz - Odhaleno.cz (www.odhaleno.cz) Své náměty a připomínky k obsahu internetového magazínu Bety.cz posílejte na redakce@bety.cz, technické problémy na podpora@bety.cz.
Kontakty na redakci, obchodního a marketingového zástupce naleznete zde.

Copyright © 2009-2012 Bety.cz - všechna práva vyhrazena.